אם ואם...כש.....כשהוא יצא בעז"ה...מה תהיה התגובה הראשונה שלך?את תקני את הספר? או שתשאילי אותו ממישהו?האם ירגישו כאן בפורום שקראת אותו?
נראה לי שישר אסע לאור החיים הקרוב לקנות אותו.או לחלופין אנדנד לספרנית להביאו בהקדם לספריה..:-)אני ישר אכתוב את התרשמותי מיד כשאקרא!!
אחכה שתשכנה שלי תקרא ותספר לי אותו ואז אקרא. (לא מבטיחה לעמוד בזה...) _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
כי אני לא קונה ספרים,אין לי בכלל ספרים בבית...אולי אותו כן אקנה?... מי יודע...
מהלעלעל, את מוזרה... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אני ארוץ לקנות אותו בשניה שאשמע שיצא.מהרגע שהוא יגיע לידיים שלי עד שאגמור מן הסתם לא תראו אותי, למעט גיחות בזמן הארוחות...ואח"כ כמובן שנדבר וספר חוויות...נשלח מהאנדרואיד שלי
לכל אלה שירוצו לקנות (קרי: מהללו ורידה) זהירות לא ליפול בדרך... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
כי עד שתספקנה לקום, כבר יבוא משהו ויקח לכן את הספר.
הוי אומר??נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
מהללו, את מי את שואלת?? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
כנראה שאחכה להן בצומת...
למי תחכי?? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
טוב מהללו את יודעת שאני אחרייך..נשלח מהאנדרואיד שלי