באוצר החכמה היו מאז ומעולם ספריו של הרב רייזמן , רץ כצבי.
אתמול מישהו ביקש ממני עבודה על שומע כעונה, וזכרתי שיש בירור יפה ויסודי בספר רץ כצבי, נכנסתי לאוצר המקוון, ו... אין !
הספרים היו והוסרו!!!
למה???
נכון שהרב רייזמן הוא מחזיק את המתחרים היברו בוקס אבל מה אכפת לו שספריו יהיו גם באוצר החכמה?
נשלח ב-18/5/2011 13:54
יש מאמר ארוך על שומע כעונה מהרב שלמה אנגלרד (האדמו"ר מראדזין) המופיע באחד מקובצי בית אהרון וישראל אנמצאים בהיברו בוקס.
סליחה על המ"מ הכללי מדאי.
נשלח ב-18/5/2011 15:27
פנת יקרת, איני יודע מה אתה שח.
חיפשתי כעת "שומע כעונה" ב"אוצר החכמה" המקוון, ונמצאו מעל 450 הופעות בספרי הרב רייזמן! חלק א - 169 חלק א - 170 חנוכה ופורים - 21 ירח האיתנים - 11 פסח - 94
נשלח ב-18/5/2011 16:39
הוא התכוון לעונה כשומע...
נשלח ב-18/5/2011 17:01
פותח האשכול כנראה לא פתח את התכנה המקוונת אלא את האוצר המקוון דרך האתר. אף שבתכנה המקוונת מופיעים כל ספרי ר' העשל רייזמן, הרי שבאתר מופיעים כל ספריו למעט רץ כצבי, שכנראה שעודכן רק בתכנה ועדיין לא באתר. אלא ממידת הזהירות היה מוטב אילו היה מחפש אף לפי שם המחבר ולא רק לפי שם הספר, וכך היה רואה שספריו האחרים של המחבר מופיעים אף מופיעים באוצר.
אם מבקש הכותב את ס' רץ כצבי, אין צורך שיטרח עד לאוצר, מאחר וישנו באתר היברובוקס, קחנו משם.
לגוף הטענה, אף שאיננה ממין העניין כאן, אני יכול להבין מחבר שמתיר להפיץ את ספריו חינם לכל דורש אבל אוסר להכלילם במאגר מסחרי, וזו מן הסתם גם הסיבה שבעלי אתר היברובוקס אינם מרשים לאוצר החכמה להכניס ספרים מהאתר שלהם.
נשלח ב-18/5/2011 17:03
יגלי,
האם כונתך להתלוצץ?
בנאדם עומד ומוציא לעז על אוצר החכמה בפני כל חכמי הפורום, ושוברו בצדו שהרי מצאתי להדיא ששקר ענה באחיו!
נשלח ב-18/5/2011 17:09
ר' פנחס,
יישר כח על הלימוד זכות שלמדתם על פנת יקרת.
גם נהניתי ממה שכתבתם:
לגוף הטענה, אף שאיננה ממין העניין כאן, אני יכול להבין מחבר שמתיר להפיץ את ספריו חינם לכל דורש אבל אוסר להכלילם במאגר מסחרי, וזו מן הסתם גם הסיבה שבעלי אתר היברובוקס אינם מרשים לאוצר החכמה להכניס ספרים מהאתר שלהם.
נשלח ב-18/5/2011 17:11
ברוך שכיוונת ואשקליתו ליה למטרספיה.
נשלח ב-18/5/2011 23:41
למה בהנצחות האחרונות שבספרים התחילו לכנותו בתואר 'איש עסקים ומח"ס רץ כצבי'?
נשלח ב-19/5/2011 00:33
webberebbe כתב:
ר' פנחס,
יישר כח על הלימוד זכות שלמדתם על פנת יקרת.
גם נהניתי ממה שכתבתם:
זה לא ככה!
הספרים הוסרו!!!
הם היו בעבר באוצר החכמה גם באתר, ועכשיו הם לא שם! גם באוצר המקוון (התכנה), מנסים לפתוח את הספרים ואי אפשר, יש כאן משהו מכוון, אחת מהשתיים או שרייזמן ביקש להוציא את הספרים, או שהם חליטו להוציא משום מה.
אפשר הסברים?????????????
נשלח ב-19/5/2011 05:59
כל ספרי ר' העשל רייזמן, עיון בפרשה, עיונים בהפטרה, עיונים במועדים, עיוננים במשלי, עיונים בפרקי אבות, ושיטות בהלכה, נפתחים בתוכנה המקוונת וגם באתר כשורה, מלבד רץ כצבי שיש הודעה שהוסר, כך שעל פניו נראה שיש כאן סיבה מיוחדת, ובאמת צ"ע.
נשלח ב-19/5/2011 16:51
שותא דמר לא ידענא. הנה לפניכם 8 קישורים של ספרי "רץ כצבי" שממש כרגע הצלחתי לפתוח אותם:
עכשיו אני חושב אולי אוצר החכמה הסירו כי הם מרוגזים עליו? נשמע לכם?
העשל זה לא הערשל! העשל זה האבא הערשל זה הבן!
למה למה למה למה
הוסרו הספרים?
והם הוסרו! אין אפס! (וגם אין ספרים)
תוקן על ידי פנת_יקרת ב- 01/06/2011 14:01:05
נשלח ב-1/6/2011 16:06
פנחס_ברגר כתב:
אם מבקש הכותב את ס' רץ כצבי, אין צורך שיטרח עד לאוצר, מאחר וישנו באתר היברובוקס, קחנו משם.