ל"ג בעומר מירון תש"ע רחבת ההדלקה של הרבי מבויאן, ניידת השידור של קול חי בפעולה רבתית שי קאהן ברכב מפיק ומכין קפה [לנגוור...], ועוד. שידור מרטיט..... אבל דבר אחד חסר יוסי אייזנטל הרי ישראל גליס עם כל הכבוד איש ירושלים כן, ולא איש מירון ובוודאי שלא איש מוזיקה [מי שהקשיב בזמן ההדלקה של הרבה מבויאן כשליווה את השירה.....] א"כ שנה הבאה יוסי על כס השדרן הוא הרי רגיל להעביר לילות בשידור [גליס רק במוצ"ש ברשת ב', ביום רביעי זה מוקלט] ועוד סיבה, בזמן הריקודים החל גליס לפרשן מדוע רוקד השר ישי עם השר אטיאס הרי.. ומדוע שר התיירות רקד וכו' ובתור פרשן [לא לחצי קורטוב פילפל שחוק בחצות יום רביעי עם משה גולדיס] יוסי הרי פרשן בסוגרים שבוע ע"כ מכל הסיבות יוסי שנה הבאה על הכסא
נשלח ב-2/5/2010 12:15
נ.ב. בתנאי שלא יקריא אסמסים רדודים אגב, הפעם שי לא יגיב מהר הוא מותש מאד אפי' אחרי שתיית ד' כוסות קפה לנגוור
נשלח ב-2/5/2010 14:41
ברעלה תרכז את כל ההצעות שלך ותפקסס אותם למזכירות הרדיו ב-3 עותקים...... לא רק קפה שי שתה אלא גם בירה......
נשלח ב-2/5/2010 14:44
ואם כבר הזכרת (לא פה-בהצעת עבודה ליוסי..)את הקטע שהוא דיבר אצל ברמן-יש'ך במקרה הקלטה של זה?
נשלח ב-2/5/2010 15:40
שלושה עותקים, לשי לישראל פריד [המפחיד] והשלישי לחסרת השם? מה ששי שתה גם בירה משום שאחרי קפה בלבד לא היתה סיבה ל-"שי תתעורר" בנוגע להקלטה של יוסי אצל ברמן אין לי [יש לי זמן בין חמש לשבע?] תבקשי ליוסי הוא ישמיע את זה בלילה חי. {בשנה שעברה (אצל מוטי לביא הוא מתראיין כל שנה סקופ למהדורה המובחרת) השמיע בלילה חי את ההקלטה אצל ברמן או אצל לביא-אינני זוכר בדיוק}
נשלח ב-2/5/2010 18:24
תצרפי אותי גם .......בא לי קפה לנדוור מי מחלק???
נשלח ב-2/5/2010 20:14
כעת ציפור לחשה באוזני שגם שנה הבאה ל"ג בעומר במוצ"ש ואני מזדעק אם יוסי ישדר במירון איך יהיה לו כוח ללילה חי (שימו לב שי כנראה מותש לחלוטין מהעבודה המסורה) יחצנית באמת? לא רק שלא נסעת, אפי' לא האזנת לרדיו? הפסדת, אין דברים כאלו
נשלח ב-2/5/2010 22:21
שי לא יגיב מהר מסיבה פשוטה, במירון אם אתה לא עובד אתה מתפלל ובטח לא נכנס לאיזה פורום...
מי שלא מבין את ההקשר הישיר בחוט המשולש של אנשי מירון אנשי טבריה ואנשי ירושלים לא מבין מהו המושג 'איש ירושלים'.. או בעברית צחה צ'ולאיימער...
בקשר לניתוח שלך את כושר ההגשה של ישראל גליס לתכנים מסוג זה, אשאיר את ההחלטה למנווטים ברדיו קול חי. הם מומחים בכך ויודעים את הטוב ביותר לרובד הרחב ביותר.
