| נשלח ב-5/4/2016 23:40 |
|
| |
פרץ ניחושים עליז
אסתרק משפיעה עליי קשות, מה נעשה.. כידוע לאחר שיצא יוזבד נתחיל את הספירה לאחור (חמש עשרה שנה ככה) לספר הבא. בואו ננסה לנחש מה יהיה השם שלו… נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2016 00:53 |
|
| |
יושי, שכחת לציין שפרץ הניחושים לא ימשך 15 שנה אלא רק עד צאתו המיוחל של יוזבד, שאז נוכל לראות את שם הספר הבא מופיע בעמוד האחרון:)
אני עדיין שוקלת ניחוש, בהזדמנות אנחש את מה שאחליט
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2016 21:20 |
|
| |
יוזבד חלק ב'
אמרו שהוא יצא בשני חלקים, לא?... יושיוש, שכחתי לשיר לך יומים, תסלחי לי, אני אצרף אותך לקבוצה עם המפתח של אסתרק, ממלכה שכזאת, ובכלל תהני שם, כי רידה עזבה.
ופרצתי למחסן הניחושים של אסתרק (בלי שהיא תדע, כמו האלה שפרצו למחסן של המדים) ראיתי שם כל מיני קשקושים, היא חשבה על: פאנזי (היא מושפעת מאיזה שיחת וועידה שמהללו ואני עשינו איתה ביחד) תובאל (היא מתגעגעת לאשתו, נורא) שמוליק (אולה חפרה) גדעון (זה שם גזעי)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2016 23:50 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחח מעללו!! עוד רגע אני אקרא ללאה להצולה...
אני הולכת על הגז-ען החדש שלי, הארון אהרון.
אבל מיה לא הולכת להנדיש (מלשון נדוש) אותנו ככה. אני מצפה לאיזה מתושלח עתיק או עוזיה, עשהאל, אבינועם.
ובכלל, בא לי שהספר הבא יהיה על בת. קצת גיוון. איסתאל אולי (ברררררר)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2016 12:28 |
|
| |
עובדיה נשמע לי גם מקסים, תנחום, מיכאל, ידידיה
איסתאל זה נפלא, אבל איזה תמונה ישימו שם?...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2016 16:47 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2016 16:57 |
|
| |
יואו רידה יש לך את זה!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2016 14:30 |
|
| |
רידה, את ברבות הימים גם תצטרכי לדאוג לשידוכים שלהם, תדאגי גם לבנות עם שמות אהממ נחמדים כאלה... והיצירתיות שלך-שופעת!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2016 20:02 |
|
| |
חברות לא יודעת מה איתכן אבל הרעיון הראשון שעלה לי זה שקינן תאכזב את כולנו ותקרא לספר הבא יעקב אני אמרתי את זה. הבה נמתין ונראה מה צופנת לנו קיננית
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2016 20:06 |
|
| |
ושלא תתפסו אותי על המילה, התכוונתי לכל שם משעמם אחר.
"שיקראו לי בשם רגיל, יוסף, או פנרס...." ציטוט מגושם |מגרד במצח| הוא אומר אתזה בתספורת הגשומה כמדומני... אז שם כזה, רגיל:)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2016 21:07 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2016 00:48 |
|
| |
נחשדתי פה על יצירתיות יתר.. אז באתי להודיע שהיצירתיות הנ"ל אינה שלי אלא של אבותינו הקדומים.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2016 17:18 |
|
| |
אולה, מאיפה האייקון הזה?... אם כבר באת אולה, אז אני יכולה להוסיף עוד שמות שהבאתי בהשראתך קאפל לדוגמה, או שפיץ, משהו בסגנון (רפרוף מהיר מהסוף, יש שם גם אדלקט אם קלטתי נכון...)
ורידה, אני מתנצלת על החשד, אגב רידה, מה את אומרת על רידא?...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2016 21:13 |
|
| |
אל תערבבי עולמות ילדה:) עלול להיווצר קרע באטמוספירה מהחיכוך שלהם. ואומנם בעולמנו כבר יש חור באוזון, אבל שם אין, רחמים..
ורידה את באמת יצירתית:)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2016 11:15 |
|
| |
|
|
|
|