בית פורומים סיפורי סבא

השתקפות פרק מס' 20

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/8/2007 18:01 לינק ישיר 

לכולם!
קודם כל תודה על כל התגובות המעודדות ועל אלו שפחות. אני בהחלט מבינה את הרגשת כולם בקשר למותו של דודי. אני יודעת שהתאכזבתם. גם לי זה כאב, בכיתי במשך כל כתיבת הפרק. זה משהו שהיה מתוכנן מראש. לא שיניתי פרט אחד מהתכנית המקורית. אבל לפעמים אני לא מבינה את המגיבים/ות, כשמתחיל להיות שמח וטוב לדמוית אומרים שזה משעמם וצפוי, ואילו שיש מתח או דבר מפתיע מתלוננים למה לא שמח וטוב... אני יודעת שקשה לקבל את זה שדודי מת אבל בסוף תבינו.... ועוד דבר, אני מתכוונת ולהמשיך לכתוב לפי הדימיון שלי ולא להתאים את עצמי לבקשות הקוראים, זה בילתי אפשרי שזה ימצא חן בעיני כולם. פשוט תצטרכו לסמוך עליי כמו שעשיתם/ן עד עכשיו... המשך יום מקסים לכולם/ן!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/8/2007 21:03 לינק ישיר 

באה. זה בדיוק מה שביקשתי. שלא תקחי זאת קשה. שתתני לנו לפרוק את הכאב וזהו. והעיקר שתמשיכי לכתוב בהתאם לדמיון שלך. כי זה מה שעושה את הסיפורים שלך לכ"כ מיוחדים עד שהקוראים ממש מתחברים אליהם. אז תמשיכי להיות הכי הכי כמו שאת. תודה ובהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/8/2007 21:47 לינק ישיר 

מאכזב מאד.....
היית משאירה אותו נכה או משהו (שזה גם משהו כואב ולא צפוי אגב)...אבל למה לרצוח אותו??

טוב.. זו דעתי.
בכ"מ, הצלחה בהמשך!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2007 02:07 לינק ישיר 

באה,
עזבי את כל הקוטלים/ות.
תכתבי מה שבא לך, תעשי את זה טוב כמו שאת יודעת- ותראי שיהנו.

חוצמזה, שלכל סיפור יש אוהבים יותר ואוהבים פחות.

וחוצמזה- 'סיפור הוא כמו מראה. אם חמור מביט בו- אין סיכוי שישתקף מלאך'..

קיצור, בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2007 12:37 לינק ישיר 

באה מעפר!!!!
אני כותבת עכשיו ת'תגובה שלי אחרי שקראתי את התגובות האחרות....
אז א.הדבר הראשון שמגיע לך זה כל הכבוד!!!! ושתדעי שאת סופרת מעולה!!!
ב. הדבר השני הוא, העיניים שלי לא מפסיקות לדמוע  ...את כותבת כ"כ טוב שאני וכל הקוראים פה כ"כ נכנסנו לסיפור ולכן גם באות התגובות הכואבות הללו אנחנו פשוט נסערים והמומים בדיוק כמו שירה אנחנו חיים איתה את הכאב.... אבל אין מה להגיד, הסיפור מ-ה-מ-ה-ם!!!
ג. לכל הקוראים ש'מאיימים' שהם יותר לא יכנסו לפה וכו' אל תשכחו שלא לכל סיפור חייב להיות הפי אנד... ובאה צודקת כי לפני כן כולם בקשו שהסיפור לא יגמר ככה שהם מתחתנים וזהו (עיינו ערך תגובות פרקים קודמים) אז באמת מה שעושים לכם לא טוב? תקראו תגידו תודה וזהו. ואם לא מוצא חן בעינכם אל תקראו. באה לא מקבלת אחוזים על כל אחד שקורא היא בסה"כ עושה לכם טובה. לתשומת לב הקוראים....
אז באה, המונמון הצלחה בהמשך ופליז תעשה טובה לי ולכולם תפרסמי ת'פרק הבאה מהר מהר מהר אפילו לפני הזמן....
תודה ענקית אוהבימ'ותך!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2007 14:03 לינק ישיר 

באה,כתבת מעניין מרתק....אהבתי!

