| נשלח ב-6/9/2015 23:50 |
|
| |
אשכול ההזיות
תארו לעצמכם שמיה מבקשת מאיתנו לעזור לה. קשה לה לסיים את הספר. איך הייתן 'מסדרות' את הממלכה ומסיימות את העלילה?
נתחיל בניחוש הראשון: יוזבד. מי הוא לדעתכם?
תוקן על ידי אסתרק ב- 07/09/2015 14:24:44
הכותרת תוקנה על ידי אסתרק, ליאכנעס, אני מקדימה רפואה למכה
תוקן על ידי מהלעלעל ב- 07/09/2015 14:29:17
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2015 00:04 |
|
| |
יא שירה, אפשר להיות פרועות פה?...:) טוב, לגבי יוזבד אני חושבת שכבר כתבו באיזה מקום מי הוא, כנראה בפורום הסגור, כשראיינו את מיה, אז אולי נעבור לניחוש אחר, אפשר לנחש נגיד מה המפנה, איזה נקודה או מקרה גורמת ליוסף דיאלידן לנחות למטה, האם זה פעולה שאיסתרק עושה? פעולה שהוא עושה לעצמו? הקאוורים? המשפחה שלו? מה עם גרזן ההטלה הקאוורי, 17 גרעיני חרדל, מה הם עושים?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2015 00:10 |
|
| |
יוזבד- רמטכ''ל בצבא יוסף. איש מוכשר ביותר, מנהיג את הצבא ביד רמה. יוסף חושד בו שהוא מנסה לחתור לכן עושה שגיאת חייו ואוסר את ילדיו של יוזבד ומוציאם להורג. ואז יוזבד מתכנן נקמה. יחד עם חייליו הם מורדים במלך. בניו של יוסף עורקים לכוזר הטובה. יוסף ולאה מתאבדים. ובא לכוזר גואל.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2015 00:11 |
|
| |
מהעללו, אני מרשה לך להתפרע פה. בוודאי ואם איסתרק תצעק- נצא במרד !
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2015 00:12 |
|
| |
חחח, איך את מסיימת את הספר מהר.. לדעתי, גם אחרי שהיא תכתוב את יוזבד עדיין ימשיכו פה להעלות ניחושים של 'מה היה קורה אם...'
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2015 00:15 |
|
| |
רגע, זה היה רק הפתיח. לאיסתרק נולדו תאומים- שזה יהיה הניסיון שלו בחיים. אני עכשיו הולכת לסדר לאנשים שם את החיים. אולה מקאן- מתחתן עם תירצה האלמנה. שם אין מוסכמות ואין סטיגמות. הוא ילד טוב? היא דמות מיוחדת? יהיה לו טוב איתה? -אז קדימה. שוברים כוס!
רנה חייבת בעל טוב. היא מתחתנת עם בסטיאן שמשאיר את המפונקת הזו אצל אימא שלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2015 00:17 |
|
| |
הלאה, זוליקה המכשייפה מתחתנת עם פאנזי. השדכן הפיל אותה בפח ולא גילה לה שהוא בולע כדורים. אחרי שהיא גילתה את זה כבר מאוחר. אין לה כוח להיות גרושה פלוס שניים.[קרה שם נס] אז היא נשארת איתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2015 00:18 |
|
| |
תאומים את מפרגנת לו! כל כך סיוטי לך איתם?... אבל מרומז בספר שאולה הולך להתחתן עם אונמר! אז אולי נמצא לתרצה מישהו אחר (חחחחחחחח שירה...! נזכרתי בפישול האחרון שלך...:))))) גאטלי תשאר גרושה עם ילד? תראי עוד רגע רידה קופצת לפה.. רק תשמע שידוכים...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2015 00:19 |
|
| |
לא! פאנזי חמודי!! אל תכניסי אותו לצרת זוליקה!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2015 00:20 |
|
| |
רידה תקפוץ לפה עם איסתרק והאשכול הזה יעוף לכוזר. בינתיים בואי נשתעשע בדמיונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2015 00:23 |
|
| |
מהללאל מתחתן עם אונמר. מיכאל שב מהשבי וזוכה להינשא ללאפי. אפשר להעלות את לאה מהאוב? היא בעצם חיה כי אני חייבת לסגור איתה חשבון.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2015 00:26 |
|
| |
ללאפי? היא קטנה! ומהללאל ואונמר, נשמע מדהים! אפילו פגישה הם כבר עשו בחדר האוכל של הארמון.. יש גם את לאה הבת של הרופא איפה גאדו, תסדרי אותה עם כלב אותי, או שבעצם את כלב רנה ניסתה לשדך לבת של האלה שהביאו להם חמור בתמורה לספר תורה של המלך אהרון, ואז היא אמרה שהוא יתאים לה כמו יין לבן לדג,
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2015 00:29 |
|
| |
אין לי בעייה שתשדכי את מי שאת רוצה. במילא את הנזקים שם אני אצטרך לתקן.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2015 00:30 |
|
| |
חחחחחחח או מיאמוש:)) (ואז נצטרך לשלוח את החמודי שאומר 'איכססס הסלט הזה מגעיל...')
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2015 00:33 |
|
| |
את יודעת מה אני חושבת? ששם בכוזר אנשים עשו את מה שמתאים להם לעשות ולא מה שמתאים לשכן.
איסתרק- נסיך חשוב ומוכשר התחתן עם אלה שאביה גוי מרושע. איפה תשמעי כדבר הזה במחוזותינו, הא?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2015 00:37 |
|
| |
כי לא היה לו שם אפילו ממי להתבייש, מכלב?
|
|
|
|
|