בית פורומים פורום התוכנית של יוסי אייזנטל

תראו מה זה עונש!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/9/2007 22:36 לינק ישיר 
תראו מה זה עונש!!!

אתם בטח מתפלאים איזה עונש ,ובכן ניסיתי להוריד את הדיסק החדש של ישי לפידות ,( אני יודעת שאסור אבל רציתי לראות רק אם אפשר להוריד)וגם הורדתי וכשאני פותחת לראות מה יש שם,מה אני רואה לא פחות ולא יותר , שירים של יחיאל נהרי ושל שי גבסו,נו אז עונש או לא???   

"לפעמים צדק הוא רק כוכב" 

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/9/2007 22:39 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחח אולי זו תקלה של הורדה ראשונית .. עד שלומדים להוריד דברים לוקח זמן...

בכולופן הורדה גם אם היא רק לשם נסיון מלמדת את אלו שהעלו את החומר לרשת כי יש קהל שמוריד וזה מדרבן אותם....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2007 22:43 לינק ישיר 

סלח לי שי אבל אני מנוסה בהורדות עד לא מזמן הורדתי כמעט את כל הדיסקים החדשים אז אני לא צריכה ללמוד איך להוריד פשוט זו פשלה מצד מי ששם את הדבר המוזר הזה!!!

"לפעמים צדק הוא רק כוכב" 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/9/2007 02:39 לינק ישיר 

פשלה? לא בטוח. יש הרבה מאד סיכוי שזה בכוונה. פעם אני רציתי להעלות שיר לאינטרנט אבל לא רציתי לגזול מהזמר אז לקחתי את השיר וקצת גרמתי לו לזייף כדי שלא יהיו לי נקיפות מצפון. אותו דבר יש כאלה שהעלו את הדיסק לאינטרנט אבל הם רוצים שיהיה להם פחות נקיפות מצפון הם שמים עוד ZIP עם קבצים לא נכונים ככה שאנשים יחשבו שבגלל שזה אותו שם זה אותו דבר ולא יורידו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > טלויזיה ורדיו > פורום התוכנית של יוסי אייזנטל > תראו מה זה עונש!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext