| נשלח ב-23/9/2014 15:49 |
|
| |
@אדמה פראית- קטיפה- מ. קינן@
מה דעתכם עליו? סיפור קינני להפליא, מלא משמעות בכל מילה, ולוקח למחוזות מקוריים בהחלט! על פי דעתי, כל מה שקרה עד להשגת הגט היה כמין הקדמה לסיפור עצמו, שיתרחש כפי הנראה בדרכים ובאיזורים האינדיאנים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2014 22:55 |
|
| |
תפרטו עליו קצת. לא מכירה אותו. נשמע מעניין... אבל חבל שהיא מתעסקת בסיפורים מהצד ולא מתמקדת בעיקר!! במקום אחד מאלף למשל, היא כבר הייתה יכולה לגמור את יוזבד!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2014 19:21 |
|
| |
ברור שהיא הייתה יכולה, אבל היא צריכה גם לכתוב סיפורים בהמשכים, לצערי.......... היא כבר בפרק כ ומשהו, קראתי פחות או יותר עד איזה פרק י"ח, אלו שהוא השיג להם את הגט מתלווים אותו לאזורים של האנדיאנים, הוא עובד בחברת רכבות והם מצטרפים אליו. האזור מאוד מסוכן, ורובם לא חוזרים חיים משם.
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2014 19:28 |
|
| |
אני הגעתי עד הקטע שבו הוא רוצה לבחור לעצמו סוס. בינתיים הוא מתפתח יפה...
|
| נשלח ב-9/11/2014 20:56 |
|
| |
אה, כבר קראתי אותו, בערך פרק ט"ז משהו כזה.... עכשיו כאילו הבן שלחברת הרכבות הוא הכיר את הפיוטר הזה והוא מי שהציע לו את המשרה, הוא סוג של חבר שלו. ואבא שלו, אם הבנתי נכון, רוקם איזו שהיא עסקה שיהרגו את השיירה (של פיוטר, זעליג והשלישי). או משהו כזה......
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2014 21:12 |
|
| |
חבל שאין לי איך לקרוא אותו..נשמע סיפור מעניין במיוחד!(טוב כל מה שמ. קינן כותבת הוא משו מיוחד..-:)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2014 09:51 |
|
| |
השבוע היתה התפתחות מענינת בעלילה, מישהי קראה?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2014 15:42 |
|
| |
לא, אני יקרא בעזי"ת שבוע הבא
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2014 16:44 |
|
| |
אני קראתי. מעניין מאד! שמעתי פעם שאומרים שיש קשר בין אינדיאנים ליהודים, אולי היא מתבססת על זה ואולי על סיפור עלום אחר שנגלה בהמשך. בכל מקרה זה אחד הסיפורים שאני נהנית מאד לקרוא! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2014 20:35 |
|
| |
איך הבנתם את הקטע עם פיוטר ברנוב? מצד אחד נשמע שהוא יהודי שהכריחו אותו להתנצר, ומצד שני שהוא בן אצולה רוסי שהתגייר? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2014 10:22 |
|
| |
זה באמת לא ברור בכלל. היה קטע שתיאר איך הוא בתור קנטוניסט או משהו כזה והמפקד מלמד אותו להילחם, ומצד שני עכשיו עם הדוכסית נראה שהוא בן למשפחת אצולה רוסית שהתגייר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2014 10:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2014 10:54 |
|
| |
גם לי זה כיף!! אולי הוא יהודי שחי בזהות של איזה בן אצולה? כי בתחילת הסיפור היה כתוב שלפני כמה שנים הוא היה אב למשפחה יהודית בעיירה או משהו כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2014 16:50 |
|
| |
אם הוא בזהות, אז למה המשפחה שלו מחפשת אותו?
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2014 16:51 |
|
| |
| אסתרק כתב: |  | זה באמת לא ברור בכלל. היה קטע שתיאר איך הוא בתור קנטוניסט או משהו כזה והמפקד מלמד אותו להילחם, ומצד שני עכשיו עם הדוכסית נראה שהוא בן למשפחת אצולה רוסית שהתגייר... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
איסתרק, הקונטוניסטים לא היו רק מהיהודים
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2014 00:09 |
|
| |
|