הייתי רוצה מאד לראיין את הסופרת הגב' בניש שתחי'מחברת הספר המדהים: הרוח שגברה על הדרקון.יש לי כמה שאלות לשאול אותה.היא תשמח לדבר איתי, יש לי הרבה תמונות שלה עם חברתה רבקה פינקוסביץ ע''ה [רבקה הורוביץ] שהייתה גרה באנטוורפן.יש לי גם חפצים אישיים שהיא נתנה לרבקה מתנה, ואל תשאלו אותי איך זה אצלי...אם קשה לראיין אותה אפשר גם את נכדותיה או את אחת הנינות.
תוקן על ידי שריונה ב- 20/05/2015 12:21:30
נשלח ב-20/5/2015 13:19
את מוזמנת לעשות זאת
תוקן על ידי מיאמוש ב- 20/05/2015 13:31:09
נשלח ב-20/5/2015 13:28
למה את מוציאה לי לשון? מה עשיתי לך?
הייתי מראיינת אותה- בשבילכן! כדי שתכירו את האישה האצילית הזו. אני מכירה אותה דרך חברתה- שהייתי מאד קרובה אליה... אבל היא מידי מבוגרת.. מקסימום אפשר לראיין את אחת מבנות משפחתה
נשלח ב-20/5/2015 13:30
הסמיילי לא היה מתאים.זה נשלח בטעות...באמת שלא שמתי לב
נשלח ב-20/5/2015 13:32
אני לא מכירה את הספר האמת.בעז"ה מחר אחה"צ אלך לספריה ואבדוק אם יש אותו.(קודם כל נעבור את הבגרות היום..:)
נשלח ב-20/5/2015 13:43
אני זוכרת את הספר הזה, הוא מדהים. חלקים גדולים מהסרט של טלי אברהמי- מלאכיות בלבן- לקוחים מהספר הזה. ראיון איתה או עם מי שמכירה אותה יכול להיות מרתק.
מי יודע. אולי מהפורום הזה תצמח סופרת שתראיינו אותה בעוד x שנים;)
נשלח ב-20/5/2015 13:52
כבר יש פה הרבה כאלה :-)
נשלח ב-20/5/2015 14:18
אם אפשר להוסיף משהו קטן, הרי אי אפשר באמת לקחת מישהי ולראיין אותה. מה דעתכם לספר לנו על פגישה שחוויתן או איך אתן מכירות סופרות מסויימות? כמובן, מיותר אפילו לציין שזה אמור להיות ללא קטעי רכילות ועל שמירת צנעת הפרט. מה דעתכן? אגב, זהו אחד הספרים המדהימים שקראתי. רבקה הורוביץ תפסה שם בספר מקום של כבוד. איך את מכירה אותה, שירה?
נשלח ב-20/5/2015 14:24
לא קראתי אותו (ואלרנן תבוא להגיד שיש לי חורררר אבל עמוקקק...;) רבקה יש לך אותו?... שירה, זה רעיון מעניין, וגם הרעיון שלך רבקה מעניין... אבל נראה לי שכמה שהוא מעניין ככה הוא קשה לביצוע... (אולי חוץ מלראיין את מיה קינן...;) ס'תומרת אם מישהי מביאה לי ראיון, אני אקרא בשקיקה, אבל לא שאני בעצמי אלך לראיין...
נשלח ב-20/5/2015 14:32
רבקה רעיון טוב!
אני יכולה לספר לכן על שיחה של כמה שעות שהיה לי עם מנוחה פוקס..
מי שלא קראה את הרוח שגברה על הדרקון זה באמת חור עמוקקק ;) אם אני לא טועה יש לפרל ביניש עוד ספר מאד מאד יפה, שאוני בלבכן , על שרה שנירר ותלמידותיה
רעיון טוב עם הראיונות , רידה, ספרי לנו! לצערי ההכרות הישירה שלי עם סופרות לא מאד מרגשת... אחותי שוחחה עם חוי רוזנברג וגם קיבלה ממנה ספר מתנה בילדותי הייתי חברה של הבת של מנוחה בקרמן א.מ. אמיץ היתה שכנה שלי.. דברים כאלו, לא מענינים...
נשלח ב-21/5/2015 13:18
פרל בניש אישה נחמדה וחיובית ועדיין מוסרת הרצאות פה ושם. לא הרבה.