בית פורומים פורום התוכנית של יוסי אייזנטל

לכבוד מנהלי המשנה בפורום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/9/2007 17:03 לינק ישיר 
לכבוד מנהלי המשנה בפורום

בתקופה האחרונה אני שמתי לב לכך שהודעות שלדעתי לא היו צריכות להמחק נמחקות. בממשק המנהל יש אפשרות לשחזר הודעות שכאלה, אבל לצערי לא לדעת איזה מנהל מחק אותן. לכן אני מבקש מהמנהלים האחרים להפסיק למחוק הודעות כי אחרת אני יאלץ לבקש ממנהל האתר שיבדוק לי מאיזה מחשב נמחקו ההודעות (אני מאוד מקווה שאני לא יגלה שהמחשב המוחק הינו המחשב של ש"י).

בתקווה להבנה,
מנדי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2007 20:18 לינק ישיר 

מענדי שים לב.

כשאתה נותן לאיי מי את קוד הניהול הרי הוא כמינוי מנהל  ולא כמינוי מנהל משנה.
למנהל משנה יש הגדרות משלו ואין צורך ליתן למנהל משנה את קוד הניהול.

כשנתת למנהל את הקוד ,קרי מינית אותו למנהל. סמכת על שיקול דעתו. באם הוא עשה שימוש לרעה בסמכות אותה הענקת לו יש באפשרותך לפעול נגדו בכל דרך לגיטימית.

שוחחת עמי היום טלפונית, הסברתי לך את הדברים.

אין לי מושג למי נתת כאן את קוד הניהול, אני יודע שלי למרות שלא ביקשתי כלל ועיקר מסרת את הקוד.
שאלת אותי על מחיקה מסויימת הסברתי לך שאינני זוכר אם אני ביצעתי אותה בד בבד כשאני מסביר לך מדוע אכן היתה אמורה מחיקה זו להתבצע ומדוע בדרך ספציפית זו שלך לא נראתה.

יתכן שמטעם פשוט זה אכן ניהול פורום נעשה לא בידי אדם אחד כדי שדברים יהיו ניתנים לבדיקה לעיני מנהל נוסף.... ייתכן גם שזו סיבה לצרף אדם קצת יותר בוגר לניהול כדי שמכלול דברים יוכלו להלקח בחשבון.

אתה מבין שמנהל פורום שפונה אל מנהלי המשנה מעל גבי הפורום ולא בתיבות האישיות פוגע דבר ראשון בפורום עצמו...

אתה מבין שמנהל פורום שכותב  אל ועל אחד הכותבים הקבועים בפורום קללה שנאסרה להיאמר או להיכתב על יהודי שלא המיר דתו.... פוגע דבר ראשון בפורום עצמו.

אתה מבין שיוסי אייזנטל ואנוכי ואחרים הקשורים לתוכניות השונות של יוסי כיבדנו אותך ואת רצונך. הטנו שכם באנו להגיב התייחסנו לכל פניה כמעט הבאנו לך הנה צ'ופרים שונים ואף לאחר מקרים חוזירם ונשנים נתתי לך שוב ושוב דבר שכל פעם הצהרתי באוזנך כי זו הפעם האחרונה שאני עושה טעות זו ומרשה לך... [ מה שרק הקב"ה אתה אני יודעים, תשאיר ביננו ].

למרות הבדלי הגילים, למרות בעיות כאלו ואחרות השתדלתי ניסיתי רציתי  אבל אתה לא השכלת לכבד זאת [ לא כבוד מלשון שררה אלא כבוד פשוט שבין אדם לרעהו. ] מחד רצית להמשיך להיות הנער המציק כשמאידך חפצת מאד להיות שווה בין שווים בקבלת החלטות [ לא בפורום ] ונקיטת צעדים בתוכניות...

מניעתי ממך דברים מסויימים שהינך כה חפץ בהם, היא אך ורק בשל הנזקים שגרמת בעבר המאד לא רחוק [ הדברים הוכחו והוצגו בפניך גם ע"י יוסי .. ] וכן בשל הקושי לקיום הדברים...

ניסיתי שוב ושוב, נתתי הזדמנות אחר הזדמנות ועוד כמה וכמה הזדמנויות "אחרונות" עד שבלית ברירה ובכדי למנוע המשך רצף תקלות ולהניח לדברים לזרום בכיוון מעלה ולא חלילה ההיפך, נאלצתי להיות כנה עם עצמי ולעשות את שיעיל יותר למערכת כולה ולא להקריב את טובת המערת למען מי שלא מצליח מחוסר יכולת להבין את שהמערכת הקריב ומקריבה עבורו.

