אני מתכננת לשלוח בקרוב מייל למאיה קינן, שיבקש לדעת מה שלום יוזבד ויספר קצת על הפורום. מי שמעוניינת לצרף בקשות/ שאלות/ נושאים- מוזמנת להעלותם כאן! תודה!
וואוו איזה רעיון!!!!!!!!!!! יושיושה אין כמוך להחיאת הפורום!!! כל הכבוד:)
נשלח ב-10/2/2014 00:37
את יכולה גם לספר לה על הפורום ולשלוח לה קישור לאשכולות מעניינים במיוחד... אולי היא תרצה לכתוב מסר לפורום או משהו כזה... אולי תלכו לראיין אותה... מה יש? אנחנו עושים את זה אצלנו בפורום
אידי!!!!!!!!!!!!!!!! אישיות בכירה כמוך עם רעיונות כאלו הם לא מתנה שבכל יום!! לצערנו:) מה שלומך?? רעיונות מצוינים:)
נשלח ב-10/2/2014 00:42
ב"ה, שלומי מצויין, תודה :) מה שלומך את? האמת היא שבגדול אתן יכולות לקחת כמעט כל רעיון שלנו ממיאמי ולהשליך אותו לממלכה... השאלה היא אם אתן מספיק אמביציונריות בשביל זה ;)
נשלח ב-10/2/2014 00:48
ב"ה!! אני שמחה לשמוע, גם שלומי מקסים, ומצב רוחי משתפר פלאים לראות אותך כאן:) נכון... עשינו את זה בכמה אשכולות... מה את אומרת? אנחנו נראות לך מספיק אמבימציונריות?:) האמת, שפורום פרחי מיאמי הוא דוגמא לדעתי להתנהלות מדהימה של פורום גדול ומטופח מאד!!! מה שאנחנו מנסים להחיל על הממלכה המתפתחת שלנו:)
נשלח ב-10/2/2014 00:50
לאאאאאאאאאא! אידי! באה! לבקר! בפורום! שלום שלום שלום! רעיונות מעולים הבאת!
הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
נשלח ב-10/2/2014 14:55
יושיוש- רעיון מצויין! יש לך את המייל שלה?! פוווו, נראה לי, או ניצבת, אמרה שיש לה אותו...
אידי- תודה על העידוד! יש לך רעיונות איך למשוך עוד ניקים להגיב?! כי קצת התחלנו להשתעמם... שירו, יושיוש, תמרור ואני:) עם אונמרוש ויוזבד שקופצות מידי פעם...
ולעניינו של האשכול... אם מתקדמים לעריכת ראיון... אשמח לעזור בניסוח שאלות:)
נשלח ב-10/2/2014 19:06
ואני לעריכה;)
בע"ה
המלצות אצל אידי...
תוקן על ידי תמרור25 ב- 10/02/2014 19:06:34
הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.