שימו לב לסקר שבצד השמאלי של הפורום, חשוב מאוד שתשתתפו.
נשלח ב-8/12/2013 22:39
אוקי... אני התחברתי לקנז דווקא.
נשלח ב-8/12/2013 22:48
אז תבחרי את אחר, ותפרטי כאן למה דוקא התחברת אליו (למרות שדוקא היה לי חשק להוסיף את שמו כי גם אני אהבתי אותו אבל בסוף החלטתי שלא.)
נשלח ב-8/12/2013 23:51
גם אני עם קנז! וגם עם ישי! יש בהם עוצמה נחושה ונאמנות פלדה פשוטה...
הסקר לא כולל את הדמויות מ"מהללאל", נכון? בכל אופן, הצבעתי "אחר"...
תראו לאן גררתם אותי בחצות :( כדאי לכם לפתוח אשכול שיחה כלשהו (ולקרוא לו באיזשהו שם איסתרקי)...
נשלח ב-9/12/2013 00:04
אידי זה במטבח עכשיו זאת אומרת אנו באמצע לבשל את זה אבל אסתרק ברחה לי ואין לי גישה כרגע למייל שלי, נצטרך לחכות ליום שלישי למה מחר אני לא פה יש לי אירוסין.
כרגע הסקר כלל את הדמויות מאסתרק, על מהללאל נעשה אחרי זה (אולי אחרי שיוזבד יצא? )
ההההה, ציקבעריתוש ומיאמוש: אתם מוזמנים לענות על הסקר ולפרט באשכול הזה
נשלח ב-16/12/2013 01:40
האמת, שהיתי שמחה להצביע... הבעי'ה, שאת איסתרק לא קראתי הרבה זמן... וגם לא קראתי אותו בשלמותו. לא אהבתי את הסגנון האלים שם... יותר התחברתי למהללאל... ועליו לא ויתרתי.. קראתי אותו עד שגמרתי... הוא מדהים!! אז בע"ה כשתפתחו עליו סקר, תגידו לי:)
גם אחותי קראה חצי מאיסתרק ואז את כל מהללאל. אבל אח"כ היא קראה את איסתרק שוב ונהנתה הרבה יותר.
ואני מסכימה איתך, תמרור, בנוגע לסגנון האלים... ממש כואב לי הלב לקרוא את הסצנה של ניקרת באטר, למשל...
אגב, תלוי לי בחדר ציור שציירתי את נקרת באטר... בהדמנות אני צריכה להעלות את זה:)
נשלח ב-16/12/2013 15:07
לי הרבה יותר קשה לקרוא את מהללאל ולמה? בגלל שבאיסתרק זה אלימות גופנית שאת אומרת אין מה לעשות הבן אדם מת, או משהו בסגנון לא עולה לי משפט נורמלי בראש, אבל במהללאל זה אלימות נפשית ורוחנית, אלימות שאת רואה את הבן אדם ואת לא יכולה די כמה אפשר להתבוסס באותו בוץ מכוער שזה זועק שזה שקר וכזב כמה? למה האנשים שם בכוזר החדשה לא מתפקחים?
לי הרבה יותר קשה לקרוא את מהללאל ולמה? בגלל שבאיסתרק זה אלימות גופנית שאת אומרת אין מה לעשות הבן אדם מת, או משהו בסגנון לא עולה לי משפט נורמלי בראש, אבל במהללאל זה אלימות נפשית ורוחנית, אלימות שאת רואה את הבן אדם ואת לא יכולה די כמה אפשר להתבוסס באותו בוץ מכוער שזה זועק שזה שקר וכזב כמה? למה האנשים שם בכוזר החדשה לא מתפקחים?