בית פורומים ספרים וסופרים

תחרות מאמרים"וכתבתם"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/1/2010 23:50 לינק ישיר 

נו באמת, חוצפתו של שמחיוף הרקיעה שחקים, כשהבטיח מילגה נאה, ובסופו של דבר הסתכמה המילגה בספר שיש כמעט לכל אדם בבית, חומש עם אור החיים. עם כל הכבוד לפירוש של האברך היקר וכו' זה לא כל כך חשוב. הושיבו את הבני אדם שעות על שעות, אני מכיר אברך מסכן שנסע מחוץ לעיר בשביל מילגה שהבטיחו לו, ונבעך חזר עם ספרים שאין לו איפה לשים. הזוכים היחידים בכסף היו רק ספרדים כמובן. וכן, אשכנזי אחד (גוטסמן) דסיפר לי בדיוק איך זה עבד לו: החבורה כולה היתה בנויה מדברי הרב עובדיה יוסף, כשכולה מלאה ציטוטים במגילות שבחים מפליגים (טיפ לכל האשכנזים פעם הבאה). ובנוסף הוא צירף הערה שהוא כל כך משתוקק לבא לכנס ולראות שוב את פני מרן הגר"ע וכו'.
אגב, לפני שנים רבות אכן נערך אירוע כזה והיתה מילגה כספית, אלא שגם אז באורח פלא היא חולקה כמעט רק לספרדים, לשאר הודיעו ש'לא נשארה מילגה', ואני הצעיר בתוכם, למרות שהזמינו אותי לכנס. לא היתה לי שום ברירה ונאלצתי לפנות לאחד מנכדי מרן שבמקרה למד אתי באותה ישיבה (אשכנזית!!!!!!!) ותוך מספר ימים הגיעה אלי המילגה בדואר. חברו של ספרדי גם שווה משהו!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2012 17:08 לינק ישיר 

אני אשכנזי וזכיתי במקום שני.

כתבתי תשובה הלכתית בנושא שהגר"ע דיבר בו רק בקצרה והזכרתי שמו ללא תארים.

ולחלק סט ספרים לכל הכותבים לאו מילתא זוטרתא היא.

ועכ"פ ישר כוחו של הרב שמחיוף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2012 17:37 לינק ישיר 

ידוע לי בבירור (מראש ישיבה מפורסם) שהמחליטים הסופיים הם ראשי הישיבה.... לטוב ולמוטב, במקרה שהייתי מעורב בו היה למוטב - בו זכה בחור "מקורב", אבל לפעמים זה גם קצת טוב אז יכולים לזכות גם בחורים ככה ככה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2012 18:49 לינק ישיר 

לא ב"ועתה כתבו לכם"!

שוב אני זכיתי.

ואני לא עומד בהנ"ל.

נראה לי שזה יותר שייך לוכתבתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2012 12:22 לינק ישיר 

תלמידים כתב:
ידוע לי בבירור (מראש ישיבה מפורסם) שהמחליטים הסופיים הם ראשי הישיבה.... לטוב ולמוטב, במקרה שהייתי מעורב בו היה למוטב - בו זכה בחור "מקורב", אבל לפעמים זה גם קצת טוב אז יכולים לזכות גם בחורים ככה ככה..

וראש הישיבה גם משלם את המילגה בוכתבתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2012 13:35 לינק ישיר 

פשוט שלא! הם, כלו' ראשי וכתבתם רוצים יחס וקירבה לאנשי מפתח בציבוריות החרדית, וכיום זו הדרך, מהלעשות?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2012 14:29 לינק ישיר 

אם בתחרויות עסקינן, אולי החברים יוכלו פשקווילים של תחרויות צפויות כגון זו של מפעל הפיס שהסתיימה לא מזמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2012 14:34 לינק ישיר 

תוקן על ידי egrosss ב- 17/08/2012 14:53:02

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ספרים וסופרים > תחרות מאמרים"וכתבתם"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.