בית פורומים ספרים וסופרים

חיפושים נרחבים אחר הספר "הכריתות"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/6/2014 23:51 לינק ישיר 
חיפושים נרחבים אחר הספר "הכריתות"

לפי מה שפורסם הכת"י של בעל ההפלאה נמצא בידים פרטיות, ועולם התורה יוצא מופסד, וזה ממש בגדר "מת מצוה".
אולי מישהו כאן יודע על מיקומו, ויכול לשכנע את "בעל הבית" שלטובת כולם, שידפיסו את הספר, והערך של כת"י רק יעלה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2014 02:08 לינק ישיר 

http://www.shtaygen.co.il/?CategoryID=1080&ArticleID=2585

...הרב בוקסבוים בענוותנות אופיינית משיב בנימה אישית, היה זה לפני שנים רבות לאחר נישואיי, ישב  כאן סוחר עתיקות והציע לי לרכוש את ספר 'הכריתות' של בעל ההפלאה על כל מסכת גיטין, עברתי על  הספר ועמדתי נפעם, אלא שהסכום אותו ביקש היה גבוה, והוא דרש זאת מיידית, אחזתי בכרך וסירבתי  ליפרד הימנו, הן המקנה וההפלאה הינם אבני יסוד ללומדי המסכתות הללו, ואיך אוותר לההדיר את  תורתו על מסכת גיטין שהיא גדולה ועצומה, לאחר מסע שכנוע ניאות הסוחר להותיר זאת בידיו יומים  ואני שיגרתי מברק בהול לחמי הרב פינס שייאות לגייס בעבורי סכום זה שנוכל לרכוש זאת, אחר יומים  כעת חיה, דופק הסוחר ושואל אם הכסף ישנו, הגבתי שזה כבר בדרך ובקשתי שימתין יום נוסף, הוא עזב  את ביתי ושב לשכונתו, לאחר שעה קלה הגיע המברק הבהול ובתוכו הסכום הדרוש לרכישת הכתבים,  רצתי בחופזה לאותו סוחר, אך הוא הגיב כי לפני דקות אחדות רכש זאת אדם שביקש בתנאי גמור שלא  אתן את פרטיו לאיש, ואני עומד בדיבורי... אם אתה שואל מה אני עדיין מבקש ומחפש - את הכריתות  של ההפלאה על מסכת גיטין!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2014 08:06 לינק ישיר 

תודה לך

כנראה מתוך אלפי הקוראים כאן, מישהו יודע ויכול להגיע אל אותו סוחר ולדבר על ליבו..
וכולנו מכאן נעזור לו במה שנוכל כדי שיגאל את הכתבים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ספרים וסופרים > חיפושים נרחבים אחר הספר "הכריתות"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext