ניתן להשיג את "בתורתו" וכן עוד מספרי רג"נ בפניה למחבר הרב יצחק שילת ממעלה אדומים והוא כבר יפנה אותך לאדם שיש לו כמויות ומוכן למכור, (הוא עצמו מפחד כרגע אבל שמעתי ממנו שהוא מתכוון להוציא את זה שוב בהמשך)
יש כמה ספרים על הש"ס חלקם מתלמידיו וחלקם מכתביו שלו שזרק לגניזה והוצאו משם,יש גם ספר על המדות שהתורה נדרשת בהם(נסיון בתוליי לשוות סבירות והיגיון לדרשות חזל)ויש עוד קונטרסים למניהם,הכל נכתב ע"י תלמידים.
נשלח ב-10/12/2008 21:49
גולאק
א.מנטו"ק-אם תוכל לפרשו לעבדך
ב.כתבת "תלמידיו הקנאים" לא נראה לי שיכול להיות לו תלמיד שעונה להגדרה הזו,ואם יש,כנראה שלא ישב בשיעוריו בפרשת השבוע או במו"נ ובקיצור לא הכירו
נשלח ב-10/12/2008 22:01
סובייקט:
ידוע לי על חידושי ר"ג ג' כרכים. את ספרו של ר"י שילת, עוד ספר אחד על עה"ת שנדמה לי שהוציא ר' בערל וויינטרויב. מה עוד יש?
נשלח ב-10/12/2008 23:01
סובייקט
מנטו"ק: מנטורי קרתא
ר' גדליה עצמו היה קרוב לנטו"ק בדעותיו המדיניות כידוע. אפשר גם לקרוא על כך בערכו בויקיפדיה. האם הניח תלמידים שקרובים אליו בדעות אלו? ויותר מכך, תלמידים מנטו"ק? אינני יודע גם לא נראה לי. בכל מקרה, לא נראה לי שאם מישהו אמור להתעצבן על ספר זה, יש לכך קשר להיותו של המתעצבן בעל דעות של נטו"ק, שכידוע התיזות שלהם עוסקות בעניני ציונות וכו'. מה הקשר בין הנושאים של הספר לזה?
נשלח ב-10/12/2008 23:21
שוטינג
הזכרתי את הספר על שלש עשרה מדות שהתורה נדרשת בהם,ראיתי פעם קונטרס על אמונהבאלוקים(מבוסס על הקטע על אלוקים שהושמט מאמונה ובטחון,"באדיבות" הרב שמריהו גריינמן)ואולי יש עוד,אינני זוכרם כרגע
מבקר
א.תודה
ב.עכשיו הבנתי את המילה "הקנאים"אצל גולאק ויפה ענית במקומי