| נשלח ב-27/8/2013 12:03 |
|
| |
האם למישהו יש הערכה כמה עלות כתיבת ספר
קרוב משפחתי מעונין בכתיבת ספר ביוגרפיה על סב המשפחה שהיה אדם גדול למישהו יש הערכה כמה היא עלות של ספר כזה לכתיבתו ע"י הסופר כשהחומר כולו נמצא כבר אצל המשפחה אשמח גם לקבל המלצות על סופרים שמומלצים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2013 15:34 |
|
| |
בדרך כלל לפי שעות עבודה, ה"פרופסורים" לוקחים שכר חודשי גלובאלי, והליגה הגבוהה משערים מראש לפי האדם וההסטוריה שלו כמה זה יכול לעלות עם עיגול קל כלפי מעלה, וקובעים מחיר קבלני סגור.
אתה רוצה שמות של סופרים פנה אלי באישי.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 00:12 |
|
| |
אם אתה מעונין שהספר ימכר רצוי שתיקח סופר שכבר עשה את התהליך ולא מתחיל ש"יתגלח" עליך ויתכן שתישאר עם הספרים בבית, מידיעה אישית של חבר שבתחום סופר שמוכר יכול לקחת על עבודה כזאת כ50.000 ₪ כשמדובר בספר גדול והעבודה בסביבות שנה פלוס מינוס כאמור סופרים מתחילים לוקחים פחות אך אינני יודע אם זה משתלם כמו שלא תיקח ארכיטקטית מתחילה לבית שלך...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 22:16 |
|
| |
מצטרפת לשאלה. הציעו לי לכתוב ביוגרפיה של איש מפורסם בתחום הכלכלי. כמה אני אמורה לדרוש?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2014 00:01 |
|
| |
על כתיבה בסיסית של 70 עמודים שילמנו 4000 ש"ח, כאשר את עבודת העריכה, העיצוב, מחקר, איסוף תמונות אנחנו (בני המשפחה שעוסקים בתחום) עשינו. חישבתי את העלות והיא כ-20 אלף ש"ח לספר שיצא ב-120 עמודים. [לא כולל הדפסה אבל כולל העימוד]
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2014 11:15 |
|
| |
בנוגע לכתיבת ספר
שלום רב, אני ספרנית במקצועי עם כישרון כתיבה. כתבתי לאדם ספר זיכרונות כולל ראיונות, עריכה, תמונות והדפסה של 100 עותקים. מחיר העבודה עבורי היה 1500 ש"ח. הסכום שנותר לתשלום היה עבוד בית הדפוס. העברתי להם את הקבצים הנדרשים והייתי איתם בקשר עד למשלוח הספרים עבור האדם המקסים שאיתו עבדתי. אני אמינה, עובדת קשה על הפרטים, אדיבה, בעלת ניסיון של ראיונות ניצולי שואה במסגרת קרן שפילברג וכתיבת מגזינים בעיתונות המקומית. לא נראה לי שצריך לקחת כל כך הרבה כסף על כתיבת ספר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2014 15:25 |
|
| |
אסנת, כמה שעות בערך ארכה לך העבודה?
|
|
|