| נשלח ב-11/10/2014 23:48 |
|
| |
לאיזה דמות הכי התחברתם?
אז, אחרי שיש כבר אשכול בנושא- איזה קטע אתם הכי אוהבים, אני תוהה לאיזה דמות מהספרים הכי התחברתם? ולמה?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2014 23:57 |
|
| |
תחום הנפש מאוד מאוד מענין אותי ולכן אהבתי את מילכה ואלר והבנתם בנפש האדם ובטיפול בלא שלמדו את הנושא כלל אהבתי מאוד את דמותה החזקה של תרצה ואת מלחמתה ללא חת על חינוכן הטהור של בנותיה נאיתן על הפשטות וההתבטלות מעוררי ההשתאות למרות שהוא אדם שיש לו הרבה מה לומר והרבה מחשבה ואיזדרו על האומץ לבצע שינוי כה משמעותי בגיל כה קשיש בנימין סתם נשמע נער חמד
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2014 00:02 |
|
| |
ואהבתי שאת פותחת אשכולות מענינים
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2014 00:11 |
|
| |
חוץ מיקוואל... אולה. בן אדם לעניין. אמיתי וישר, עם רגליים בקרקע.בן אדם ולא מלאך. אחד שנופל, קשה לו לקום, אבל עושה את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2014 00:15 |
|
| |
בסטיאן. בן אדם רגיש כל כך, ואמיתי כמו אולה. נאמן עד הסוף, ושוב- בן אדם, עם קשיים וכו'. בשונה מאיך שמצטייר בדרך כלל איש צבא, אותו דוקא הייתי רוצה לפגוש.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2014 01:38 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2014 01:51 |
|
| |
הי יושיוש רוצים עוד תגובות שלך
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2014 04:12 |
|
| |
יושיוש! שלום!  בעיקרון יש כבר אשכולות ברעיון של האשכול הזה- "מה נאמר ומה נדבר" 1, 2 עם חלוקה לדמות מספר איסתרק ודמות מספר מהללאל. אין לי עכשיו, טכנית, אפשרות לנעול את האשכול הנוכחי, אז אני רק אבקש יפה מכולם להמשיך את הדיון באשכולות הנ"ל. . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2014 22:39 |
|
| |
אני התחברתי למהללאל.
ממלכה במבחן: או שנהנים מאיסתרק, או שנהנים ממהלאל, או שלא מבינים בספרים.......
....
תוקן על ידי רבקושירה ב- 12/10/2014 22:42:56
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2014 12:27 |
|
| |
כבת התחברתי בעיקר לבנות שבאמת הן מעורבות כמו רנה בעיקר אבל התחברתי יותר להלה יש לה גם את התכונה הזאת אבל רואים שהיא עברה פחות טלאות שהחלישו אותו כמו אמא שלה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2014 13:13 |
|
| |
הלה היא באמת חמודה שנונה וחריפה מצד אחד, מלאת רגש מצד שני, מתפקדת במצבי לחץ בקור רוח ממש אשה מושלמת
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2014 13:23 |
|
| |
נכון היא ואמא שלה ואיסתרק הם העמודים של הממלכה בעיקר
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2014 19:08 |
|
| |
נכון, בלעדיהם איסתרק לא היה שורד, זה קשה מאוד לנהל ממלכה בגיל 23 ל-ב-ד! כשיש לך מלחמת אחים, ואיום ממשי על חייך, מזל שהיא 'מצאה' אותן פתאום.....
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2014 16:22 |
|
| |
בנות, אסתרק ביקשה משהו, בואו נעבור לאשכולות המתאימים...
|
| נשלח ב-13/4/2015 08:44 |
|
| |
אז ככה: אחלק את האשכול הזה לשתיים. לדמות שהכי התחברתי והשניה היא דמות שהייתי רוצה שתיעלם מהר מן העולם.[אפילו שהיא לא נולדה]. האמת היא שקראתי את הספר רק בגלל הפורום הזה. חברה ישראלית השאילה לי אותו ואחרי שעתיים החזרתי לה את הספר כי התפוצץ לי הראש.אין לי מושג איך אפשר לקרוא כזה ספר בלי אופטלגין... טוב, את מי שהייתי רוצה לפגוש היא רבקה אובסלד [סתאאם] תרצה. תרצה נגעה עמוק בתוך ליבי. אלמנה שמגדלת לבד את בתו של בעלה ואת בנותיה..מסכנה. ויש לה אח כזה אכזר. אם אני זוכרת נכון קראו לו אחיה. שבמקום לעזור לאחותו הוא מלווה לה כספים אבל מוציא לה את הנשמה.איך אפשר לשרוד ככה? והיא כל כך מיוחדת. עם המון אמונה וסבלנות. באמת שכזו אישה יש רק באגדות... אבל בגלל שאני אוהבת אותה אני גם כועסת עליה. למה היא לא מעיפה את זוליקה? ככה לגדל נחש בתוך הבית? אני במקומה הייתי מחסלת אותה...והקטע הזה בבית של המלך יוסף עם כל הגרדרובה.. איזה בושות!!! מסכנה. והכי מעצבן זה הקטע שהמלכה לאה מחנכת את ביתה ותופסת שם גובה על כולן. עיצבנה אותי תרצה הזו שלא נתנה איזה פליק ללאה המלכה...העדינות שלה קצת מקוממת. אני במקומה הייתי אומרת ללאה בפרצוף את מה שכולכן יודעות עליה.
ומכאן- לדמות שאני הכי מתעבת היא לאה. קומי ותברחי. איך את מסוגלת לחיות עם יוסף הזה? איך???. מה, את עיוורת?? את לא רואה עם מי את חיה? בשביל כמה זלוטים וארמון מפואר את מוכרת עצמך לשטן? אבל מה? מזל שהסיפור הזה לא התרחש...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2015 21:47 |
|
| |
יו!!! איזו מגילה ארוכה.
אני הכי התחברתי לרבקה אובסלד. בעצם אני מחוברת אליה מיום היוולדי. דמות חכמה [נו נו ] עדינת נפש [בוודאי] והעיקר: חסידית.
|
|
|
|
|