בית פורומים ממלכה במבחן

אם אין אני לי מי לי- בואו ננסה לכתוב את יוזבד (-:

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/5/2014 18:25 לינק ישיר 
אם אין אני לי מי לי- בואו ננסה לכתוב את יוזבד (-:

אוקי, יקוואל ואנכי דיברנו בפרטי ובנינו תסריט משוגע, פרוע אבל הגיוני ליוזבד.

התסריט מתייחס להרבה מהחורים שנשארו: מהללאל, יקוואל, שלוואן, טוביה, אולה, רעואל ונקמת הקאוורים, המכשפים המוסלמים, ועוד ועוד 

זה ארוך 
נשלח בקרוב. מי שרוצה גם לנסות את כוחה, או לעזור לנו להשלים את זה מוזמנת.

אני לא מדברת על פרטים מסוימים כמו באשכול הקודם אלא על בניית תסריטים שלמים. תעזרו לנו למצוא את הפאשלות שלנו... 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2014 18:29 לינק ישיר 

אם צריך עזרה אני כאן לשרותכן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2014 20:18 לינק ישיר 

אנחנו מתחילים ב5 זירות ראשוניות: (להזכירכן, לדעתנו הספר נפתח לקראת סוף הפסקת האש)

יקוואל-בחר בטוב, אבל נשארת לו פינה חמה לאשר, מחזיק בטבעת של דידאלידאן (הוא חושב שזה של אשר).

מהללאל- רוצה להתחתן, אבל יש בעיה הלכתית. הוא דומה מאוד לבן של בסטיאן, אבל הדמיון והתליון לא מספיקים.צריכים עדות ברורה, ולאף אחד בכוזר האמיתית אין מידע על אז'ורין.

שלוואן- הבריחה של פילאק מתגלה, דיאלידאן חושד בו, והוא נאלץ לברוח לכוזר האמיתית כדי להציל את חייו/ כדי שלא יאלץ להכנע לדרישות של אביו.

טוביה- מעוניין לקבל את האחוזה המשפחתית (הוא עוד לא מודע למצב הכלכלי של האחוזה) וכן לפגוש ולהתחבר לגיסו הנסיך בשביל לנצל את זה לטובתו.

קשר בין דיאלידאן וידרת- ידרת הבטיח נקמה, והוא נעזר בדיאלידאן על מנת לחטוף את רעואל- יורש העצר. מכיוון שאשר נלכד ואטיאן נתלה, חסר להם איש קשר בארמונו של איסתרק.

<תוקנה שגיאת כתיב>

תוקן על ידי תמרור25 ב- 27/05/2014 20:16:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2014 20:27 לינק ישיר 

כזורית, מה קורה? תעלי את ההמשך כבר...
יושיוש, נראה אותך קוראת ה כ ל ומחזיקה ראש...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2014 20:31 לינק ישיר 

כאן העסק מסתבך...

שלוואן מגיע לכוזר האמיתית, ונכלא. בינתיים נולד תינוק לשלוואן וליאה, ויקרא שמו בישראל... יוזבד! מי שגורם למלך איסתרק לתת בו אימון הוא מהללאל, שמספר מלך על מה שעשה שלוואן בפגישה בין מהללאל לפילאק. לשלוואן יש מעמד מסויים בארמון, בתור בן של דיאלידאן שערק והצטרף לכוזר האמיתית, וביחד עם זה עדיין חשוד קצת. שלוואן משאיר בינתיים בסוד את העובדה שהתליונים נמצאים אצלו. בינתיים הוא מגלה את טבעת הירקן שנתן אשר ליקוואל, ומזהה אותה בתור הטבעת של אביו ומלשין על כך לאיסתרק (אולי מוכיח בעזרת טבעת זהה וכד'). יקוואל נעצר בחשד לבגידה.

דיאלידאן שומע על מעצרו של יקוואל. בהנחה שהחברות בין יקוואל לאשר היתה מתוכננת מראש ע"י דיאלידאן, הוא יודע שזה כנראה בעקבות הטבעת, וחושב שיקוואל עדיין מושחת כשהיה, וכעת גם כועס על איסתרק שאולי יהרוג אותו כבוגד. הוא מעביר שדר ליקוואל, שהוא מוכן להפעיל אנשים שיוכיחו שאת הטבעת קיבל מאשר ולא מדיאלידאן וכך לשחררו, בתנאי שהוא הופך להיות הסוכן שלו. דיאלידאן לא מגלה לו שהמטרה היא חטיפת יורש העצר. אם לאחר שישתחרר לא ימלא את חלק בעסקה, דיאלידאן ידאג שפרטי העסקה ביניהם יועברו לאיסתרק, וכך יקוואל יואשם שוב בבגידה. בהמשך דיאלידאן ייצור איתו קשר וישלח לו הוראות.

