יוסי כעת בשידור הודיע שעוד שבועים מופסקת התוכנית במתכונתה הנוכחית ותשוב לאחר ימי בין המצרים. למי שיש הצעות שידרוגים וכו' לתוכנית החדשה מוזמן לכתוב כאן.
נשלח ב-14/6/2010 00:52
לדעתי התוכנית היתה מוצלחת מאד רק עם מספר חסרונות א. מה שיוסי מדבר על רקע של השירים כן זה מפריע ב. רמת הסמסים שבחלקה היא רדודה מינוס לדעתי צריך להוסיף חידונים ברמה בנושאי שירים ומוזיקה ושכל הדיבורים יעשו בין שיר לשיר
נשלח ב-14/6/2010 02:52
באמת הגיע הזמן לשינוי. בעבר הייתי מקשיב לתכנית באופן קבוע, עד שגם אני עברתי לפל' כשר בלי SMS ואז בעצם לא מצאתי יותר מדי עניין בתכנית... אני מקווה שבמתכונת החדשה תהיה אפשרות לעלות לשידור ויהיו פעילויות נוספות מעבר לSMSים.
נשלח ב-14/6/2010 09:01
"דרמה"......איך ידעתי שעל הבוקר נראה ממך איזה כותרת ענקית כאן........ידעתי שלא תעבור על זה בשקט..... אחחחחחח........מה אניגיד לכם...?נקווה לטוב.......לדעתי יוסי פשוט ראה שהרבה מאזינים מתלוננים על התוכנית אז הוא החליט להפסיק אותה.......אבל אני עדיין מקווה שהוא יתחרט....עוד לא מיואשת...... :( :( ......(מי בא לעזור לי לגרוף ת'שלוליות פה...?)אוווף......
נשלח ב-14/6/2010 09:58
חסרתוש אני איתך!לדעתי "אנחונו"המאזינים והמאזינות אשמים הרבה בזה!!!! ולדעתי פיספסנו בגדול...אין מה לעשות זה החיים!נקוה לטוב...
נשלח ב-14/6/2010 11:48
דובערלה כתב:
לדעתי התוכנית היתה מוצלחת מאד רק עם מספר חסרונות א. מה שיוסי מדבר על רקע של השירים כן זה מפריע ב. רמת הסמסים שבחלקה היא רדודה מינוס לדעתי צריך להוסיף חידונים ברמה בנושאי שירים ומוזיקה ושכל הדיבורים יעשו בין שיר לשיר
את המצב הזה לא יהיה אפשר לשנות, לא משנה איזה תכנית של יוסי תהיה... אגב, ב-ב' אתה ממש צודק. לדעתי צריך לאמץ ת'רעיון, אני בעד!
נשלח ב-14/6/2010 14:50
פסנתר_כנף כתב:
באמת הגיע הזמן לשינוי.
בעבר הייתי מקשיב לתכנית באופן קבוע, עד שגם אני עברתי לפל' כשר בלי SMS ואז בעצם לא מצאתי יותר מדי עניין בתכנית...
אני מקווה שבמתכונת החדשה תהיה אפשרות לעלות לשידור ויהיו פעילויות נוספות מעבר לSMSים.
זה היה מפתיע....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....
כאילו דניאל ממתי את מקשיב לתוכניות כאלו?חחח...
בעבר גם אני הייתי מסמסת פוול לילה חי ולמוצ"ש מוזיקלי עד שהפסקתייי.....
כאילו חוץ מכמה פעמים (הקדשות לברבי מעש' צברי פסנתר וכל חברי הפורום)
הפעם האחרונה נדמה לי היתה במוצ"ש האחרון שאז בקשתי מיוס שיאמר לאלחיוש שיבצע איזשהו שיר ב- LIVE.......
מאז......
הפסקתי לסמס לרדיו......
חוץ מזה שאני מכורה לאסמסים מה לעשות???אי אפשר למגר את התופעה......
אז זהו ש-
באמת הגיע הזמן לשינוייייי מפתיעעעע......!!!!!
וואלה אני רק מאזינה .....כבר נרדמת.....
צריך לעשות שינוי מרענןןןןןן שיעורר את כל הישנונים ולא ירדים.......
יאלללללללההההה....
מחכים בקוצר רוחחח
"לשינוי המדובר"
תוקן על ידי היחצנית ב- 14/06/2010 14:57:56
נשלח ב-14/6/2010 15:03
תוקן על ידי היחצנית ב- 14/06/2010 15:03:45
נשלח ב-14/6/2010 18:06
כנראה שאחד השינוים שאף אחד מלבד חוץ משי מיוסי לא יהיה באולפן.
נשלח ב-19/6/2010 23:00
הלוואי חחחח.....
נשלח ב-20/6/2010 15:22
אם זה יהיה הלך עלינו!!
נשלח ב-21/6/2010 23:54
דובערלה כתב:
כנראה שאחד השינוים שאף אחד מלבד חוץ משי מיוסי לא יהיה באולפן.
מחילה, אבל לא הבנתי מה המשפט הזה אומר... אפשר לכתוב אותו אחרת?
נשלח ב-22/6/2010 10:16
איך שהבנתי זה שרק יוסי ושי יהיו באולפן...חסר להם אם זה יקרה..
נשלח ב-22/6/2010 10:49
תודה ברבי, עכשיו זה נשמע יותר נורמאלי....
נשלח ב-22/6/2010 12:52
בכייף.... שמחתי לעזור..חחח..(לא שזה עוזר מה שהוא אמר)