נשלח ב-3/5/2010 02:01
האמת ששי צודק במאה אחוז לגבי ה"צלימערס" ולגבי מה שכתבת שלא היה לך זמן במירון לשטויות של פורום גם בזה אין ספק אפי' אני כתבתי רק אחרי שחזרתי. שי אתה חרוץ ראיתי אותך בנידת היה מדהים וכנראה שתית הרבה קפה ולכן יש לך כוח אחרי עבודה מטורפת להגיב אך כנראה הבירה גרמה לכך שכעת בלילה חי לא שומעים את קולך ומכאן הזעקה "שי תתעורר"
נשלח ב-3/5/2010 17:02
דובערלה כתב:
שלושה עותקים, לשי לישראל פריד [המפחיד] והשלישי לחסרת השם? מה ששי שתה גם בירה משום שאחרי קפה בלבד לא היתה סיבה ל-"שי תתעורר" בנוגע להקלטה של יוסי אצל ברמן אין לי [יש לי זמן בין חמש לשבע?] תבקשי ליוסי הוא ישמיע את זה בלילה חי. {בשנה שעברה (אצל מוטי לביא הוא מתראיין כל שנה סקופ למהדורה המובחרת) השמיע בלילה חי את ההקלטה אצל ברמן או אצל לביא-אינני זוכר בדיוק}
קודם כל-ישראל פריד לא מפחיד ולא יפה לדבר ככה.....
דבר שני-מה פתאום עותק שלישי לי?מה לי ולמזכירות הרדיו?
דבר שלישי-שנה שעברה הוא השמיע בלילה חי גם ת'קטע אצל מוטי וגם אצל ברמן....(או שאחד מהם היה לפני שנתיים לא זוכרת....)בקטע אצל ברמן גם שי היה-בטלפון....
דבר רביעי-אין סיכוי שיוסי ישמיע את זה בלילה חי כי כבר נגמר הווקלי,וגם לפני שנגמר-נראלי שזה ארוך מידי בשביל להשמיע את זה בלילה חי...
דבר חמישי-יש לך עוד הצעות?שפוך.....
דבר שישי-חפרתי אה...?לא צריך דבר שישי יללה מספיק......
דבר שביעי-אחלה יום שיהיה לך ולכולם......
תוקן על ידי חסרתשם ב- 03/05/2010 17:07:06
נשלח ב-5/5/2010 01:23
היחצנית כתב:
תצרפי אותי גם .......בא לי קפה לנדוור מי מחלק???
כמעט כולם פה ילדים, וילדים לא אוהבים קפה (יש כמה מקרים נדירים ויוצאי דופן..)
נשלח ב-9/5/2010 17:23
וגם אם הם אוהבים לא נותנים להם....!!!!!לא בריא בכלל...!!מלא קופאין ושטויות......שישתו מיץ תפוזים טבעי הכי בריא......או מטרנה.....
נשלח ב-13/5/2010 18:58
דובערלה כתב:
כעת ציפור לחשה באוזני שגם שנה הבאה ל"ג בעומר במוצ"ש ואני מזדעק אם יוסי ישדר במירון איך יהיה לו כוח ללילה חי (שימו לב שי כנראה מותש לחלוטין מהעבודה המסורה) יחצנית באמת? לא רק שלא נסעת, אפי' לא האזנת לרדיו? הפסדת, אין דברים כאלו
כן לא היה לי כוח להאזין לשי הייתי מותשת......
הוא במילא היה מדבר שטויות אחרי יום עבודה......
פסנתר כנף אני שותה קפה לנדוור.....
לי אתה קורא ילדה????נערה חח יש הבדל.....
ותתפלא לשמוע בלי קפה בכל בוקר אני לא יוצאת מהבית לסמינר
יש לי חולשה לקפה לנדוור......
אין כמו להתחיל את הבוקר עם קפה ככה טוב........יאמי יאמי...