יקוואל בדילמה. אמנם הוא הבטיח למהללאל וכבר בחר בטוב, אבל כרגע הוא פגוע מאיסתרק (למרות שהוא מבין אותו) והרגשות האלו גורמים לו להתלבט. מהללאל נותן מלכתחילה אימון ביקוואל, ומגיע לבקרו בכלא כחבר. מכיוון שגם יקוואל בוטח במהללאל, הוא מספר לו על העיסקה שהציע לו דיאלידאן ומתייעץ איתו. מהללאל מציע לו לקבל את העסקה למראית עין, ולשמש כסוכן כפול, בדומה למעשיו שלו עצמו. אבל, הם גם לומדים מטעויות.. לאחר שדיאלידאן דואג שאיסתרק ישחרר את יקוואל, יקוואל ומהללאל מגיעים יחד לאיסתרק ומספרים לו את כל העניין, ואיסתרק מסכים לכך ומשתף איתם פעולה.

במקביל לבריחתו של שלוואן, טוביה מגיע לאחוזת סאנפאל (הוא לא מחכה יותר מדי לאחר שמתברר שאינו בנו של בסטיאן. הכסף בוער לו). שם הוא מתוודע למצבה של האחוזה ולבריחתו של שלוואן. הוא גם שומע מתרצה על אז'ורין ועל ה"קמיעות" שלפחות אחד מהם נמצא אצל שלוואן (תרצה הרי לא יודעת מהם הקמיעות). איכשהו טוביה מבין שהתליונים הם סוד האבקה השחורה (אופס.. חור.. מישהו? עזרה?...).

כאן מגיע הרגע הגדול שלו. יש לו אפשרות להיות זה שמעביר ליוסף דיאלידאן את סוד האבקה השחורה! הוא יגיע לכוזר האמיתית ביחד עם אז'ורין (הוא מניח שלאחר שישמע שהילדים ניצלו מצבו יתייצב ויהיה כשיר לעדות. אז'ורין יסכים לבא, למרות שכנראה יואשם ברצח, מכיוון שירצה לכפר על חטאיו ואלר יאמר לו שזה מה שעליו לעשות) שיעיד בבית הדין על הסיפור ובכך יעזור למהללאל ויקנה את אימונו של בסטיאן מקאן וכך גם את אימונו של המלך. הוא יגיע כגיסו של שלוואן, ירכוש את אימונם של אחותו ליאה ובעלה. וכך ישיג את שני חלקי סוד האבקה השחורה. (הוא חושב שרק חלק אחד אצל שלוואן, ועל החלק השלישי, שנמצא אצל טבאל זאקאל, יוכל לקבל מידע ממהללאל). טוביה מגיע אל יוסף דיאלידאן ומספר לו על תוכניתו. דילידאן כמובן אוהב את התוכנית. טוביה יגנוב את התליונים ממהללאל ומשלוואן וגם ישמש כסוכן כפול וישיג שיתוף פעולה עם יקוואל לחטיפה של רעואל. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2014 20:34 לינק ישיר 

טוביה מגיע לגיאט, לוקח איתו את אז'ורין, וחוצה את הגבול בחזרה לכיוון כוזר האמיתית.לאתיל הוא מגיע כמי שהצליח למצוא עדות ברורה על מוצאו של מהללאל וכגיסו של שלוואן. הוא לא מספר שהוא יודע שאחד התליונים אצל שלוואן, כדי שאיסתרק לא ייקח את זה.

(אל דאגה, זוכרות את יוזבד!...)

טוביה יוצר קשר עם יקוואל בפגישה "אקראית" בביתם של הזוג הצעיר אולה ואונמר (טוביה- בתור חבר של אולה, יקוואל- בתור אח של אונמר). בית זה הוא נקודת המפגש הקבועה שלהם, והמקום להעביר מסרים.(דבר שיכול לסבך את אולה באשמת בגידה נוספת במקרה ומתגלה שם מסר כלשהו). הם קבעו יום לחטיפתו של רעואל, כאשר טוביה אמור להעבירו לבית בקצה הגבול, משם אמורים הקווארים, שליחיו של ידרת, לקחת אותו. (יום הנקמה מגיע)

במקביל, טוביה, שלא יודע ששלוואן מודע לסוד האבקה השחורה שנמצא אצלו, מבקש משלוואן את התליון שלו ושלוואן מתחמק.

טוביה מחפש דרך פשוטה להשיג את התליון של שלוואן. הוא פוגש את מהללאל ומבכה את תליונו האבוד... הוא מספר למהללאל (מהללאל הרי לא יודע את סוד האבקה השחורה, כך שאין סיבה שהוא ידווח על כך לאיסתרק) שהתליון נמצא אצל שלוואן ומבקש ממנו, בתור מי שהציל את שלוואן, להשיג את התליון משלוואן.

מהללאל מסתבך. הוא יודע שיש שלושה תליונים, אבל חושב שרק אחד נמצא אצל שלוואן, והאחד הזה, הוא חושב שהוא של טבאל זאקאל (בגלל ההחלפה שנעשתה בכלא של דיאלידאן). תוך כדי שהוא מנסה להבין מה קורה, טוביה מסיק מדבריו שלשלוואן יש קשר לכל שלושת התליונים, ומצרף את הפרטים ומבין ששלוואן מחזיק בסודה המלא של האבקה השחורה, וגם מודע לכך בעצמו. טוביה מעביר את המידע לדיאלידאן.

