בית פורומים ממלכה במבחן

=לבכות על שתי החתונות=

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/6/2014 18:07 לינק ישיר 
=לבכות על שתי החתונות=

ב"ה

לפני כחודש וחצי הם חזרו הביתה. בעצם, לא הביתה, הם חזרו לארמון. בלי אבא, בלי האישה שהיתה לה לאם במשך שנים ארוכות, טור לא יכלה לקרוא לזה בית. חצר הארמון, הספסל עליו ישבה, הכל היה מוכר וקרוב כל כך, אבל שונה ומכאיב כל כך.

היא הביטה באחיה. יקוואל השובב מלמד את בנימין לטפס על עץ. ליסיה מנסה להצטרף וסופג גערות מאחיו הגדול. כאילו כלום לא קרה. כאילו לא הפכו אותם בן רגע ליתומים עגולים. נסיכים אומללים.

רק אונמר, שמעולם לא היתה ממש ילדה, יושבת על הדשא הרך, רחוק מכולם, וחולמת.

בדרך כלל, כשהיתה מוצאת אותה כך, היתה טור ממהרת אליה, מנסה לדובב אותה, אבל הפעם, משום מה, התעוררו בה געגועים רבים מדי ולא מצאה את הכוחות לעשות את זה.

אבל אונמר לא נשארה לבד זמן רב מדי. הלה הגיעה פתאום אל כר הדשא עליו ישבה, וטור יכלה לראות מרחוק איך הן מתחילות לשוחח. לאחר דו שיח קצר, אונמר קמה ממקומה ופסעה לצידה של המלכה אל הארמון.

טעם חמצמץ עלה בפיה של טור. מהיום שחלתה המלכה שרה, היא היתה ה'אמא' של אחיה הקטנים. מאז שאסתרק חזר מן השבי, היא כבר לא היתה היחידה.

די, אמרה לעצמה. עובדה, את לא מצליחה לחדור לליבה של אונמר, והן, הלה ואמה, כן. הילדים לא אמורים לסבול בגלל רגשי נחיתות של אחותם הגדולה. ובכלל, במוקדם או במאוחר היא תצטרך להקים את ביתה, וטוב שכאן, בבית הזה, יהיה מי שיאהב אותם.

להקים את ביתה. להיכן לוקחות אותה היום מחשבותיה... אולי עדיף שלא לחשוב.

"הוד נסיכותך, הוד מלכותו קורא לך".

"מיד", היא משיבה למשרת, וממהרת אל הארמון.

"קראת לי, איסתרק?"

"כן, טור, שבי". פניו של אחיה הבכור מתוחות מאוד. היא מתיישבת בשתיקה.

"טור, כשנפלתי בשבי, ביקשתי שהחתונה שלך תיערך בזמנה, למרות היעדרותי. זה לא קרה, ואת מבינה טוב ממני את השתלשלות העניינים שגרמו לכך. את היית כאן."

טור מהנהנת. זיכרון הימים ההם מציף כל תא במוחה.

"משואל מן הגי, אביו של חתנך, שוחח איתי היום. אם את מוכנה, החתונה תוכל להתקיים בעוד חודשיים, כשבוע לאחר שמיכאל ישוב ממסע ההסברה".

בום.

"טור?"

היא עוד שותקת.

"את עדיין חוששת?", הוא שואל באהדה, "את הלא יודעת שבמהלך החודש האחרון, עמל צוות מיוחד על חקירת המאורעות שאירעו כאן בשנה האחרונה. לא הייתי מציע לך זאת אם לא הייתי בטוח במאת האחוזים שאין לו כל קשר לבגידה".

"לא, את זה הבנתי מזמן", היא אומרת בשקט, "פשוט... החיים השתנו כל כך, איסתרק. להתחתן עכשיו?? כל כך מהר??", את המילים האחרונות היא כבר ממש לחשה.

"כן, טור. התייעצתי עם הרב לפני שקראתי לך. אבל, כמובן, ההחלטה היא שלך. חשבי על כך, והחזירי לי תשובה".

טור ישבה בחדרה, לבושה בשמלת הכלה הצחורה. בעוד מספר דקות היא תלך אל האולם, אבל קודם, בקשה לקרוא לאחיה הנרגשים לחדרה. לא יודעת מה לומר להם, אבל רוצה לראות אותם בלי כל האורחים.

חיבוק לליסיה ובנימין. לאונמר הוסיפה גם מילה אחת- תודה. לטיפה על הלחי ליקוואל, שמחייך אליה בהתרגשות. מבט אוהב אל מיכאל, שאומר "מזל טוב" בכובד ראש.

הם יוצאים, היא קצת אחריהם, מלווה במשרתות. בלובי הארמון פגשה את איסתרק והלה. איסתרק לא מסתיר את התרגשותו.

