| נשלח ב-28/8/2016 11:49 |
|
| |
שאלות על יוזבד
כל מי שיש לה שאלה על הספרים, מוזמנת לכתוב אותה פה, ומי שחושבת שיש לה רעיון לתשובה, מוזמנת גם לכתוב פה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2016 11:51 |
|
| |
ואני אתחיל- כבר הזכרתי את השאלה הזאת באשכול אחר- למה מיה גורמת לנו לחשוד בעדריאל, בקטע שעדריאל קושר את דאן? מה הרעיון? מה הרווחנו מזה שחשדנו בו? היא ממש מציגה אותו כאילו שהוא לא באמת נאמן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2016 12:17 |
|
| |
אחלה אשכול. בנוגע לשאלה שלך, אני קראתי את הקטעים האלה כל כך מהר, שאני צריכה לחזור עליהם שוב... לא כל כך קלטתי דקויות. אבל מהקריאה השטחית, נראה כאילו עדריאל חושד בדאן, ואנחנו שמכירים את דאן ולא את עדריאל- לא מבינים את ההתנהגות שלו ולכן זה נראה חשוד. שאלה שלי: מה נסגר עם אמא של יוזבד? מה היא הייתה, צדיקה? תומכת תורה? או אולי תככנית, מחפשת את כספו ומעמדו של בעלה, לא יראת שמיים מספיק .. האמת אולי כדאי להקדיש לה אשכול בנפרד... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2016 12:21 |
|
| |
בכלל,צריך אשכול על הצד הנשי שבספר. נכון שהן לא היו דמיות מרכזיות אבל הם השפיעו על החלטותיהם של הדמויות המרכזיות, מה שנתן להן הרבה עוצמה.(ליאה,פועה בנטילאן) על מי דובר שם שהיא אישתו של און בן פלת? שכחתי על מי זה היה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-28/8/2016 15:13 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2016 15:36 |
|
| |
|
| נשלח ב-28/8/2016 15:38 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2016 20:24 |
|
| |
יכול להיות שהחרב של יוזבד הראשון שנמצאה בכפר השרוף מזוייפת, והושתלה שם כעוד אמצעי לגרום ליוזבד להיות ראש המשמר? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2016 20:31 |
|
| |
|
| נשלח ב-28/8/2016 20:35 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2016 23:27 |
|
| |
במהללאל מוזכר שפנרס היה נשוי? כי אני לא זכרתי את זה, וביוזבד כתוב משהו על זה שעשור (נראה לי, אולי טיפה פחות, אבל עדיין תקופת זמן שאמורה להיות מצוינת במהללאל) אשתו חלתה בנפשה והיא עברה לגור אצל הוריה...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2016 01:40 |
|
| |
לגבי החרב, גם אני תהיתי אם היא חלק מהתוכנית, אבל יש לי שאלה יותר מעניינת: למה דוד באלאר שכנע את יוז לעמוד בראש המשמר? האם ידו של דיואל בן ליראם גם בזה? האם דוד באלאר היה שותף לפשע באופן כללי?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2016 10:54 |
|
| |
אני חושבת שהיה מצוין באיזה מקום שכל הפלישה של הקאוורים בכלל הייתה חלק מהתוכנית
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2016 13:39 |
|
| |
הפלישה של הקווארים היתה בטוח חלק מהתוכנית, דיוואל בן ליראם אמר/ חשב את זה בשיחה עם המזכיר שלו. לגבי דוד באלאר נראה לי שהוא לא היה שותף לפשע, אבל הם כן הסתמכו עליו שיעזור ליוזבד וישכנע אותו בכוון. וזה שהוא שכנע את יוזבד לעמוד בראש המשמר היה אולי כדי שיוזבד יצא מעסקי האחוזה ואז היא תשאר לו. (השערה שלי)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2016 13:51 |
|
| |
לדעתי דווקא באלאר היה שותף לפשע. אז כשיוזבד סיפר לו על הבחורים בישיבה שנראים לו מרגלים, היה כתוב שם משו שבאלאר היה בעד יוסף דיאלידאן. גם בהתחלה שהוא הפגיש את יוזבד עם דיוואל ,אני בטוחה שהוא ידע שדיוואל מעריץ את דיאלידאן. מה שבטוח,נאמנות לאסתרק לא היתה לו. במיוחד שהוא (סוג של..) ברח מהאחוזה לאחר שיוזבד הפך להיות האחראי הרשמי. אני חושבת שחוץ מהגאווה שלו שנפגעה הוא עשה את זה כי הוא ידע שהולך להיות בלגן עם אחוזת בנטילאן(השערה שלי בלבד..) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-30/8/2016 15:40 |
|
| |
| מהלעלעל כתבה: |  | במהללאל מוזכר שפנרס היה נשוי? כי אני לא זכרתי את זה, וביוזבד כתוב משהו על זה שעשור (נראה לי, אולי טיפה פחות, אבל עדיין תקופת זמן שאמורה להיות מצוינת במהללאל) אשתו חלתה בנפשה והיא עברה לגור אצל הוריה... |
|
נראה לי שלא כתוב על כך כלום, אבל לא כתוב שהוא לא נשוי אז זה מסתדר הפרט שהיא הוסיפה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|