מישהי קוראת את הסיפור הזה בהמשכים?בעיתון האחרון השבוע פתאום שינו גישה וכתבו את כל השמות המלאים של הסופרות בעיתון.וכך גיליתי שהסיפור היפה הזה(מיועד לבני הנעורים)נכתב עי רות רפפורט ה-סופרת! מה דעתכם עליו? בקזצרה,מסופר על אורי,ילד יהודי יתום מאם,שהיה גאון בשחמט.הוא ואביו גרים בפקיסטן.לאחר נסיונות חוזרים ונשנים לקבלת אישור יציאה לא"י,אביו נעצר באשמת ריגול.הסיפור מסתבך ,עד ששלטונות פקיסטן מעמידים בפני אורי,הנער הצעיר,2 ברירות-או מוות של אבא שלו,או שהוא נוסע לתחרות בינלאומית בשחמט, מייצג את פקיסטן וחייב לנצח. אורי בוחר כמובן לגשת לתחרות ,הוא נתון למעקב בלתי פוסק של הפקיסטנים,והוא מרגיש תמיד מאויים ולבד.תחרות בשחמט מאוד אינטנסיבית וקשה,וכל המתמודדים מנסים לזכות בגביע הניצחון.אך לאורי יש מטרה חשובה עוד יותר מאשר קבלת גביע מכסף...
קראתי נראה לי איזה 8 פרקים ראשונים מזה, ואז הפסיקה האספקה של 'משפחה' להגיע אלי... זאת הסיבה גם שאת 'למה שתיים' קראתי רק את ההתחלה... חבל, דווקא היה נשמע לי ממש מעניין הסיפור הזה...
נשלח ב-1/6/2015 01:09
כשמזדמנים לידי עיתוני ילדים- הדבר בראשון שאני מחפשת זה את כחול עמוק יותר. הוא כתוב מהמםםםם, הנושא מקורי, והוא מרתק. פשוט מרתק. היא גם מוסיפה שם הסברי מושגים בשחמט, ולא רק.
כשמזדמנים לידי עיתוני ילדים- הדבר בראשון שאני מחפשת זה את כחול עמוק יותר. הוא כתוב מהמםםםם, הנושא מקורי, והוא מרתק. פשוט מרתק. היא גם מוסיפה שם הסברי מושגים בשחמט, ולא רק.
קראתי נראה לי איזה 8 פרקים ראשונים מזה, ואז הפסיקה האספקה של 'משפחה' להגיע אלי... זאת הסיבה גם שאת 'למה שתיים' קראתי רק את ההתחלה... חבל, דווקא היה נשמע לי ממש מעניין הסיפור הזה...