"איסתרק", היא אומרת בקול חנוק, "גם אמא כאן, נכון?" היא מרגישה ילדה קטנה.

הוא מהנהן.

הלה מושיטה את ידה ללחיצה חמה. הבזק פתאומי עובר בראשה של טור. בחתונתה של הלה עמדו לידה זוג הורים, והיא לא בטוחה שהיתה זו חתונה שמחה יותר משלה.

לצליליה המרגשים של התזמורת, מובל החתן ע"י אביו והאביר דיליאבר אל כסא הכלה, לכסות את פניה. רגע לפני שהם פונים אל החופה, ברגע בו היה אמור המלך רעואל לברך את ביתו, עוצר אלרנן, ומברך בשקט את אחייניתו.

מתחת לחופה, כשהמלך מברך את שבע הברכות, הוא לא רואה דבר מלבד דמותו הקורנת של אביו. כל אבירי כוזר ואציליה עומדים מסביב, מחפשים בו את המלך. אחיו עומדים סמוך, מחפשים בו את האב. אבל הוא, מצליח להרגיש רק ילד.
הוא לא סיפר לאיש, גם לא להלה, שהיום הוא מנסה להשלים את מה שלא הרגיש בחתונתו שלו.

תוקן על ידי אסתרק ב- 12/06/2014 11:23:32

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2014 18:07 לינק ישיר 

אם יש לכן רעיונות איך לשפץ את הסיום, אשמח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2014 18:39 לינק ישיר 

דווקא אותו הכי אהבתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2014 20:39 לינק ישיר 

מביע רגש, אמיתי, כן, מצמרר, מרגש ומלא אהבה רכה, שברירית ועוצמתית.

לייק גדול, יקוואל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

פורום_פרחי_מיאמי_החדש

קומו, אוהדים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2014 21:22 לינק ישיר 

י ק ו ו א ל ! ! !
את בטוחה שלא דם קינני זורם בעורקייך?
את כותבת מ ד ה י ם ! פשוט כשרון ענקי! אין מילים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2014 21:42 לינק ישיר 

לכי תדעי?
אולי זה קינן במסווה???
מיה:
את צריכה לכתוב ברמה קצת יותר נמוכה כדי שלא נעלה עלייך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2014 21:58 לינק ישיר 

חחחח לא, אפילו לא מכירה אותה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2014 22:01 לינק ישיר 

במשפט "ואת מבינה טוב את השתלשלות העניינים", היה אמור להיות "ואת מבינה טוב ממני..."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2014 11:11 לינק ישיר 

אין בעיה יקוואל. נתקן.

יקוואל!!!
הקטע הזה פשוט מ ד ה י ם בעוצמתו!!
אתמול הייתי על מחשב, ושניה לפני שיצאתי ממנו ראיתי שיש לנו כאן קטע חדש. מהר העתקתי אותו ושלחתי לי למייל, כדי שאוכל לקרוא אותו ולא לחכות לפעם הבאה שאני על הפורום...
אין מה לומר, היה שווה העניין!
אני לא אכחש ואומר שירדו לי מספר דמעות!!
כל כך נוגע ללב הרגשות של טור, הגעגועים שלה להורים:) והתחושה של איסתרק, הניסיון שלו להיכנס לנעליים של אבא שלו ללא הצלחה יתרה... וגם הכותרת... קולעת אל השערה!!
אין! אין מילים!! אני חושבת שכל מה שאמרתי עד עכשיו רק מגמד....
מחכים לעוד קטעים!

תוקן על ידי אסתרק ב- 12/06/2014 11:25:24

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/6/2014 22:58 לינק ישיר 

יקוואלוש!!!!
קראתי עוד פעם וזה פשוט נהיה יותר מהמם מפעם לפעם....
שכוייעח!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2014 23:39 לינק ישיר 

ב"ה
וואוו!!! איזה קטע מדהים!
כתיבה משובחת!!! שימת לב לדקויות!!!!!!
מדהים ממש!!
ממש כאילו המשך של הסדרה...
לא מאמינה שמי'ה תעיז לוותר על הקטעים היפים שכותבים פה!
אני בדעה של כוזרית, שהסוף באמת ממש מוצלח!! הקטע הזה - הלה מושיטה את ידה ללחיצה חמה. הבזק פתאומי עובר בראשה של טור. בחתונתה של הלה עמדו לידה זוג הורים, והיא לא בטוחה שהיתה זו חתונה שמחה יותר משלה."
פשוט ענק!!!!!!!
קנז - לחלוטין:)

הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2014 11:11 לינק ישיר 

הסוף מוצלח ביותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2015 23:08 לינק ישיר 

יואו, זה קטע מדהים,=!
לא שזה פעם ראשונה שאני קוראת אותו...
אבל הקפצתי את זה בשביל מהללו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/3/2015 23:24 לינק ישיר 

איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!