אם חוסר הבנת הדברים, גרם לך לכתוב בפורום קללה נמרצת.   אם הקירבה אתי גורמת לך לרצות לנהל לי את חיי ועמלי שהרבה מאד דם ויזע מושקע בהם..בשונה מרצוני .. רק כי לך נדמה כי אתה מבין ויודע יותר טוב ממני...

אז הבה ונפרד כידידים כשאני שליו ורגוע סמוך ובטוח שלא הזקתי ולא הצקתי לך כהוא זה ידי וליבי נקיים כלפי שמיא וכלפי אדם בנושא זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2007 20:49 לינק ישיר 

איזה עצוב...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2007 17:21 לינק ישיר 

שי, רציתי לדבר אתך כרגע על דבר מסויים שכתבת בהודעתך - לגבי זה שכתבת על הדבר שאתה ויוסי צעקתם עלי.
מה שאני הולך לכתוב לך הוא מה שאני כבר ניסיתי להגיד לך פנים אל פנים ובטלפון - אבל אתה לא רצית להקשיב.
בקשר לנזק שאתה מדבר עליו - הנזק עצמו לא נגרם על ידי, גם יוסי מסכים עם זה. אני רק גרמתי לבסיס למה שקרה עם מי שגרם לנזק. ביום שהנזק נגרם בו לא הייתי באזור המחשב שניזוק. עם אתה העלת לכאן את הנושא - אז אני יפרט עליו במלואו.
חודש לפני זה אני ניסיתי להתחבר לתוכנת מסנג'ר ממחשב באולפן הקלטות מסוים של הרדיו, אבל המחשב - שהיה מחובר לאינטרנט באופן חלקי בלבד - לא נתן לי להתחבר לתוכנה, אבל הבסיס לנזק נגרם, הסיסמה נותרה שמורה במחשב. בערך חודש לאחר מכן, כשאני ישבתי באולפן אחר ושמעתי מוסיקה עם חבר, ישב אדם - שאם אתה רוצה אני מוכן גם לחשוף את שמו - ונסה להכנס לאתר האינטרנט היחיד שהיה ניתן להתחבר עליו מהמחשב - האתר שבאמצעותו מתפעלים את מערכת הדירוגים של המצעד. סיסמת הכניסה לאתר זה שמורה במחשב והכניסה לאתר מאותו המחשב הינה חופשית. אותו האדם ניסה לבדוק מן הסתם אפשרויות שחל שמות משתמשים אחרות ובגלל שאני הכנסתי את הסיסמה שלי למסנג'ר הסיסמה הופיעה כפונגציה. אותו אם לא ידע שברגע שהוא מכניס את שם המשתמש שלי אז הסיסמה שהייתה שמורה במחשב נמחקת והוא ניסיה לעשות זאת וכתוצעה מכך לא היה ניתן להכנס למערכת הדירוגים ולשלוף את התוצאות. עם אתה מסכים שאני יפרסם את שמו של אותו מפיק שגרם לנזק עצמו - מפיק שמגיע בכל יום לאולפן ועדיין עושה על המחשב כרצונו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2007 19:41 לינק ישיר 

העלתי את הדברים אך ורק כי אתה בחרת לפנות מעל גבי הפורום הן באשכול זה והן בקללה שמחחקת [ לך מותר למחוק? כשאתה מבין שזה מציג אותך באור לא יפה?  ומה לעשות שאני לא נרגע מזה שאדם מישראל יקלל קללה שכזו יהודי אחר שגדול ממנו ולא רק בשנים וגם עשה עבורו רק טוב מאז ומתמיד ]

לא רציתי לנקוב בשמות ובפרטי אף אירוע. המקרה עליו אתה מדבר הוא אחד מ3 שנידונתי עליהם בפני מנהלי היות והדבר התרחש בעת בה אני אחראי על הציוד ובכדי לא לראות את פניך נפולות התרתי לך להשתמש בתנאים מגבילים אלא ש3 פעמים התנאים המקבילים לא עזרו...

גם אתה מסביר שנכנסת לאולפן בו לא היית אמור להיות, ניגשת למחשב מסווג זה [ כן, מה לעשות?! בכלי תקשורת יש חומרים מסווגים... ] וניסית לבצע בו פעולות בלי לבדוק אם זה מותר או אפשרי.... אז התקלה לא התגלתה במשך חודש עד שמישהו עשה עוד תקלה ואז 2 התקלות צפו מעל פני השטח...