דיאלידאן משתולל מזעם. הוא מחליט לחטוף גם את יוזבד נכדו כנקמה, וגם כקלף מיקוח- יוזבד בעד האבקה השחורה. מרוב כעסו, וגם מחשש ששלוואן יחליט להעביר את הסוד לאיסתרק, הוא מחליט לעשות זאת מיד, לילה לפני חטיפתו של רעואל. טוביה אמור לבצע את החטיפה הזו (מכיוון שזה האחיין שלו, הוא יעשה זאת בקלות), הוא יישן באותו הבית  בנקודת המפגש. אבל ימשיך עם יוזבד לכוזר החדשה. להעברת רעואל ימצאו שליח אחר גם אם יצטרכו לדחות את החטיפה.

יקוואל העביר את המידע על תכנון החטיפה של רעואל לאיסתרק (החטיפה של יוזבד לא ידועה לו). איסתרק רוצה להעביר את בנו למקום מסתור, ותחנת ביניים, לילה לפני ליל החטיפה המתוכנן, היא ביתו של בסטיאן מקאן. רעואל מוסתר שם. במקביל, שלוואן, עם בנו יוזבד וגיסו טוביה, בא לבקר את ידידו מהללאל בהפתעה, מה שמלחיץ מאוד את המקאנים, שמנסים להסתיר את התרגשותם מטוביה ומשלוואן.

בפגישה זו טוביה חוטף את יוזבד ומגיע אותו למקום שנקבע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2014 20:35 לינק ישיר 

כאן קורים שלשה דברים-

1. איסתרק משוכנע שתכנון החטיפה הוקדם משום מה, ושהתינוק הוחלף בטעות.

2. ידרת שומע שהגיע תינוק למקום אליו אמור להגיע רעואל בלילה הבא, חושב שדיאלידאן בגד בו ורצה להשאיר את רעואל אצלו. הוא מגיע לפני ששליחיו של דיאלידאן מגיעים, ולוקח את יוזבד, מתוך הנחה שזהו רעואל. הקשרים מסתבכים, שיתוף הפעולה מפסיק, הקשרים מסתבכים, וגם ככה רעואל הוברח לתקופה, כך שהתוכנית מושהית.

3. טוביה נבהל מהעלמות התינוק. הוא מפחד מדיאלידן ולא ממשיך את דרכו לכוזר החדשה. כיוון שהוא לא מגיע, דיאלידן בטוח שטוביה נעלם עם התינוק.

כרגע, יוזבד חשוב לשני הצדדים. לדיאלידן כקלף מיקוח ולאיסתרק- כתינוק שנחטף במקום בנו. המוסריות תפריע לו לשאת זאת. וכמובן לשלוואן עצמו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2014 20:36 לינק ישיר 

פה המכשפים נכנסים לתמונה. המכשפים מציעים את עזרתם לשני הצדדים, על מנת להשתלט על כוזר כולה.. בתמורה הם מבקשים את סוד האבק השחור. (ואולי גם תפקידים בשלטון). הם מציעים לשני הצדדים לגלות להם את מיקומו של יוזבד. לאיסתרק הם פונים דרך מהללאל. אל קבעין מזכיר לו שידע אז מי הוא אביו ורצה לעזור לו. הם ינסו לשכנע אותו, שכרגע לא מדובר בו, אלא בחייו של אדם אחר, ושל אדם שעזר לו. ושהפעם זה גם פיקוח נפש. מהללאל כמובן יסרב והם יפנו לשלוואן עצמו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2014 20:38 לינק ישיר 

בסוף ידרת מגלה את הטעות, ומבין שקשריו הטובים והמועילים עם דיאלידאן הסתבכו בגלל טעות שלו, ומנסה מיד לתקן את העניין. הוא מעביר את יוזבד לידיו של דיאלידאן בלי לבקש תמורה לכך.

דיאלידאן מציב את אולטימטום בפני שלוואן- הילד או האבק השחור.

ובקשר לסוף- השארנו לכן גם לכתוב משהו... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2014 21:47 לינק ישיר 

משו אחד להגיד לכן- אין כמותכן!! אני מתה עליכן!!!
איזה כיוונים יפים ומעניינים!!!!!
אז מתי יוזבד יוצא לאור?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2014 22:06 לינק ישיר 

את באה ונוציא אותו ביחד?
למי כאן בפורום יש כישרון כתיבה?
בעצם, אולי מ קינן תקועה עם יוזבד ואפשר להעביר לה רעיונות? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2014 22:07 לינק ישיר 

אה, ותגידי, קראת הכל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2014 22:11 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2014 22:17 לינק ישיר 

נס שאת פה...
יקוואל את שומעת? לא עבדנו לשווא
יושיוש קראה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2014 22:18 לינק ישיר 

אין! פשוט אין עליכן!!!!!!!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2014 22:22 לינק ישיר 

הי, יושיוש, את זה אנחנו יודעות מזמן ;)
אבל אני מחכה שמישהי כאן תעזור לנו... יש לך המשך מעניין?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ממלכה במבחן > אם אין אני לי מי לי- בואו ננסה לכתוב את יוזבד (-:
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext