| נשלח ב-15/5/2016 18:01 |
|
| |
דמויות מן הממלכה בממלכת המציאות
שלום לכולן! מה נינים??
דיון קטן
אולי למישהי מכן יצא פעם להתקל בדמויות , יותר נכון שמות של דמויות מהממלכה בחיי היום יום... הא? לי דוגמא יצא להתקל ב - בסטיאן - איפה? *איזשהוא שר , באיזשהיא מדינה. (בעיתון משפחה למעונינים:) * בחיפוש קטן בגוגל...
נקודה נוספת: בטח יצא לכם לקשר מידי פעם דמויות מהממלכה או תכונות שלהם , מראה חיצוני כפי שמתואר בספר וכד' לאנשים שאנחנו מכירים... לאחרונה זה קרה לי מס' פעמים , מענין אם גם לכן... לדוג' : אודי דוידי - הזכיר לי את קנז, בפשטות , (בצאן...חחח:) ואולי קצת גם במראה השונה.... ברצינות ( ב' עם פתח... )מה אומרות?
איך אוהבים לומר פה...? שוטו...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2016 21:18 |
|
| |
אני ישבתי פעם וחיכיתי במרפאה, ופתאום שמעתי מישהי אומרת- שלום רידה  מיד סובבתי את הראש ;-) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2016 23:27 |
|
| |
מגניב, וזה לא שם שהייתי מצפה למצוא... חחח..:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2016 23:48 |
|
| |
איזה מגניב רידה..  יוצא לי הרבה פעמים כשאני מתבוננת באופי של אנשים חדשים לשייך אותם לדמיות מהמלכה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2016 23:51 |
|
| |
יואו תובאל , אני בדיוק מעיינת לי באשכול נושן , קוראת את תגובותיך המעניינות... ואת צצה משומקום...חחח:)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2016 23:53 |
|
| |
לא יצא לכן אפעם לראות משהו מפורסם ולשייך אותו לממלכה? לי דוגמא יצא לראות את איה קמרמן - למי שמכירה , זו משהי מהממת ביופי ובאופי שחזרה בתשובה , כ"כ אמיתית וכנה שהיא פשוט הזכירה לי את מיאל...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2016 01:11 |
|
| |
איזה אשכול מתוק, אני אחשוב על משהו, האמת, שבנתיים מה שעולה לי בראש עכשיו זה שיוצא לי לכנות אנשים בכינוי 'דיאלידני' אבל אחרי שאני אשן קצת ואהיה יותר מרוכזת מסתמא יהיה לי יותר מה להגיב:)...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2016 02:25 |
|
| |
איזה אשכול חמוד!! אישית אני כל הזמן פוגשת מהללו'אים, מעללו'אים, רידות, אלוה מקאנים וכו'. מלבד זאת?אני בטוחה שיש אנשים שמזכירים לי את הממלכה, אני פשוט צריכה לחשוב על זה עוד קצת...
אחותי הקטנה (סבתא הטובה), האמת, שאונמר מתאים לה לא רע. בעצם היא מדי נשית בשביל זה. אבל היא פקחית חכמה כמו בן מצווה! יכולה לצטט בקלות משניות שלמדו אחיה...טוב, הגזמתי.
כמו כן, יש מצבים בהם אני עצמי נדרשת להפעיל כישורים של דמות כזו או אחרת... דוגמאות בהזדמנות
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2016 11:24 |
|
| |
אני נתקלתי באבא הגדול  בפאנז'י אני נתקלת גם לפעמים, סוג של אנשים כאלה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2016 16:13 |
|
| |
נזכרתי: אמא שלי מזכירה לי את הלה, היא מגלה מומחיות בהדיפת מחמאות
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2016 18:30 |
|
| |
אסתרק, בשביל לקשר מישהו לאולא או ממשפחת מקאן הוא צריך להיות אדם ממש מיוחד לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2016 21:45 |
|
| |
* לאולה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2016 21:56 |
|
| |
אסתרק, במי נתקלת שדומה לאולה?... (ש.ג.) הבן של רידה - ליסיה. גם של מילכהה. רנה, אשת הברזל, נתקלתי גם באחת כזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2016 22:31 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2016 23:26 |
|
| |
אוהבת את הדיון הזה ועוד יותר את מי שפתח אותו ..... חחח...:) אני ארגע זה בסדר, קורטוב של מצב רוח..
תמשיכו - ולא להתקמצן במילים בבקשה...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2016 14:00 |
|
| |
אולה, הלא היא אולה מקאן החביבה שלנו שמזמן לא באה לכאן לבקר
|
|
|