מילים שלא השתמשנו בהם, מילון פורמי-עברי
טוב, אחרי שפתחתי את האשכול וכל מה שכתבתי במקום להכתב בו נמחק זה נורא מעצבן... אז ננסה לשחזר, כי לחזור אחורה לא עזר, אז נחזור קדימה:)
לפני הרבה זמן כשפגשתי את מהללו היא אמרה לי משהו נורא מעניין
יש מילים מוזרות שלפני עידן הפורום פה אף אחת מאיתנו לא השתמשה בהן
והמילה הראשונה שעלתה לנו בראש היא: מפגש- מאיפה הקרצנו את המילה הזאת? סתומרת, היא קיימת במילון.. זה ברור, אבל מתי יצא לכן לקרוא לאיזה ביקור עלוב בבית של חברה בשם 'מפגש' טוב, לא עלוב... אבל עדיין.. איך פתאום הגענו לעידן של מפגשים למה למפגש הפך ביקור בבית של אנשים?...:)
מילה נוספת: קולה קיננית- מי חשב פעם לקרוא לקולה קפואה קרה קרח בשם קולה קיננית?...:)
עוד: אימה- בדרך כלל ניתן לשמוע שאומרים 'קר לי פחד', 'אני רעבה פחד'... אבל את מי תשמעו אומר היום 'היה במכולת תור ארוך אימה!'...
שגעון גדלות- איך הפך ה'עפה על עצמה' ל'לוקה בשגעון גדלות'?... טוב, זה נראה לי רק אני משתמשת בזה...
יש עוד הרבה, אני משאירה גם לכן למלאות, ואני רואה שאלו לא רק מילים שנכנסו מאז הפורום, אלא גם מעצם הספרים... אז שיהיה על זה אשכול ביחד, לא נורא, אם גם אתן נתקלתן פעם באיזה מילה/מושג מהספר/מהפורום שאתן משתמשות בו כברור מאליו גם אם אתן מדברות עם מישהי שאין לה מושג מה היא הממלכה (מסכנה:/...:) מעניין.. אתן מוזמנות לשתף:))
 |
|
|