אחי.... את המנהל הטכני ואת המנהל הישיר שלי התירוצים והתסבוכת הזו לא מענינת.... אני אמור להיות שם כדי שדברים כאלו חלילה וחס חלילה וחס לא יקרו... וזו עבודתי ועל כך ורק לשם כך משלמים לי משכורתי... פשוט מרצון לשמח ליבך לתת לך להרגיש קצת יותר נח קרוב לתוכנות ולכלים שחשבתי שאין לך במקום אחר... [ גם אם זה לא מגשים את החלום שלך... לאותם רגעים הרי שזה החלום שלך.... ורק אתה ואני מבינים את דבריי אודות החלום, נשבע לך שאפילו יוסי לא יבין ולא יידע במה מדובר!!! ] ומה השבתי לי בתמורה? רעה תחת טובה... לא משנה אם בכוונה או בשוגג [ זה משנה לין חומרת המעשה אבל לא לתוצאה ] הזקת לי הובלת אותי למחוזות שלא רציתי להגיע אליהם שעשיתי הכל כדי לא להגיע אליהם.

ואתה ידעת שזה אסור עבורי וידעת שלא נח וידעת שכל פעם שאתה מתקשר אם אפשר אתה מעמיד אותי במצב שקשה עבורי לסרב לבקשתך והמשכת למרות זאת לשאול לבקש ואני פעם אחר פעם נכשל בחולשתי ומתיר לך לבוא... שיהיו לך עוד כמה רגעים שמחים... אבל מתחנן ומתנה מראש... וכבר הסכמתי לוותר...  אמרתי לך אפילו אם אותי תרגיז...  לפחות אחרים שלא תכעיס... והדבר לא עזר....

כל פעם כשיצאנו בסיומו של יום... היית  מנסה לנהל אתי ווכוח אם רק פעמיים או רק שלוש הרגז אחרים...אם רק הראית לפלוני איך לדעת במחשב או נגעת בפועל....

מענדי, כשאני מסיים עבודה בשעה 4 לפנות בוקר, אין לי כח לווכוחים מסוג זה... בחיי שלא... נותרו לי פחות מ3 שעות שינה... ב7 צריך להעיר את הילדות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2007 16:16 לינק ישיר 

זה נשמע ויכוח עצוב

"לפעמים צדק הוא רק כוכב" 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2007 14:50 לינק ישיר 

אז זה לא אמור להשמע כך.
 אין כאן ווכוח.

מענדי כעס ופנה מעל גבי הפורום. בנסיון להסביר לו למה הדברים מתרחשים כפי שמתרחשים בנסיון להעביר לו את זה בצורה פשוטה ורגועה כדי שלא יכעס, השבתי לו באריכות ובפרוטרוט.

בשל אריכות הדברים ופירוט, אולי זה נשמע כמו ערימה של טענות. ולא היא!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2007 00:20 לינק ישיר 

לכל אחד יש את הסמכות לערוך הודעה שהוא חיבר ואני ניצלתי סמכות זו. הודעות של אחרים שהסיבה היחידה למחיקתם היא שהם פטפוטים בין מאזנים (דבר שבתוכניות של יוסי לא קורה, גם עם ההודעה הינה סתם פיטפוט. לזה התכוונתי כשדברתי על מחיקת הודעות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2007 01:34 לינק ישיר 

לכל אחד יש את היכולת לערוך הודעה שהוא כתב למשך שעה מעת כתיבתה.

למנהל יש את הכח לעורך הודעה של כל אחד גם לאחר מכן לצוריכ פיקוח וניהול תקין של פורום.

אתה כמנהל ניצלת אפשרות זאת לכסות על דבר לא ראוי ומגונה ביותר שעשית. זה ניצול של כלי המצוי ברשותך למטרה אחרת.

רק היות ואתה צעיר וחם מזג [ ובפורום זה כמדומני שרק אתה ואני יודעים עד כמה הנקודות הללו משמעותיות ] ומדובר היה במעשה שגם אתה הבנת לאחר מעשה עד כמה מכוער הוא למחריד ...

אבל מי שצעירותו וחום מיזגו מביאים אותו להתבטא באופן שכזה ולניצול כלים שברשותו כדי לכסות על מעלליו.... יכול לנהל פורום לבני גילו ....

הודעות של אחרים גם אם הם רק פטפוטי סרק אסור בשום פו"א למוחקם!!! אתה צודק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2007 16:51 לינק ישיר 

ובנושא הפטפוטים יש לי כרגע כבר חשד די סביר מי ממנהלי הפורום מחק את ההודעות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2007 18:29 לינק ישיר 

מענדי קח אוויר ושתה כוס מים.... חשד סביר.... אפילו חוקרי ראה"מ לא נשמעים כך....

כל מה שלי ידוע בעניין... שכל מנהל שרק עשה זאת  בוגר ממך לפחות ב50% משנותיך...

אם שיקול דעתו אינו נכון בעיניך, אתה יכול לפנות אליו ולדון עימו...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > טלויזיה ורדיו > פורום התוכנית של יוסי אייזנטל > לכבוד מנהלי המשנה בפורום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext