בית פורומים ממלכה במבחן

=היומן של היורש=

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/9/2014 21:17 לינק ישיר 
=היומן של היורש=

דמיינו לכם שהיה לאיסתרק יומן שהוא כתב בו כל הזמן גם בנסיעות ארוכות הוא לקח כמה מגילות לכתוב עליהן את מחשבותיו גם בשבי הוא כתב אך מעט
אז הינה לפניכם ממחשבותיו של יורש העצר.

נא להגיב באשכול "מחשבות (או על) מהיומן" תודה

מחכים לך משיח...

תוקן על ידי טמיאל ב- 10/09/2014 21:21:36

תוקן על ידי תמרור25 ב- 01/10/2014 16:01:29

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2014 21:19 לינק ישיר 

שהדוד מת...

יומני היקר!

אתה לא יודע איזה דברים קרו לי היום.

אני מעדיף להתחיל ממשהו לא נחמד אבל לא מהדבר העצוב שקרה אחריו,

איחרתי ובאשמתי לארוחת הערב ובגללי אני שכנעתי את מדטאל שאמשיך לרכב ולא ידעתי שאם אאחר זה יקרא מעילה בתפקידו חשבתי שפשוט אהנה מעוד זמן של משהו אהוב עלי אבל עכשיו גליתי שזה לא משתלם ממש לא במקום שאבא ילמד איתי הוא לומד עם מיכאל הקטן בעוד אני צריך ללמוד לבד לגמרי.

הדבר העצוב שקרה הוא דודי הבק עשאל בלואדאן נרצח בתוך הארמון זה היה בזמן ארוחת הערב שהיתי אמור לאכול בחדרי בגלל העונש אך לאחר קצת זמן דפקו על דלת חיילים שביקשו ממני לבוא. שם השתתפתי בישיבת המועצה הראשונה שלי אחר כך עשיתי את כל מאמצי למנוע מרוצחו של דודי להימלט לאחר ישיבה נוספת שבה השתתפתי אבי נזף בי עתה הוא יושב עם מיכאל ולומד איתו אם לא הייתי ממשיך לרכב הייתי יושב עתה עם אבא ולא מקבל סטירת לחי לארוחת הערב.

מסיים עם חרטה

איסתרק

מחכים לך משיח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2014 21:17 לינק ישיר 
על תשלח ידך אל הנער (אלא רק לעזרה)

יומני היקר!

אני לא יודע למה אבל החלטתי לנסות את זה.

מה? להוציא את הנער כלב בו בטאל מהכלא.

למה? כי אביו הביא לי הוכחות שזה פשע להשאירו שם.

איך פגשתי את אביו? אם אינך זוכר יומני הלכתי היום לחתונה של זכריה לטביאס היה שם זמר אחד קווארי שהתגייר אך גם לאחר גיורו המשיך לשיר, השירים שלו נשמעים יפים אך אני חושב שלא ראוי שאני כיורש העצר הכוזרי אאהב דברים כאלה, שאשר הציע לי לרקוד התאפקתי שלא ידעו שנסיך כוזר אוהב דברים כאלה. אחרי מעט זמן ראיתי את אביו של הנער ההוא שהוא רוצה להגיע משהו האציל מדטאל לא הסכים שאפגוש אותו ואשמע את דבריו בטענה שכולם ירצו לבקש ממני משהו אז בקשתי מנאיתן נערי שהוא יקרא לו אלי.

מקווה לטוב בשביל הנער

איסתרק

מחכים לך משיח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2014 22:19 לינק ישיר 

פעם ראשונה שהוא כותב בשב

יומן!

למה הוא התנדב לזה? למה לא הביאו אלי את מאטן ואל מיכאל את כלב הזה. אתה כנראה לא מבין לא יכולתי לכתוב לך בזמן האחרון אז כך: במהלך דרכינו הגשר שבו הינו אמורים לעבור קרס ומטריאס הציע לעבור בנקבת באטר זה טעות גדולה להקשיב לו למסגיר הזה ולא לבראך המנוח מדוע לא הקשבתי מדוע אחרי שהקווארים טבחו בטובים   שבאנשינו, הם בקשו שנצא אני ואחי עם שני מלווים לא רציתי עם מלווים חשבתי שנוכל שנינו לבד לצאת אך החליטו בשבילי (וטוב שכך) מי שבא איתנו הם הנער כלב ההוא ששחררתי מהכלא ובקשתי בשבילו משרה שהעבודה הזאת עזרה למשפחתו, ומאטן קצין שנפצע בטבח אך החליט לבוא איתנו. אחרי שהגענו לטובחים הפרידו בנינו לבן מלווינו ואז בני לבין מיכאל, איפה מיכאל בנקבה הרגשתי את אחת הקירבות הכי חזקות בנינו ואיפה הוא עכשיו האם גם במישורי הפלאט, עדין בכוזר או שהדבר הכי גרוע קרה לו.

