בית פורומים ספרים וסופרים

האם למישהו יש הערכה כמה עלות כתיבת ספר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/8/2013 12:03 לינק ישיר 
האם למישהו יש הערכה כמה עלות כתיבת ספר

קרוב משפחתי מעונין בכתיבת ספר ביוגרפיה על סב המשפחה שהיה אדם גדול למישהו יש הערכה כמה היא עלות של ספר כזה לכתיבתו ע"י הסופר כשהחומר כולו נמצא כבר אצל המשפחה אשמח גם לקבל המלצות על סופרים שמומלצים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2013 15:34 לינק ישיר 

בדרך כלל לפי שעות עבודה, ה"פרופסורים" לוקחים שכר חודשי גלובאלי, והליגה הגבוהה משערים מראש לפי האדם וההסטוריה שלו כמה זה יכול לעלות עם עיגול קל כלפי מעלה, וקובעים מחיר קבלני סגור.

אתה רוצה שמות של סופרים פנה אלי באישי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2013 00:12 לינק ישיר 

אם אתה מעונין שהספר ימכר רצוי שתיקח סופר שכבר עשה את התהליך ולא מתחיל ש"יתגלח" עליך ויתכן שתישאר עם הספרים בבית, מידיעה אישית של חבר שבתחום סופר שמוכר יכול לקחת על עבודה כזאת כ50.000 ₪ כשמדובר בספר גדול והעבודה בסביבות שנה פלוס מינוס כאמור סופרים מתחילים לוקחים פחות אך אינני יודע אם זה משתלם כמו שלא תיקח ארכיטקטית מתחילה לבית שלך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2014 22:16 לינק ישיר 

מצטרפת לשאלה. הציעו לי לכתוב ביוגרפיה של איש מפורסם בתחום הכלכלי. כמה אני אמורה לדרוש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2014 00:01 לינק ישיר 

על כתיבה בסיסית של 70 עמודים שילמנו 4000 ש"ח, כאשר את עבודת העריכה, העיצוב, מחקר, איסוף תמונות אנחנו (בני המשפחה שעוסקים בתחום) עשינו. חישבתי את העלות והיא כ-20 אלף ש"ח לספר שיצא ב-120 עמודים. [לא כולל הדפסה אבל כולל העימוד]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2014 11:15 לינק ישיר 
בנוגע לכתיבת ספר

שלום רב,
אני ספרנית במקצועי עם כישרון כתיבה. כתבתי לאדם ספר זיכרונות כולל ראיונות, עריכה, תמונות והדפסה של 100 עותקים. מחיר העבודה עבורי היה 1500 ש"ח.
הסכום שנותר לתשלום היה עבוד בית הדפוס. העברתי להם את הקבצים הנדרשים והייתי איתם בקשר עד למשלוח הספרים עבור האדם המקסים שאיתו עבדתי.
אני אמינה, עובדת קשה על הפרטים, אדיבה, בעלת ניסיון של ראיונות ניצולי שואה במסגרת קרן שפילברג וכתיבת מגזינים בעיתונות המקומית.
לא נראה לי שצריך לקחת כל כך הרבה כסף על כתיבת ספר. 

האימייל שלי אם מישהו מעוניין   [email protected]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2014 15:25 לינק ישיר 

אסנת, כמה שעות בערך ארכה לך העבודה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2014 00:38 לינק ישיר 

1500 ש"ח זה כנראה לחוברת.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ספרים וסופרים > האם למישהו יש הערכה כמה עלות כתיבת ספר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext