| נשלח ב-8/11/2016 10:48 |
|
| |
איך אתם מדמיינים את הדמויות?
נניח שיום אחד נפגוש את כל הדמויות המופיעות בממלכה: מעניין לדעת אם נראה את מה שדמיינו או הכל נראה שונה. איך אתם מדמיינים את המראה החיצוני של כל אחת מהדמויות?
מסקרן לדעת.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2016 13:34 |
|
| |
אחרי שכמה מאיתנו ראו את הציורים של לאה (מי שיש לה אישור לפעילים תוכל לראות גם:) זה מאד סותם את המחשבה.. כי הם מצוירים ממש אמיתי וחי... אבל בכולופן- יוסף דיאלידן - גבוה, לא רזה ולא שמן, שיער אדמוני, זקן קצר ומסודר, עיניים יוקדות עם מבט מתחסד ומלכותי, ורק בעומק אפשר לזהות שם שקר ורשעות לאה דיאלידן - שמנה. ככה החלטתי או שזה כתוב גם איכנשהו, שמנה וגוצה עם סנטר כפול ושמלות מגונדרות ומלאות מלמלות, לא סגורה לגבי התסרוקת... ליאה סאנפאל - דיאלידן - נמוכה וקטנה (עכברית:) עם בייבי-פייס וקול שקט וחמוד.. אופס, ההפסקה שלי תמה, אולי אני אחזור לפה שוב לכתוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2016 21:59 |
|
| |
הציורים של לאה אכן כל כך ברורים שקשה עכשיו לדמיין אותן אחרת.
אז ככה:יוסף דיאלידן- בדיוק כמו שהפרופסורית מעלי תיארה. ככה אני מדמיינת אותו אבל, לאה דיאלידן- לא בדיוק כמו שמעללו תיארה. היא גבוהה ורזה מאד. היא דומה שתי טיפות מים לסבתא שמחה [מהספרים...] יש לה אף ענק!! ותלתלים בצבע כתום בהיר [שהיא צבעה] בקיצער היא נראית מכשייפה אמיתית.
פועה אמא של יוזבד- כמו לאה דיאלידן מהתיאור של מהלעלעל. שמינה שמינה נראית כמו מאכערית כזו עם סנטרים כפולים ומכופלים, סינר על מותניה וידיה השמנמנות בפעולה מתמדת.
הלה- קטנה ורזה, עיני שקד יפות ופנים עדינות מאד, היא מאד שברירית ויפה.
הגבירה רנה- גבוהה מאד ורזה. נראית קשוחה עם קוקס כזה אפור. עברה משהו בחיים.
קאה הי- נראה כמו סאדאם חוסיין. וכאן נשאלת השאלה: אז איך הלה יצאה נמוכה? אין לי תשובה. אבל ככה אני רואה אותה בעיני רוחי.
גאטלי אשתו של בסטיאן מקאן- אוממ, מה לעשות? אבל היא הכפילה של שרה נתניהו. במחילה, אבל כזאת היא.במראה החיצוני גם באופי וגם ביופי.
וליאה סאנפאל [דיאלידן] -מאד עדינה כזו, פרצוף תמים כזה. ילדה טובה ירושלים.. מזכירה מאד באופי את מהלעלעל. ילדה טובה אמרנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2016 22:04 |
|
| |
זה מחמאה לי או לליאה?... ואם ככה - אז הלה דומה לך (השברירית בעיקר)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2016 22:07 |
|
| |
חכי, כשיבקשו מאיתנו לתאר פה את הניקים אז נרד אחת על השניה, גוט?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2016 22:08 |
|
| |
הי, זה רעיון, טוב, תתארי אותי ובנתיים אני אתאר אותך...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2016 22:17 |
|
| |
נראה לי כתבת פעם שאת נשואה, אז אני אסתמך גם על הפרט הזה בשביל לתאר איך את נראית: אז ככה: כיסוי ראש - בובו כזה ענק, מהמטפחות הגדולות האלה עם מלא שרשראות שנופלות מהמצח, בלי עגילים נעלי עקב (כאלה שנשברו והדבקת שוב) קצת מלאה לא סגורה על סגנון לבוש, משהו שונה מהמטפחת לגמרי עיניים מעופפות בצבע חום כהה בטוחה שהיא יפייפית העולם הילדים שלך לא דומים לך בכלל, אלא לאבא שלהם קופי-פייסט (בעיקר הקופ-י) טוב, אותו אני לא אתאר ככה בפורום כזה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2016 22:32 |
|
| |
ובשביל תיאור מדויק יותר - מכף רגל ועד ראש, (מפורסם באישורה, כדי שלא תבהלו אתם כמו שאני נבהלתי כשפגשתי אותה פעם ראשונה. לפני כשנה. כשהיא הביאה לי מתנה. כשעליתי מירונה. ונפגשנו שם ברננה. ומשום מה הכרתי לרגע נעלמה) אז נתחיל אחד על אחד, מהראש, המטפחת תיארתי וגם העיניים, האמת, שהדבר היחיד שמסודר שם זה הגבות, מעניין למה, לוידת, אני לא דמיינתי כזה פרצוף עגלגל, מילא המטפחת אבל... אני כותבת בנימוס, הכי שאפשר, כדי שלא תפגעי שירה, טוב?! על האף והשפתיים נדלג לעת עתה.. היא באה עם חולצה מכופתרת סגורה עד למעלה וחצאית ישרה ארוכה עד הקרסול, החולצה שלה אז הייתה בצבע כתום (היום אני מזדהה עם גוש קטיף, ככה זה כשאני באה לארץ!) וחצאית פסים כחול לבן (כדי שלא יגידו שאני באה לארץ רק בגלל גוש קטיף!) האמת, זה משתלב יופי, הגרביים בסדר, קצת נוזלות לא משמעותי, היא די מטפחת את עצמה (מלשון מטפחת - כיסוי) והעקבים כמו שתיארתי (היא אמרה שזה של שבת, סתם ככה ביום יום היא עם סנדלי שורש סטנדרטיים כאלה) אממ, מקווה שהצגתי אותה מספיק חביב לכל מי שנרתעה עד עכשיו לפגוש אותה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2016 22:35 |
|
| |
אה, וכשהיא צוחקת - זה אחד הקטעים, מכירים את האלה שהצחוק שלהם יותר מצחיק ממה שגרם להם לצחוק?...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2016 22:35 |
|
| |
המשפט שהכי לא ברור פה: מפורסם באישורה. נו, שוין.