אני עברתי הרבה טילטולים עד שהגעתי לכאן פעם הייתי בין ירקות ופעם נערה עם שיגעון ראו שהמבע ממש היה מתוכנן, אך אייני בטוח שזה נקרא שבי מה שעובר עלי עכשיו אני לא בארמון והדרך הייתה דרך לשבי אך כן אני מרגיש רק חצי שבי עם יש דבר כזה בעולם.

עכשיו הוא הצליח להרגיז אותי הכלב הזה ואני לא יודע למה בדיוק אולי המבט שלו אך כל מה שאני חושב עליו פעם שניה אני פוסל אני מנסה ומנסה להוציא מעצמי את הכעס ומקווה להצליח.

מקווה לחזור בקרוב

איסתרק

מחכים לך משיח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2014 20:59 לינק ישיר 

יומני!

החלטתי לבחור בדבר הנכון בנושא, כנראה שאינך מבין יומני על מה אני מדבר כי אני כותב בך עכשיו רק בזמנים שאני ממש מרגיש שאני רוצה לכתוב כאילו אני חייב כמו עכשיו, כלב עזב אותי לפני קצת זמן כי מאטן שהיה עם מיכאל מת מפצעים שקיבל בטבח ואולי מפצעים שהוסיפו לא על אלו, ניסיתי לשכנע את קאה להביא לכאן את מיכאל אך זה סירב בטענה שמנהיג המאהל השני יכעס אם לא יארח את נסיך כוזר, קאה הביא לי עבד זקן כוזרי ששמו הודה שלא וכר כמעט הלכות כי הוגלה שהיה ילד קטן בעת הפלישה מביזנטיון הוא עבר להתגורר בצד קווארי, בגלל שלא ידע הלכות אז קאה החזיר אותו למי שהוא "הושאל" כי הוא כנראה עבד של מישהו אחר ואז בא קנז מונדרי חייל בצבא כוזר שנילקח בשבי הוא נהיה משרתי, הוא דן איתי כל הזמן בשאלה "האם כוזרי שאוהב את דברי הקווארים נחשב קווארי?" ואם כן עליו לבחור באיזה צד הוא רוצה להיות. הוא ניצח כוזרי צריך לאהוב את כוזר ותרבותה ולא תרבות עם אחר, החלטתי לבחור בטוב ולשמוע לו, אני מקווה כמו תמיד להשתחרר לפני כמה זמן הלכתי עם ירדת בנו של קאה לצוד סוסים או יותר נכון לומר סייחים אני בסיעתא דשמיא הצלחתי ללכוד סייח טוב ויפה שלא כיוונתי אליו בכלל אבל כך ה' רצה.

מקווה שהשתחרר בקרוב
                                                         איסתרק

מחכים לך משיח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2014 19:00 לינק ישיר 

יומני!

אני מתחתן! מתחתן! עם מי? מתי? אתה חושב שיצאתי מהשבי כבר?!

עם בת דודה שלי הלה ביתה של רנה דודתי שנלקחה בשבי הקווארי בגיל צעיר, עד עתה חשבתי כמו רבים שהיא נהרגה אבל היא לא ויש לה בת שמתחתנת איתי. עכשיו אחרי שניפצתי צמר כפי שבקשה ממני כדי שהטבעת תירכש מכסף שהוא באמת שלי  מתחת לערמת הצמר החביאה לי הדודה סוד היא הולכת לעזור לי למיכאל, כלב (שבאו כדי שאוכל להתחתן כדת משה וישראל) וקנז לברוח חזרה לכוזר ואני שמח על כך.

בהתחלה שקאה הציע לי את השידוך לא ידעתי שהלה היא ביתה של רנה ושהיא חיה בכלל אז סירבתי כי ושחזרתי לאוהל קנז לא הבין למה סירבתי כי חשב שאני יודע על רנה וביתה. אחר שהבנו אחד את השני החלטתי שאחזור לקאה ואגיד לו ששיניתי את דעתי (קנז אמר שזה המנהג אצלנו קודם לסרב ואז להסכים) כדי שאוכל להציל את דודתי ובת דודתי מהשבי אבל עכשיו שאני חושב על זה היא זאת שתציל אותי מהשבי הזה אבל זה בגלל החתונה.

מזל טוב גם לך

איסתרק

מחכים לך משיח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2014 18:02 לינק ישיר 

יומן, חזרתי הביתה!

היום דרכתי פעם ראשונה מזה כמה חודשים על אדמת כוזר. פגשנו זמר נודד (זה אחד מהחידושים של דיאלידאן) שספר לנו הכול: א. אבא שלי התמוטט. מה זה אומר?

ב. קרה משהו לאימא של מיכאל.

ג. דיאלידאן מנהל את העניינים במקום אבא.

ד. ועל רובן מן-הגי חתנה של אחותי טור יש שמועות לא טובות שגובלות במרידה במלכות.

