שמעתי את דברי המאזינה
שהתלוננה מדוע מעודדים סמסים
ומה עם בעלי הסלולארים ה"כשרים"
ואת דברי שי שענה לה
ולדעתי לא היה צריך לענות לה על השקרים שהציבור החרדי
רובו ככולו מחזיק סלולארי "כשר" דבר שאינו מדויק מפני
שגם אותם אנשים שאין להם ברירה ונשמעים לקול ה ע ס ק
נ י ם מחזיקים בנוסף ל"כשר" גם סלולארי נורמלי
(מידי פעם מודיעים ששולחי סמסים (אליה וקוץ בה מחיר
סמס לרדיו קול חי הינו שקל בו בזמן ששליחת הודעה
למודיעין אגד עולה 70 אגורות) יכנסו להגרלה אם זה
עידוד לשליחת הודעות איני יודע יתכן שזה עידוד עקיפי
נשלח ב-17/3/2008 09:57
אני אמנם אגיב לדבריך אלו, אבל לא אגרר לאשכול שיעסוק בנושא ופרטיו בהרחבה. אין זה מהרגלי.
המאזינה שאלה בתום לב ועל כן עניתי בפשטות על 2 שאלותיה בהרחבה ככל שרק התאפשר ובבהירות עד כמה שניתן לפרט מעל גלי האתר.
נדמה לך שהכנסות מהמיסרונים מהווים הילה לדרבון ועידוד על ידי פרסים?
"זכיתי" להפיק ולערוך תוכניות שהגיעו להישגים מרשימים בכל קנה מידה בתקשורת הישראלית. כאלו שעקפו כל הישגים של כל תחנת רדיו או טלויזיה כאן בישראל ואני מעיד ואומר בקול רם. אטו בשופטני עסקינן?
מהשקל המתקבל משולח המיסרון לוקחת ספקית סלולאר שלו חצי.
ממחצית השקל נוטלת החברה ספקית השירות מחצית.
הנותר הוא 25 אג' להודעה שמגיע לרדיו [ או כל נותן שירות מקביל אחר ] לפני ניקוי מס.
ונגיד שבשעה מסויימת קיבל הרדיו 1000 מיסרונים כלומר 250 ש"ח יש לך מושג מה עלויות של שעה שכזו? מפיק מגיש ועורך לשעת תוכנית מראש ושעת תוכנית בפועל?
אילו חפצנו להגדיל את מספר המיסרונים המתקבלים. ההצבעות למצעד חצרות החסידים היה נעשה ב SMS יודע כמה היינו מרוויחים בצורה כזו? כמה עשרות אלפי ש"ח שלבטח היו מכסים 3 פעמים ויותר את עלות כל המצעד הזה....
הקריאה להשתמש במיסרונים והעובדה שהשדרן חוזר על כך שוב ושוב היא אחרת לחלוטין.
מרגע שהוחלט על הפקת והגשת תוכנית מסוג זה . כל הנוגעים בדבר והעוסקים בתוכנית יעשו הכל כדי שהתוכנית תפעל במלאו הקיטור כדי שתוכנית זו על פרטיה ישונעו במירב הכוח. ההחלטה להעלות כזו תוכנית נופלת מכמה סיבות ומניעים. המתקבלים ברוב דיעות בישיבות והתכנסויות של וועדת רבנים בלתי תלויה ואנשי הרדיו. גם הם כמונו יודעים שהדבר עלול להישמע כהתרת המיסרונים אבל גם הם יודעים שהתופעה קיימת ואם מדובר בשעות לילה כשהמיושבים נמים אז עדיף שיסמסו ושיאזינו לתוכנית זו מאשר למתחריה. והגדיל להגיד היושב בראש וועדת רבנים זו [ ולא מדובר באיזה "רב" אלא בדמות רבנית מהמובילים כהיום בפסקי הלכות ] כי אין מדובר על בדיעבד אלא על לכתחילה ממש ולא כאן המקום להרחיב ולפרט כרוכל את נימוקיו .
נשלח ב-17/3/2008 12:06
אם זה לכתחילה ולא בדיעבד מדוע לא אמרת זאת לגברת במוצש¿¡
נשלח ב-17/3/2008 13:28
ככל שרק התאפשר...
נשלח ב-27/3/2008 03:53
איני מסכים אם דברי ניוטרל על כך שמרבית הציבור החרדי מחזיק בשני מכשירים (כשר וכזה שועדת ה ע ס ק נ י ם (עדיין לא הוכח לי אחרת) לא הכריזה עליו ככזה. אבל - אני לא יכול לומר שלמרבית הציבור יש סלולארי "מאושר".
נשלח ב-3/4/2008 00:38
מנדלה
יש את האמרה אחד למען יראו ואחד למען ישמעו
ואם לא התוודעת לאמרה הזאת אז זה המקום..
נשלח ב-5/4/2008 23:11
רוב אלה שיש להם טלפון נייד מאושר והם נגד סמסים לא מאזינים לרדיו...
חוצמיזה, מי שזכה וקיים את הוראת הרבנים שיתגאה בכך ולא יתעצב ליבו על שאינו יכול לשלוח הודעות לרדיו. אשריו...