האמת שתיארת אותי כל כך ברור ממש אחד על אחד כך שאם אפגוש את המטורללת הזו ברחוב אדע שזו אני.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2016 22:39 |
|
| |
הי, את הסכמת לי! (אז בזמנו.. הוצאתי ממך מלא הבטחות העיקר שאני ארגע.. זה היה אחד מהם. היה שם גם - פעם הבאה שאת מגיעה זה רק כשאני לא בארץ בשום אופן. שתשלחי לי כל יומיים שוקולדים בלגיים, ועוד הרבה..)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2016 22:52 |
|
| |
נראה לי שאת הילדים שלה אני בכולופן כן אתאר (אותם ראיתי רק בתמונות) אני לא זוכרת כמה ילדים יש לה, נראה לי היא שולחת לי גם את כל האחיינים שלה והילדים של השכנים (סתם כי הם מטופחים יותר, אבל מזהים מי שלה ומי לא, פחות או יותר) הצלחתי לזהות שלושה שהם בוודאות שלה: בן - כיפה נאבדת בין רעמת תלתלים סוערת, אף קטן ופה פצפון, לא מדבר בקושי, ביישן כזה ותמים (עדות מהסרטה שהוא מסתכל על המצלמה כאילו ותקעו לו את התרנגולים של פילאק מול הפרצוף) חולצה לבנה, כמו של בחורי ישיבות (המידה שלהם בעיקר) הכתמים של השוקולד ירדו ברובם, מכנסיים בצבע אפור (לא סגורה על הצבע המקורי) סנדלים בלי גרביים. אה, הוא קטנצ'יק, בערך בן שש-שבע בת - נראית תאומה של הבן, בדיוק אותו דבר חוץ מהמכנסיים שהוחלפו בחצאית. ועוד בן קטן, שוכב בלול כל הזמן ושותה מבקבוק, אה - עוד מעט עושים לו חלאקה, אבל נח לו בלול, הוא לא אוהב לרוץ יותר מדי. וגם ככה הוא מצליח להקשיב לשיחות של אמא שלו יופי טופי וכשהיא לא רואה הוא לוקח לה את הטלפון וכותב לי הכל. אחר כך עושה מחק דואר יוצא, ככה פעם הוא כתב לי, וכששאלתי אותו מי לימד אותו את הטריק הזה ובכלל - מי לימד אותו להקליד אז הוא סיפר לי שהכל בגלל דודתו - אחות של שריונה.. אח - היא בכלל יצור, ככה בטח שירה הייתה נראית בתור רווקה, שיער גלי ארוך, כשבאמצע כמה צמות דקות, ניסיון כושל לייצר ראסטות לבד, היא יותר שמנה ממנה, אבל בלבוש אותו דבר בדיוק, העיניים שלה תכלת זורח, והיא תחמנית מאד, סתומרת - שקטה מאד מאד, מגיעה, יושבת על המקום הראשון שאפשר לשבת עליו, זה גם יכול להיות סלע במירון, מוציאה איזשהו ספר, זה גם יכול להיות חומש בראשית, ופשוט קוראת וקוראת וקוראת ואחר כך באה לשאול כל מיני שאלות על הסיפור שהיא לא הבינה (מהכותרת של הסיפור ועד מספר העמוד למטה, כשהוא כתוב למטה) אבל היא לא כזאת תמימה, יש לה קצת טריקים פה ושם, אבל לא מוציאה אותם החוצה, קיצור - באופי, היא קצת הפוכה משירה שלנו. יואו, עוד רגע והיא באה לצעוק עלי איך אני ככה חושפת פרטים..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2016 22:56 |
|
| |
אויש, לא יכולה. כואבת לי הבטן.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2016 22:57 |
|
| |
זה בגלל שאת אוכלת את כל השוקולדים לבד
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2016 23:00 |
|
| |
יש לך מזל שלא אכלתי כשקראתי מה כתבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2016 23:02 |
|
| |
ואם היית אוכלת? היה בורח לך התאבון?.. לא נורא - גם ככה לא יזיק לך לא לאכול קצת בעלת מידות שכמותך
תוקן על ידי מהלעלעל ב- 09/11/2016 23:26:30
|
|
|
|
|