הלה סיפרה לי היום סיפור על יוסף דילידאן משהו שהוא העליב את אבא בגלל חתול שאבא היה בעד הילד שפגע בו והוא צדק, ובגלל זה הוא רוצה נקמה מאבא.

חשתי היום לא בטוב אבל עכשיו יותר טוב. כלב קצץ את שערי עכשיו שאבי עדין חי ואני מרגיש קצת רע עם זה אך עדיף כי כל שאר הנערים בגילי הם עם שער קצר.

מקווה לטוב בממלכה

איסתרק

מחכים לך משיח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2014 21:44 לינק ישיר 
יחי המלך!!

יומן!

אני כבר מלך וזה מוזר חשבתי שאהיה אפילו אבא לפני שאהיה מלך.

מאז שהגענו לכוזר עברנו בכמה כפרים וגם בעיר אליפאר באחד הכפרים השארנו את ספר התורה של המלך אהרון ונבוא בקרוב להחזירו אני רוצה לבוא לשם בעצמי בעיקר בגלל הזמר ההוא שיענה על השאלה ששאלתיו "מי אתה?" שאלה קלה אבל מסובכת. באליפאר נוצרה המומה בגללי ובגלל מיכאל בגלל  זמר אחד שם ששר שיר שממש הכאיב לנו איך הוא לגלג בו על אבינו, מהמהומה ברחנו וכלב נשאר אם רנה והלה באליפאר, תוך כדי ריצה פגשנו מונדרי שקנז ביקש ממנו בשפתם שייקח אותנו למקום מסוים תוך כדי נסיעה ובאמצעה חזרה לעיר ללכת עם כלב, רנה והלה לאחוזתו של האביר גד בליאטר אז קיוויתי שהוא עדין נאמן לאבי עכשיו אני בטוח בזה מאוד.

אחרי שנפגשנו עם 10 נערים מונדרים שהמונדרי המבוגר שפגשנו קודם קרא אלינו שנוכל ללכת איתם לאלתיל כמו שקנז אמר לו. לאחר חמישה ימים של נסיעה (איזה מהר זה עובר בכתיבה) הגענו לכאזארן שם הלכנו למתפרה הצבאית ולקחנו משם מדים בהתחלה חשבתי שכולם יכנסו לאלתיל עם המדים אך פסלנו רעיון מאחר שלא מצאנו מדים המתאימים למיכאל. מיכאל נשאר עם רוב הנערים בבית הכנסת ואמרתי להם לנסות למצוא את המנהרה לבית האוצר כדי להגיע לארמון, אני וישי נכנסנו לעיר אלתיל והלכנו לביתו של דודי האביר אלרנן דליאבר שהינו בדרכינו לכניסה ראיתי מרחוק שהשומרים שהכירוני יזהו אותי אז הלכנו כל הזמן ברחובות אלתיל עד שהתחלף השומר בפתח בשעת לילה מאוחרת.

שנכנסו דודי היה עם האביר מנשה קפחבר ישי הבין שאני רוצה לדבר עם דודי בפרטיות הוא ביקש פעם ופעמיים אבל דודי הסתכל עלי וזיהה אותי כבר, גם האביר קפחבר זיהה אותי כעבור כמה רגעים סיפרתי להם על מה שעבר עלי בשבי ודרשתי לפגוש את אבי בחדרו, פגשתי את אבי שהיה במצב ללא תגובה ותזוזה ממש כמו צמח שרק נושם, עובדיה משרתו האישי של אבי הודיע לי דברים שאבי רצה להגיד לי לפני מותו והודיע לי גם ללבוש את שריון הזהב שלו כי כך רצה.

בשעה שכמעט הפציע השחר נכנסתי עם דודי וישי לבית האוצר והלכנו במערת החרום ליער פליאסר-קט, האביר קפחבר הלך באותו זמן להביא את אחי ומלווינו לאזור הפתח (ברור שלא המדויק) אחרי שהגענו לשם והתכוננו ללכת לארמון הקיץ של דודי שעמדנו שם על ההר ראינו לרגלינו את אנשיהם של פנרס ורובן מן-הגי, דודי קרא להם ה"מורדים" אך זה מאוד הציק לאחי ובצדק כי המורד הוא דיאלידאן, אז ראינו את אנשיהם עומדים על הגשר שהתמוטט תוך כדי עמידתם עליו וראינו גם את חיילי ההורטוס שרצו להורגם דודי וקפחבר ניסו למנוע ממני להצילם אך בכל זאת השתכנתי שעלי ללכת לשם, למטה דיאלידאן הלך אחרי מאבק מילולי לא קטן אך הוא ימשיך להלחם על זה.

בצהרים שחזרנו לאלתיל פנרס ורובן וכל מי שהיה שם עשו לי הכתרה מהירה.

יומן אני לא הולך כנראה לכתוב בך יותר כי בזמן זה אעשה דברים למען כוזר, חשובים יותר...

להתראות יומני

המלך איסתרק השלישי

מחכים לך משיח...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ממלכה במבחן > =היומן של היורש=
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext