| נשלח ב-23/5/2016 00:17 |
|
| |
בואו ונשחק בכאילו
כאילו אנחנו דמויות אמיתיות ממלכת כוזר ואנחנו מנהלות דו שיח הגיוני ביננו. מה דעתכן?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2016 01:00 |
|
| |
וואו אלוף! נפנה בעז"ה זמן מחר...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2016 16:00 |
|
| |
פילאק, הצחקת אותי, אני רואה פילאק, ואני רואה אלוף. ואז מיד עולה לי בראש 'האלוף פילאק ונילאן'...:)
הגבירה רנה - משחק מתוק! ברוכה הבאה קודם כל לממלכת כוזר, אם כבר, אז יש לי שאלה, מה הסיפור עם הצדפה השחורה וגרעיני החרדל? קרה לנכד שלך משהו עם זה בסוף?...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2016 16:16 |
|
| |
כל הקורות אותנו ועוד כתובים בספר דברי הימים למלכי כוזר האחת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2016 16:22 |
|
| |
לשאלתך האלופה מהלעלעל: הצדפה השחורה וגרעניני החרדל הם סמל של איום מצד הקווארים כלפי אויביהם. ידרת היי ניסה לשלוח מזל רע כלפי הינוקא רעואל. אך כידוע אין מזל לישראל. והתינוק רעואל הלך וגדל ויהי לנסיך יפה תואר ויפה מראה בריא כשור הבר. אהוב למעלה ונחמד למטה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2016 16:36 |
|
| |
אני צריכה להתלבט אם עלייך לשוחח איתי בתור מהללאל או שמא עם עלעל, למרות שצמח-דוד הרבה יותר חמוד :) איום על פי מזל? אני חשבתי שזה איום איום- סתומרת, בעוד שבע עשרה משהו יבוא ידרת ההוא ברדיפות אמיתיות, לא בלחשים למיניהם שיביאו מזל רע... ואגב רנה, הציעו פה פעם שמתאים אממ... סתומרת, רצו להציע את רנה כשאשה לגד בליאטר. מה אומרת?...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2016 16:47 |
|
| |
גד בליאטר אדם נחמד אך הנתונים הן החיצוניים והן הפנימיים אינם מתאימים.
אני מחכה בסבלנות שגאטלי תפנה את מקומה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2016 17:24 |
|
| |
בסטיאן ביחד עם רנה? זה נשמע לי שהבית ישא אופי גברי מדי...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2016 17:56 |
|
| |
זה מה שבסטיאן מחפש נמאס לו הבכיות והיללות והקטנוניות של גאטלי. וחוץ א-מעיישה לרנה אין אמא כך ששויגער מעצבנת כדוגמת האמא של גאטלי לא תהיה בנמצא. נקודה למחשבה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2016 19:16 |
|
| |
אני מנסה לדמיין את מהללאל נכנס לבית שלו וגאטלי רודפת אותו עם מטאטא כאילו והיה מקק קריספי, מסתמא עם רנה הוא יסתדר יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2016 19:44 |
|
| |
רנה [אני] אפקח עליו עיניים שקדיות חומות וחכמות אברכו לשלום ואשלים לו את גינוני נימוסי בית מקאן שפספס ביערות האנשונג.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2016 19:53 |
|
| |
לא היו לרנה עיניים אפורות? (אברכהו - חשוב הדיוק) לא נראה לי שנימוסים חסרים לו, אולי דקויות של בית מקאן, ואותם - גם את תצטרכי ללמוד מסתמא, ואולי אף מהללאל בעצמו ילמד אותך, למה הוא כבר נמצא שם ואת - לא (המוציא לשון של האפליצקיה) (אנשוג - חשוב הדיוק)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2016 21:02 |
|
| |
את גם למדת בבבל? או שבפלאט דואגים ללמד אתכם בקיאות גם בכלי יקר?...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2016 21:20 |
|
| |
| מהלעלעל כתב: |  | | את גם למדת בבבל? או שבפלאט דואגים ללמד אתכם בקיאות גם בכלי יקר?... |
|
יקירתי, לא למדנו את הכלי יקר היות ורבי שלמה אפרים מלונטשיץ בעל הכלי יקר לא נולד. מלכותינו הייתה בין המאה ה7 למאה ה-11. ובעל הכלי יקר נולד אי שם במאה ה17. למען הדיוק כהגדרתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2016 11:22 |
|
| |
לבתי הלה המכונה הלהה: אולי הגיע הזמן שאדריך אותך במשהו קטן אך משמעותי?
''גברים זקוקים לעידוד ,הלה. ומבלי להתעלם ממעלותייך אולי הגיע הזמן שתביני זאת'' כך אמר לך אסתרק ברגעים שהיה זקוק לך ולעידוד שלך. חבל שלא הבנת זאת בעצמך.
|
|
|
|
|