בית פורומים פורום התוכנית של יוסי אייזנטל

העוקץ של חברת פלאפון, ראו הוזהרתם!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/9/2007 07:14 לינק ישיר 

לפני כחודש נכנס אלי סוכן של "חברת פלאפון" והציע לרכוש מכשיר של חב' פלאפון,  מיד תשובתי הייתה שלילית, הסוכן הסוכן לא הסתפק בתגובה שלי, והתחיל במסע שכנועים ופרס לפני כל מיני תוכניות בכדי לקלוט אותי לחברה, עניתי לו שעם כל הכבוד לחב' פלאפון אבל יש לי תוכניות יותר טובות בחברה שאני מחובר אליו,

והוא לא נרגע, ועדיין עמד עם מלא הצעות רק בכדי שאני יחתום לו, לבסוף אמר לי שיש בפלאפון "טלוויזיה און ליין 24 שעות ביממה" ואז שאלתי אותו שוב, ברצינות און ליין 24 שעות ביממה? אז הוא שלף את מכשירו מהכיס ומפעיל איזה טלוויזיה שם ואומר תסתכל ותראה, אוקי אמרתי לו שזה שווה לי "רק בשביל זה"  להתחבר מכיוון שאני אוהב טלוויזיה ובקושי נמצא בבית, וחזרתי ואמרתי מפורש שזה שווה לי לשלם 98 ₪ בחודש כדי שיהיה מחובר לטלוויזיה 24 שעות מיממה, ולצערי הרב חתמתי על התופס,

וכאן סיימתי עם הסוכן וקיבלתי את המכשיר.

באותו יום אני מנסה להתחבר לטלוויזיה ומשום מה לא הלך לי משהו, חשבתי או שאני דפוק או המכשיר, התקשרתי לסוכן ושאלתי אותו מדוע לא מתחבר לי הטלוויזיה? אז הוא אמר לי שאדבר עם מרכז השרות שלהם, ושם אמרו שלא קיים כזה דבר אלא רק בזמן חדשות, אני נדהמתי במקום אני התחברתי רק בגלל השרות של הטלוויזיה און ליין, חזרתי שוב לסוכן, והוא שיחק אותה "ראש קטן", בהתחלה הוא כאילו לא הבין על מה אני מדבר, ולבסוף הוא עושה לי אהההה, בטוח שאי אפשר להתחבר און ליין, זה רק בזמן חדשות , ובלי בושה הוא מוסיף ושואל אתה לא יודע לבד שלא קיים כזה דבר? ברור שלא אדע אם ככה עובדים עלי בעיניים,

וכאן ביקשתי ממנו להתנתק מחברת פלאפון מכיוון שלא קיבלתי את העצם הדבר שבגללו רכשתי את המכשיר,

והוא משיב לי שאין אפשרות להתנתק כי הרי חתמתי על טופס התחייבות ל 3 שנים, אחרי זה דיברתי עם המנהל שלהם ואמרו לי בשום אופן אתה לא יכול להתנתק, והסברתי להם שאין לי מה לעשות עם המכשיר, גם שיחות יקרות, גם גנבתם אותי, וגם לא קיבלתי את מה שאני צריך,

ואז הבנתי שפשוט הכניסו אותי למלכודת,

הסוכן פרס לפניי מגוון רחב של תוכניות וניסע למצוא במה אפשר לתפוס אותי שזה ישכנע אותי לרכוש את המכשיר, וראה שהקטע של הטלוויזיה מעניין אותי, ורק הוסיף שקר קטן לכל הסיפור הזה.

וכאן ביקשתי מהם לפחות שיבטלו לי את השיחות ואת כל החבילה בכדי לפחות לשלם את המינימום שאפשר, אז אמרו אין בעיה אבל תצטרך לשלם בכל חודש "98 ₪ בלי לדבר ובלי כלום, כי גם התחייבתי לחבילה.

סיכום: שמגיע סוכן של חברת פלאפון שמרו ממנו מרחק, ותעיפו אותו לכל הרוחות שלא יתפוס אתם לתוך המלכודת של חברת פלאפון, כי משלמים שם המון כסף על כלום

ברגע שסיפרתי את הסיפור לכמה מחבריי הם הגיבו, "אתה עדיין לא יודע שאסור להתעסק עם הגנבים האלה" ואמרו שכבר שמעו כאלה סיפורים בעבר.

לכן אם גם לכם היו כאלה סיפורים בעבר עם חב' פלאפון אנא שלחו אלינו את הפרטים, ונארגן קבוצה של אנשים בכדי להגיש תביעה מסודרת לבית המשפט.

למייל [email protected]

או לפורום שלנו: http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2282933

נא להעביר את זה לכל מי שרק אפשר, ותיידו את כל  המסובבים סביבכם, בכדי שעוד אנשים לא יפלו למלכודת הזאת.

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > טלויזיה ורדיו > פורום התוכנית של יוסי אייזנטל > העוקץ של חברת פלאפון, ראו הוזהרתם!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext