|
|
| נשלח ב-28/9/2010 07:22 |
|
| |
כשאני מגיע מנסיעה בינ-עירונית ארוכה אל שערי ב"ב, אני מרגיש: הגעתי הביתה.
רק בב"ב העיר מלאה בתמונות של הגרח"ק בימים נוראים, עד שתמה באוזני ת"ח גדול: למה רק תמונות של רבי חיים, וכמה שבועות אח"כ נסתלק לעולמו.
ורק בב"ב יספרו לך סיפור כזה בנימה מאיימת תוך הסתייגות מצקצקת: "ואיננו יודעים חשבונות שמים"...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2010 07:22 |
|
| |
בבני ברק יש שילוב נדיר, אולי יחיד במינו, של עיר ושטייטל יחדיו. לטעמי בלתי נסבל, אך כנראה לא ניתן להגמל ממנו וכפי שאמרו, זר לא יבין זאת ואני באמת לא ממש מבינה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2010 07:25 |
|
| |
רק בב"ב כמעט כותבים בכתובה שהבעל מתחייב להרוג את המקקים בכל עת ובכל שעה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2010 07:28 |
|
| |
זה בגלל שהירושלמיות מסתדרות יפה לבד...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2010 07:30 |
|
| |
בירושלים יש מק**ים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2010 13:59 |
|
| |
הייתה היום כתבה על ב"ב בYNET...
ציטוט הזוי (אני חושבת): אין כלבים בבני ברק. מה שמפתיע הוא שבעיר גם אין חתולים. ניתן היה לחשוב שבמקום שבו אין כלבים תדע אוכלוסיית החתולים עדנה, אבל נראה שאלה מעדיפים את רמת גן השכנה.
הילדים חדלו ממשחקם, נעמדו במקומם ובהו בנו בחוסר אמון. השאלות לא איחרו לבוא "הוא מסוכן?" ו"הוא נושך?" היו השאלות הטריוויאליות. בהמשך השתדרגנו ונשאלנו אם בעל החיים הוא חמור, אריה או זאב.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2010 14:22 |
|
| |
יהודים מאוד מאוד מכובדים, כשנתקלים בכלב, נדבקים אלי כאילו אני אמא עם סינור...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 09:27 |
|
| |
אפשר לספור את הפעמים שהייתי בבני ברק כמעט על כף יד אחת. לא אוהבת לדרוך במקום הדביק הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 09:53 |
|
| |
כנראה שלרוב האדם חש בבית בנופי ילדותו. הדבקות בני ברק קיימת גם בפזורות נוספות- עיינו ערך צאלמים צעירים שמוכנים לדור בכל מני חדרי אשפה בני פחות מעשרים מטרים רבועים, או לקנות חירבה דלוקס בקרית יובל (שלושה חדרים, חמשים וששה מ"ר), והעיקר להסתופף תחת כנפי ירושלים.
ולעניין החום- רק ירושלמים מסוגלים לטעון בדבקות עיקשת, שבירושלים אין צורך במזגן. והעקשנות מתחרה בדבקות, יען יש צורך במזגן, אוהו יש צורך במזגן. גם בירושלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 10:11 |
|
| |
ויותר גרוע מזה, לנסוע מרחקים של 50 דקות בתוך העיר והעיקר להישאר לגור בירושלים.. מזגן הפך לחובה כמעט בכל מקום בארץ..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2010 13:15 |
|
| |
החום הירושלמי יבש, ביחס לחום הבני ברק הלח. יש דורשים לגנאי וליש דורשים לשבח..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2012 18:36 |
|
| |
יש גם סלבודקה בבני ברק, אחחחח, סלבודקה.
|
|
|
|