| נשלח ב-20/1/2008 17:12 |
|
| |
מישהו הקליט את הראיון אתמול עם מ.ב.ד ???
אתמול פתחתי את הרדיו בערך ב-12.15 והבנתי שפספסתי קטע מכובד עם מ.ב.ד, מישהו הקליט ויכול להעלות לציבור המאזינים ???
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2008 17:38 |
|
| |
כן, אני.
אבל תבין צדיק כל כך הרבה יש שמבקשים כל מיני הקלטות ובאמת באמת השם עדי כמה הייתי שמח לעשות מבוקשם. אבל לערוך את ההקלטות להעלות לשרת באינטרנט כל דבר זה זמן ...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2008 23:16 |
|
| |
שי תמורת תשלום...
|
|
| נשלח ב-20/1/2008 23:17 |
|
| |
אולי תפעילו באתר שלכם ממשק שיכניס כל תוכנית שתשודר ברדיו ל"ארכיון תכניות"?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2008 22:04 |
|
| |
המרקד... אשקול זאת בחיוב...
אני רק מבטיח לך שהדבר לא יעלה לי על הדעת לפני שתגיד תודה אחת!!!! מהרשימה של הדברים שהערת וביצעתי....
עד היום נתקלתי רק ברעיונות שלך ... אפילו אמרתי תודה גם על רעיונות שלי לא נראו [ מה לעשות שאני תמיד חושב אחרת מכולם? ]
עם מה שהסכמתי... שמעתי בקולך גם אם הדברים לא נראו לעיני.... ואפילו תודה אחת לא ראיתי ממך...
לא תכעס על התנאי הזה, נכון?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2008 23:47 |
|
| |
תודה רבה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2008 23:52 |
|
| |
שי קאהן, כתוב שאשה עינה צרה באורחין, ולומדים זאת משרה אמנו שרצתה להאכיל למלאכים סולת ואהרבם רצה קמח, ונשאלת השאלה הרי שרה רצתה לתת יותר, התשובה שדוקא ה"מושלמות" היא יוצרת את הצרות עין כי אם זה לא מושלם לא נכניס אורחים, ובנוגע לענינו, אל תערוך שום דבר, כי היצר של המושלמות ימנע מאיתנו עוד, תביא את הדברים כמות שהם וכל הרוצה יערכנו.
תודה מראש.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2008 00:55 |
|
| |
זה לא קשור למושלמות. יש כללים והוראות ולפיהם פועלים
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2008 16:12 |
|
| |
| שי_קאהן כתב: |  | כן, אני.
אבל תבין צדיק כל כך הרבה יש שמבקשים כל מיני הקלטות ובאמת באמת השם עדי כמה הייתי שמח לעשות מבוקשם. אבל לערוך את ההקלטות להעלות לשרת באינטרנט כל דבר זה זמן... |
|
שי, התייחסתי לרצונך ואפשרותך להעלות אלא שאתה צריך לערוך, אם העריכה באה על חשבון אי שיתוף הקובץ יצא שכרו בהפסדו.
חוץ מזה לא כל דבר שוה להעלות, אבל תסכים איתי שיש דברים נדירים כמו הראיון הנ"ל ששוה קצת מאמץ.
אודה לך אם תשלח לי העתק.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2008 16:13 |
|
| |
יוסי אמר שבלא נדר ימצא לי זמן שיוכל לפנות אותי מעבודת האולפנים הערב ונוכל להסדיר זאת הפעם...
יש נהלים והוראות לגבי הוצאת הקלטות מהרדיו...
|
|
|
|
|