הם סתם לא יודעים לפרגן.....אם היא הייתה משאירה אותו בחיים אפילו נכה...זה היה הורס את הסיפור, מורח אותו.

את חייבת לגרום לשירוש לאושר.
זה לא יכול להגמר אחרת...היא חייבת להיות מאושרת. לא יכול להיות שהיא תשאר אומללה כל החיים.
זה כל כך תרגי.

באה, כל הכבוד!
אני כבר מחכה לספור הבא. שבטח יהיה מדהים לפחות כמו זה.

בהצלחה!
אוהבת,
מכייפת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2007 14:07 לינק ישיר 

איך יכלתתתתתתתתתתתתת??.?????.
להרוג את דודי?????????????????????
איזה רוע לבבבבבבבבבבבבבבב......
אני לא מאמינהההההההההההההההההההההההההההה
תשמעי:
אני יודעת שאני באמת מאחרת בתגובה,אבל זה טוב ככה קראתי את כל התגובות,ותשמעי עד כמה שכולם ניסו לשכנע שיהיה יותר טוב,עדיין  אני בוכה בתוכי מרחמת על שירה , על דודי שאבד, זה עצוב....
רק שתביני את סופרת מדהימההההההההה אוקיי? ואל תתני לאף אחד לאמר לך אחרת.,תראי איך כולם נקשרו לדמויות,מרגישות את האבל ,את הצער.....ורק בגלל זה כולם כועסים,אז תקחי את זה בתור מחמאה,כל אחד שכתב לך שזה לא פר ולמה הרגת ולא נכנס לכאן יותר,מראה לך עד כמה הצלחת להעביר להם את הסיפור ...את הרגשות ..את הזכרונות....וזה מה שעושה סיפור להכי מוצלח,אני מנסה באמת לשכנע את עצמי
שלא כל סיפור חייב להיות צפוי ולהגמר דווקא באושר ועושר.....אבל בנתיים זה לא מצליח אני עדיין מאוכזבת מזה שהוא מת, אבל אני סומכת עליך שכמו שעד עכשיו השארת אותי מתוחה ומרותקת....גם ההמשך יהיה מפתיע ויפה....וכשחושבים  על זה במבט  שני ...טוב שעשית את זה ....כי כל הסיפור הזה בעצם היה צפוי מראש....ואם עכשיו הם היו מתחתנים או אפילו היה תאונה והוא היה נשאר נכה....זה עדיין היה די צפוי והסיפור הזה היה זכור אצלינו כמו שאר הסיפורים ....אז עד כמה שחלק מתלוננים על זה [כולל אני בנתיים}  אם הם יחשבו טוב הם יבינו שזה מה שעושה את הסיפור של באה מעפר להכי טוב ברשת...!!
אז יאללה תני לנו את הפרק הבא ותוכיחי לכולם שהכל לטובההה!!
אוהבת המון,הולי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2007 14:29 לינק ישיר 

מכייפת,
אין פה אחד שלא פירגן!!
עברי שוב על דברינו [בפחות ריפרוף...] וקלטי את דברינו!

באה הינה סופרת שזה רק עניין של זמן עד שיחטפו אותה לרב המכר הבא.

אבל........
אם לא נכנס לכאן, זה רק בגלל כאבי הלב. מותר לנו שלא לרצות לכאוב?! לגיטימי בעינייך??
אבל היא הבטיחה שהאושר עוד בוא יבוא...

ורק האהבה תנצח!!thlove.gif love image by vanxi_tin

מלאכית.
I choose whether to be a victim or to learn from my experience

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2007 23:05 לינק ישיר 

פרק מגניב....

וסופסוף לא צפוי בכלל....

וכרגיל, כתוב בצורה מגניבה !!!

www.hnn.co.il

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2007 08:41 לינק ישיר 

חשבתי שדודי דווקא יינצל מהתופת, אבל... באה מעפר החליטה אחרת. מאוד מעניין מה יהיה בהמשך?! פרק נוסף בקרוב מאוד, אולי יעודד קצת...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > סיפורי סבא > השתקפות פרק מס' 20
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.