|
|
| נשלח ב-16/3/2015 21:55 |
|
| |
\מסומן - מ.קינן, א.קווין, ר.קפלר/
קראתי אותו פעם אחת ממזמן, ועכשיו אני התחלתי פעם שניה, מה אתן אומרות עליו?... ועל הרעיון של הכתיבה המשותפת?...;) כשאסיים לקרוא אותו שוב, אכתוב את חוות דעתי בעז"ה...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2015 22:14 |
|
| |
אהבתי אותו! כמובן שלא את כולו. בסוף היו קטעים שקצת הרסו.. אבל בגדול מאוד נהניתי. הרבה יותר ממה שציפיתי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2015 00:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2015 21:13 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2015 02:43 |
|
| |
הנה חוות דעתי, בהנחה שקראתי וסיימתי בהחלט, ואם אני עדיין זוכרת מה שאהבתי ומה שהיה יפה בספר תוך כדי קריאה... סתם ברעיון של הכתיבה המשותפת, זה רעיון ממש חמוד, ואם מצליחים לתמרן טוב, בהחלט יכולה לצאת יצירה כמו 'מסומן', אז בשבילך סתםאישפשוט, מה שמסופר בספר, בכלליות, הספר מתחלק לשלושה דמויות עיקריות- אחד חסיד, אחד חוזר בתשובה, ואחד ליטאי (כל סופרת לקחת דמות אחרת) וחוץ מהעלילה המעניינת, יש שם גם עומק יפה, העמדה החרדית מוזכרת שם מזווית שונה, עם הלבטים שלה בעצמה וגם מצד החוזר בתשובה. (לדברי רידה...;) מה שעוד יפה שם, מזכירים שם את חוסר ההתאמה בין האנשים במחשבות שלהם וכו', הוא חושב על החרדים ככה, והוא על החוזרים בתשובה ככה, ואם רק היו מדברים ביניהם נורמלי אז לא היה להן מה לכתוב בספר... אולי יש עוד כמה דברים שאני אזכר אחר כך, יותר על הדמויות בעצמן וזה... עכשיו אני הולכת לישון...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2015 16:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2015 16:25 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2015 21:23 |
|
| |
אה קראתי באמת יפה אבל רואים קצת שזה שלש מחברות כי כל אחד משלים את השני ויש דברים לא כל כך מציאתים כי קרה כך ובדיוק קרה כך בקיצור יפה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2015 00:57 |
|
| |
רואים שזה שלוש סופרות גם מבחינת הסגנון, לפני שהסתכלתי לראות מי כתבה על איזה דמות, כבר הצלחתי לקלוט, שצביקי הוא קווין, שעיה הוא קפלר ועמרם הוא קינן. בסוף הספר הן כתבו שם שכשהיה דו שיח הן כתבו אותו משפט משפט, נשמע ממש מעניין... ולגבי התפתחות העלילה יש את היתרונות בזה שלדוג' אם אחת לא יודעת לאיפה להמשיך את העלילה, ומה לעשות עם הדמות הזאת עכשיו, והיא קמה בבוקר ופתאום מסתדרים העניינים ואיזה מישהו בא והמשיך לה את הסיפור... ויש גם את החסרונות באותו רעיון, שמישהי אחרת מפתחת לה את העלילה פתאום לכיוון שהיא לא התכוונה, משנה את מה שהיא חשבה מלכתחילה וכו'... ברעיון, צריך לזה ס"ד שזה יצליח, כי לא כל הסופרות תצלחנה לעשות כזה דבר, וצריך בהחלט שלוש מוכשרות בשביל זה... יש גם ספר ששמונה סופרים כתבו, שלא קראתי אבל רק שמעתי עליו, או הסיפור שהתפרסם לא מזמן במרווה (מינוס 21) שלא הכי אהבתי (לטעמי...)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2015 21:40 |
|
| |
מהלעלעל, מה דעתך להוציא ספר שלושתינו מהלעלעל- רבקה- שריונה. רק תחשבי על הסגנון, על ההומור המטורף[ של...] ועל הרצינות. ספר זה יהיה להיט. מחכה לתגובתך ברגע שתציצי לפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2015 22:06 |
|
| |
הנה הצצתי... זה רעיון אהממ... את תכתבי סיפור אישי? (חחחח מזכיר לי את ההרצאה של פורים...;)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 19:47 |
|
| |
אני לא אהבתי את הספר... כאילו היה שם קטעים יפים אבל בכלל די התאכזבתי ממנו, ציפיתי להרבה יותר מתח...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2015 22:46 |
|
| |
אני לא ממש זוכרת את כל העלילה..אני רק זוכרת שהיו מלא קטעים משעממים שדילגתי ושלא אהבתי את הסוף..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2020 08:23 |
|
| |
אני ממש אהבתי את הספר שלוש סופרות שאני, די, הכי אוהבת!! ה שילוב המנצח. חיחי וגם אני זיהיתי את הסגנון בדמויות מיד
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|