הגיע יוזבד לפני כמה שעות לביתינו הקטהרבה דברים מעניינים יש..וכן..קצת הפתעה על מיהו יוזבד..מחכה לשמוע ממי שהתחילה על מחשביתה (ברמזים,בלי להרוס למי שעדיין לא קראה)נשלח מהאנדרואיד שלי
הנה זה בא משיח צדקנוווונשלח מהאנדרואיד שלי
תתחדשו איזה כיף לכם!!נשלח מהאנדרואיד שלי
איזה כיף לך!!!אני מקווה שאקבל אותו בקרוב...:)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
כןובנתיים הוא קצת מעצבן יזובדוש..בינתיים.נשלח מהאנדרואיד שלי
מעצבן?...נשלח מהאנדרואיד שלי
אמ..לא יודעת,אולי בהמשך הוא יהיה בחור חמוד יותרנשלח מהאנדרואיד שלי
אההחשבתי מעצבן הספר עצמואז זה רק הדמות מעצבנת?...כמה עמודים זה הכרך הראשון?נשלח מהאנדרואיד שלי
452וזה שנתיים אחרי..ומה עוד? הרבה דברים צפויים והרבה לא.לפני שקוראים כדי להאוור את הזיכרון של כל המשפחולוגיה והאנשים.נשלח מהאנדרואיד שלי
452 זה לא הרבה... אז בשני צריך להיות הרבה יותר כי כתבו ששניהם ביחד מעל אלף עמודים...התחלתי לקרוא את איסתרק שוב:) אבל את המשפחולוגיה פחות או יותר אני זוכרת...נשלח מהאנדרואיד שלי
בשני יש 570כמה זה יוצא ביחד?נשלח מהאנדרואיד שלי
מעל אלף...נשלח מהאנדרואיד שלי
1022 עמודיםזה לא כולל האינדקסים...נשלח מהאנדרואיד שלי