בית פורומים פורום התוכנית של יוסי אייזנטל

מישהו הקליט את הראיון אתמול עם מ.ב.ד ???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/1/2008 17:12 לינק ישיר 
מישהו הקליט את הראיון אתמול עם מ.ב.ד ???

אתמול פתחתי את הרדיו בערך ב-12.15 והבנתי שפספסתי קטע מכובד עם מ.ב.ד, מישהו הקליט ויכול להעלות לציבור המאזינים ???

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2008 17:38 לינק ישיר 

כן, אני.

אבל תבין צדיק כל כך הרבה יש שמבקשים כל מיני הקלטות ובאמת באמת השם עדי כמה הייתי שמח לעשות מבוקשם. אבל לערוך את ההקלטות להעלות לשרת באינטרנט כל דבר זה זמן ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2008 23:16 לינק ישיר 

שי תמורת תשלום...

Stop Hillary And Obama Express

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/1/2008 23:17 לינק ישיר 

אולי תפעילו באתר שלכם ממשק שיכניס כל תוכנית שתשודר ברדיו ל"ארכיון תכניות"?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/1/2008 22:04 לינק ישיר 

המרקד... אשקול זאת בחיוב...

אני רק מבטיח לך שהדבר לא יעלה לי על הדעת לפני שתגיד תודה אחת!!!! מהרשימה של הדברים שהערת וביצעתי....

עד היום נתקלתי רק ברעיונות שלך ... אפילו אמרתי תודה גם על רעיונות שלי לא נראו [ מה לעשות שאני תמיד חושב אחרת מכולם? ]

עם מה שהסכמתי... שמעתי בקולך גם אם הדברים לא נראו לעיני.... ואפילו תודה אחת לא ראיתי ממך...

לא תכעס על התנאי הזה, נכון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2008 23:47 לינק ישיר 

תודה רבה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/1/2008 23:52 לינק ישיר 

שי קאהן, כתוב שאשה עינה צרה באורחין, ולומדים זאת משרה אמנו שרצתה להאכיל למלאכים סולת ואהרבם רצה קמח, ונשאלת השאלה הרי שרה רצתה לתת יותר, התשובה שדוקא ה"מושלמות" היא יוצרת את הצרות עין כי אם זה לא מושלם לא נכניס אורחים, ובנוגע לענינו, אל תערוך שום דבר, כי היצר של המושלמות ימנע מאיתנו עוד, תביא את הדברים כמות שהם וכל הרוצה יערכנו.

תודה מראש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2008 00:55 לינק ישיר 

זה לא קשור למושלמות. יש כללים והוראות ולפיהם פועלים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2008 16:12 לינק ישיר 

שי_קאהן כתב:
כן, אני.

אבל תבין צדיק כל כך הרבה יש שמבקשים כל מיני הקלטות ובאמת באמת השם עדי כמה הייתי שמח לעשות מבוקשם. אבל לערוך את ההקלטות להעלות לשרת באינטרנט כל דבר זה זמן...

שי, התייחסתי לרצונך ואפשרותך להעלות אלא שאתה צריך לערוך, אם העריכה באה על חשבון אי שיתוף הקובץ יצא שכרו בהפסדו.

חוץ מזה לא כל דבר שוה להעלות, אבל תסכים איתי שיש דברים נדירים כמו הראיון הנ"ל ששוה קצת מאמץ.

אודה לך אם תשלח לי העתק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2008 16:13 לינק ישיר 

יוסי אמר שבלא נדר ימצא לי זמן שיוכל לפנות אותי מעבודת האולפנים הערב ונוכל להסדיר זאת הפעם...

יש נהלים והוראות לגבי הוצאת הקלטות מהרדיו...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > טלויזיה ורדיו > פורום התוכנית של יוסי אייזנטל > מישהו הקליט את הראיון אתמול עם מ.ב.ד ???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext