| נשלח ב-18/11/2014 20:23 |
|
| |
****פאר****
מתלוננים שמשעמם פה, אבל כשפותחים אשכולות מעניינים מתלוננים שמדברים על פוליטיקה  אז בואו ננסה להפוך את האשכול הזה למעניין, ושלא ידמה לארשת הפנים היבשה והעובדתית שלו.. אז הבן הבכור- מי הוא באמת? האם הוא טוב ביסודו או מושחת כאביו? מה דעתכם? הסבירו, פרטו, נמקו.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 20:31 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 20:37 |
|
| |
טוב, פאר, הוא פתי מאמין, הולך אחרי כל הדברים שאביו אומר לו, כך שאין מה לצפות ממנו כי הרי ידיעת המחלה היא חצי תרופה....
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 20:56 |
|
| |
הוא לא בדיוק פתי... זה נראה שהוא משתמש בקרירות המזעזעת שלו כדי להסתיר מאבא שלו ומהעולם את מי שהוא ומה שהוא חושב באמת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 20:57 |
|
| |
הוא האמין כמו ילד טוב כוזר על החלום הקורע ההוא של אבא שלו!
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 21:02 |
|
| |
לא בטוח. בכלל לא בטוח. אם יוצאים קצת מהריבוע. קינן היטיבה להסתיר טוב טוב את מחשבותיו.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 21:06 |
|
| |
אבל זה ממש נראה כך! זה ניראה שטוב לו עם המצב, וגם אם מתעוררים בו חשדות, הוא מעיף אותם כלאחר יד, העיקר שהוא הנסיך (העוצר?)
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 21:22 |
|
| |
באמת?! ככה שכחתם איך הוא גילה מעט את מחשבותיו כשהוא ריחם על שלוואן כשהוא היה צריך למנות אותו כשליח קידושין, ואיך גאתה בו הבחילה כשהוא קלט שהוא אמור לקדש לאחיו את טמיאל שהיא עדיין ילדה קטנה בת 12?
רק מה, כמו שהוא אמר- אם בניו של יוסף לא יאמינו לו למה שכל השאר כן..? לא מצדיקה אותו, אבל בהחלט יצא לו לגלות מעט את מסתר צפונותיו...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 21:25 |
|
| |
טוב, אבל זה היה ממש מעט! והוא מאמין במלכותו של אביו, ההפך משלוואן!
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 21:33 |
|
| |
כי הוא אמור להיות המלך! למה שלא יחשוב כך! כתר זה דבר שצריך להיות כמעט מלאך בשביל לוותר עליו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 21:57 |
|
| |
| אסתרק כתבה: |  | באמת?! ככה שכחתם איך הוא גילה מעט את מחשבותיו כשהוא ריחם על שלוואן כשהוא היה צריך למנות אותו כשליח קידושין, ואיך גאתה בו הבחילה כשהוא קלט שהוא אמור לקדש לאחיו את טמיאל שהיא עדיין ילדה קטנה בת 12?
רק מה, כמו שהוא אמר- אם בניו של יוסף לא יאמינו לו למה שכל השאר כן..? לא מצדיקה אותו, אבל בהחלט יצא לו לגלות מעט את מסתר צפונותיו... |
|
השאלה- האם הוא היה מרחם על שלוואן אם היה יודע שהמטרה היא השגת האבק השחור? האם הוא היה חושב שזה לא בסדר להשתמש באחיו ככה, או שהיה חושב כאביו שהמטרה מקדשת את האמצעים, ושאולי זה בעצם זכות בשביל שלוואן לשרת עד כדי כך את ממלכתו? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 22:38 |
|
| |
פאר רוצה את הפאר והכבוד שמספקת לו המלוכה, הוא בוטח באביו, ואת החריקות הקטנות, הוא משתיק, מקסימום חושב עליהם 2 דקות..... הוא לא כמו שלוואן שמסיק את המסקנות, יותר מידי טוב לו שם
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2020 10:37 |
|
| |
בסטיאני כתבה איפשהו שיר ממש יפה עליו
|
|