הנערים מביתן 3!! גם את קראת אותו, אידי?? יש לה סגנון מרתק - שנון, מקורי ויחודי, מאד נהניתי מהעליה (זוכרת ממש בטשטוש אבל זוכרת - קראתי לפני המון שנים!) נחשוב בע"ה על עוד הגדרות מתאימות:)
אי שם הרחק מן הבית. סיפור על ילדים מגרמניה שהגיעו לאנגליה בקינדרטרנספורט. לפני שנה-שנתיים יפה נוף הוצחאו אותו בכריכה רכה. כמה אני מצטערת היום שלא קניתי אז...
נשלח ב-8/12/2014 15:30
גם אני קראתי את הנערים מביתן שלוש...סיפור מאוד יפה!!
נשלח ב-8/12/2014 17:00
אולה_ס כתב:
אי שם הרחק מן הבית. סיפור על ילדים מגרמניה שהגיעו לאנגליה בקינדרטרנספורט. לפני שנה-שנתיים יפה נוף הוצחאו אותו בכריכה רכה. כמה אני מצטערת היום שלא קניתי אז...
למה נכחד? יש לנו אותו בספריה
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
נשלח ב-8/12/2014 21:47
פרח בר הוא באמת ספר נכחד, יש ממנו עותק אחד בספריה שלנו אבל בחנויות הוא אינו בנמצא, הוא כבר לא בדפוס שנים. (אישית אני חושבת שהוא הרבה יותר יפה מפרחי קקטוס) אה וד.א. יש לה ספר חדש באנגלית קוראים לו פעמונים ורימונים שמשלב את שני הסדרות שלה (הפרחים ועת לקרוע ועת לתפור) שהבן של בטי מתארס עם שרה רפפורט ונעמי מתחתנת עם חבר טוב של הבן של בטי.
הילדה שברחה מן המנזר. אז בשעתו- זה היה להיט. זקנים רבו עם נערים בספריות כדי לקחת את הספר. זקנות רבו עם נערות- מי תזכה ראשונה בספר. והיום? אחד יריב עם השני רק אם הוא יזכיר לו את הספר.
נשלח ב-18/5/2015 00:16
מסך עשן שטח הפקר והיה עוד ספר של יהודית גולן (שכחתי את שמו) הכותבת על סופר הכותב ספר...