| נשלח ב-23/7/2014 22:59 |
|
| |
היי מי מתעניין בשירים ....
אשמח לפרסם אם תהיה היענות
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 00:02 |
|
| |
התכוונת לשאול מי חוץ ממני..
נדמה לי שיש עוד פורומים בקטגוריית שירה ספרות ופרוזה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 00:18 |
|
| |
בדיוק - מי חוץ ממך. לא יודעת מה זאת אומרת יש עוד פורומים ?? כל הפורומים פה רישמיים ומלחיצים כאלה .....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 08:41 |
|
| |
תפרסמי!! מאוד נהנינו מהם...!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 13:40 |
|
| |
צלילים של חופה וכלה בלבן התרגשות שנרקמת בלב צלילים של חופה , מתנגנים כמובן בנין של חיים ילבלב וקהל אנשים מתפלל ודומע , בוקע רקיעים עם תקוות הקהל שבחוץ , מתרגש ושומע הדים של הלמות לבבות. ואחרי שידמו הצלילים לאיטם. ותחזור באחת השגרה , ברכות נאחל , יתגשמו בעיתם אז נצרור הכל בשורה.. שאניית חייך תזרום ברגיעה , ותצוף מעל הגלים שמצאת החמה ועד השקיעה חלומות יפים , מתגלים. שהכל יפרח עד הסוף ותפילות יבקעו רקיעים וכל מה שהלב יכסוף יוגשם ביפי רגעים שהאושר הזה שבלב לא יפסק לעולם. ושמחה תמיד תשתלב בניגון החיים המושלם. שאי לך תמיד כצידה תפילות של כלה וחתן נכון , העולם הוא חידה שנזכור ממי הוא ניתן..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 13:42 |
|
| |
אסור לחשובואני כל כך עיפה מטלטלת בין שקיעה לזריחה רחוקה מהכל ואין דרך לחזור
הלילות ארוכים. ובלי סיבה בורחת. ולא דומעת וקופאת אולי מול השמש. וכל כך רחוקה
ואולי מחר אולי עוד מעט. ארגע.
הייתי שם והייתי פה הכל הפוך הלכתי מהר ואין שבילים ואני רחוקה
ואין מילים.
עד מחר ואולי מחר אולי עוד מעט ארגע.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 13:47 |
|
| |
לאורך היםוהחוף יש שם גלים של אין סוף
ואורות של שקיעה אורות נוצצים פעימות של הלב פעימות של חיים
לאורך הים והחוף ניצבת ילדה
אולי יבוא גל אולי הוא ישטוף
ואולי היא תהיה לבדה
ומנגינה מאי שם וצלילי געגועים וחלום ישן אולי הוא מוגשם לרגעים
לאורך הים ליבה מנסה לשחות לצוף עם הזרם להיות כמו כולם
לנשום את אויר העולם
לאורך החוף ניצבת ילדה חלומה הגדול נרקם מול עיניה
ואין שם גל שיבוא וישטוף
והיא לא לבד ואורות יכסו את פניה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 15:26 |
|
| |
................................
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 16:09 |
|
| |
אתה באמצע לחבר מנגינה אז לא הספקת לכתוב תגובה כראוי :-)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 16:38 |
|
| |
מסמל שאני נטו במצב האזנה מוחלט...........
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 18:02 |
|
| |
איזה שקט בפורום הזה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 18:10 |
|
| |
משהו מבפנים דוחף את הדמעות. החוצה רק תצאו. רק תשאירו אותי בלי הכאב. אין בי מקום אליו. אין. זרימה טבעית. בלב. רק תתנו לי לא להרגיש הכאב. רק תצאו. תצאו ממני, אין מקום בי יותר. עייפתי. וכבד פה מידי. ואין מילה. וריק הדף. הוא קצת חדש. ומהסס. ומאד מאד כועס. עצוב לי . אז לכו. לכו מכאן דמעות. תיסגרו על מה שבפנים. על כל הפגיעות האיומות. לכו לכו לכן דמעות. תתנו ללב שלי לחיות. אין בי מקום , לכל כך הרבה כאב. המקום בלב הוא חשוב לי יותר. אז צאו לכן דמעות. תטיילו בעולם בלעדי. בלי המחשבות. עולם מוגן. עולם מושלם. עולם של זיכרונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 21:04 |
|
| |
וואוווו!!!! משוררת את ממש מוכשרת!!!! הכי אהבתי את השיר על החתונה... את חייבת לעשות משהו עם הכישרון הזה!!נצלי אותו:)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 21:18 |
|
| |
אין מה לעשות עם זה בעולם החרדי ....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 22:39 |
|
| |
אני רואה שבסוף בחרת לך למשכן את 'בין כך' למה בעצם? הייתי מציע לך לנסות להעתיק את השירים גם ל'בצלצלי שמע'. גם אם הוא אינו פעיל, בוגריו שמים עליו עין. דפדפי שם, בעבר הרחוק שלו, יש עוד אנשים בעלי תחומי עניין דומים, הם קיימים, צריך רק למצוא אותם.
קראתי את השיר הראשון, מאוד יפה, מאוד איכותי, אקרא גם את השאר בע"ה עוד מעט, ובל"נ גם אגיב
אבל סתם עצה, אל תישעני יותר מידי על תגובות, אנשים מתקמצנים על פירגונים למרות שהם נהנים, במיוחד לניקים חדשים, לא ברור למה, ברור שיש לך את זה, בהצלחה
|
|
|
|
|