| נשלח ב-2/4/2014 22:45 |
|
| |
\2020 - תש"פ/
מיאמוש המליצה על הספר הזה באשכול המומלצים. כאן המקום לדיון עליו ..
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אסתרק ב- 02/04/2014 22:46:07
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2014 22:48 |
|
| |
ספר מ ד ו מ י ן!! המסר חמוד, אבל העלילה... מדומינת מדי לטעמי..
|
|
| נשלח ב-2/4/2014 22:52 |
|
| |
סליחה שאני סותרת את דעתך, מיאמוש, אבל את הספר הזה לא אהבתי בכלל!! אמנם לא היה לי משעמם לקרוא אותו, כי הוא כתוב יפה ומעניין, אבל כל הרעיונות שלו מדי הזויים: קודם כל, מוזר שאנשים ה ת כ ו נ נ ו (האופניים וכל זה) למצב המוזר הזה, ושמבחינתם היה מאד הגיוני שהוא יקרה מתישהו.. וחוצמיזה- הדבר שהכי חרה לי בספר- למה הוא מחליט שבכזו צורה זוועתית תבוא הגאולה?!?! ועוד ב2020 ולא עכשיו, ולא בשנה שהוא כתב את הספר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2014 22:57 |
|
| |
נכון אסתרק! וכל הענין עם המשאית וכל זה... קראתי את זה די מזמן אבל זכור לי הרעיון...
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 08:49 |
|
| |
אתן צודקות במיליון אחוז,זה ספר ממש מדומיין,אבל אהבתי את הרעיון שבו-שהוא בעצם מתרחש בעתיד..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 23:23 |
|
| |
ספר ע-נ-ק. אחד האהובים עליי. זה משל, חבר'ה, משל! מה זה הרקטות שנוחתות עלינו (פה בישראל ובמציאות מאוד), אם לא חלק מההליכה ביער? סתם דוגמא. אין לי זמן לפרט, אבל זה אחד ה-מומלצים שלי. קראו שנית.
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2014 22:06 |
|
| |
הי אידי,תודה על העזרה:)הרגשתי בודדה עם ההמלצה שלי על הספר.....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2014 19:34 |
|
| |
למרות שזה אשכול יייששןןן אני יגיב. הספר דווקא אהבתי, שהוא מתאר בצורה של עבר מה שקרה לו בעתיד (קצת קשה להסביר את זה..), הקטע שהכי אהבתי בו כמובן זה היה הקטע עם הנאצים... ולמרות שהוא מדמיין- הרי אתם לא יכולים להגיד את זה הרי לפעמים המציאות עולה על כל דמיון ולצערנו המשיח עוד לא בא כך שאנו לא יודעים מה יקרה אז ואיך הכול יהיה. מה שטוב בספר הזה זה שהוא מראה את האמונה שלהם שרצו להגיע לא"י בלי שום ציוד וכו, וזה גם מחזק את הציפיה למשיח.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2014 19:40 |
|
| |
צודקת בהחלט!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2014 22:49 |
|
| |
למרות שאני אוהבת ספרים פרועים ומדומיינים, הספר הזה עבר את הגבול... אני בהחלט מסכימה עם איסתרק שלא ככה צריך להביא את הגאולה... היה אפשר לעשות משהו מעודן יותר. לא הליכה בתוך רחובות חשוכים ויריות מכל הכיוונים (קראתי מזמן את הספר... אבל זה פחות או יותר מה שקרה שם ) יש לו פונטציאל לכותב., רק אם היה לוקח את הקורא למחוזות קצת פחות אלימים. הרעיון של הספר יפה ולא שגרתי. אני אוהבת ספרים שמחוץ לעולם של תאונות ודיכאונות וכל הדברים שנמצאים ברוב הספרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2014 19:47 |
|
| |
נכון, לדוג הספר האלוגרי "מחלק התמונים" מביא את הגאולה בלי אלימות, מאוד אהבתי
(ניתן להינות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2020 08:32 |
|
| |
חחחחחחח לא קראתי.. נו, איך התגשמה התחזית של רוי נויברגר? באמת מסופר שם על מגיפה וכו?
|
|
|
|
|