| נשלח ב-19/5/2011 15:33 |
|
| |
עברה שנה
לכל החברים הישנים והחדשים
עברה שנה מאז ימי התחרות של הפורום ומאז שבאו רבים להסתופף בצילו ואח"כ נעלמו לחסות בצל ממש..
מעניין אותי ואולי גם את כולם לדעת מי הרוויח ומי הפסיד, האם התקופה בפורום תרמה לכם במשהו או אולי להיפך היא הזיקה ואתם סובלים ממנה עד היום..
בקיצור, במבט לאחור האם הפורום הזה עשה לכם טוב או רע..
בפורום כאן תוכלו להביע את דעתכם לגבי עצמכם, ובפורום הסגור אתם מוזמנים ( אשמח אם תעדכנו..) לכתוב וללכלך את דעתכם לגבי ההשפעה של הפורום על אחרים..
יום הולדת שמח - לתחרות, לא לי!
נ.ב כן, גם בשנה הבאה בעז"ה תישאל שאלה זו, שוניקו לא לשכוח להקפיץ את האשכול בעיתו ובזמנו..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 15:58 |
|
| |
אתה מוזמן להגיש בקשה לבעי, כדי להיכנס אל הפורום הסגור ולהציג שם שאלות נוקבות ככל שיהיו.
אמליץ בעדך.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 17:45 |
|
| |
גם אני אמליץ בעדך. הפורום תרם לי רבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 18:15 |
|
| |
| המביט_אל כתב: |  | לכל החברים הישנים והחדשים
עברה שנה מאז ימי התחרות של הפורום ומאז שבאו רבים להסתופף בצילו ואח"כ נעלמו לחסות בצל ממש..
מעניין אותי ואולי גם את כולם לדעת מי הרוויח ומי הפסיד, האם התקופה בפורום תרמה לכם במשהו או אולי להיפך היא הזיקה ואתם סובלים ממנה עד היום..
בקיצור, במבט לאחור האם הפורום הזה עשה לכם טוב או רע..
בפורום כאן תוכלו להביע את דעתכם לגבי עצמכם, ובפורום הסגור אתם מוזמנים ( אשמח אם תעדכנו..) לכתוב וללכלך את דעתכם לגבי ההשפעה של הפורום על אחרים..
יום הולדת שמח - לתחרות, לא לי!
נ.ב כן, גם בשנה הבאה בעז"ה תישאל שאלה זו, שוניקו לא לשכוח להקפיץ את האשכול בעיתו ובזמנו.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 18:44 |
|
| |
היי היי מוטציהל'ה היקרה, כמה דמעות ירדו עלייך :)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 22:22 |
|
| |
זה אשכול געגוע, או סתם התעניינות?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 22:36 |
|
| |
אם הוא ישמע שהציבר מתגעגע, אולי יעלה הרצון מלפניו לפתוח שערי דמעות..
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2011 10:45 |
|
| |
אני מקווה שהיא תשמע שהציבור מתגעגע, וגו'
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 00:21 |
|
| |
הציבור אכן מתגעגע, לפחות בגזרה שלי...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 22:49 |
|
| |
מה היה כאן ? הפסדתי משהו?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2012 18:39 |
|
| |
בכללות, האינטרנט ממכר ומזיק, אבל פורום זה תרם לי רבות כבמה להגיגים שלא מתאימים לכל מקום וזמן, ונהנתי מאד ממגוון הדעות וסגנונות.
|
|
|
|
|