|
|
| נשלח ב-30/10/2014 21:09 |
|
| |
יש בזה משהו, אבל לא תמיד היא עוסקת בזה 24 שעות ביממה נכון?! אז בזמן הפנוי שהיתה דואגת לנו! מה אנחנו לא שוות אצלה?
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2014 21:15 |
|
| |
אנחנו כן חשובות לה, כאילו לא אנחנו דוקא אלא הקוראים בכלליות. במה היא לא עוסקת 24 שעות?
|
| נשלח ב-30/10/2014 21:17 |
|
| |
היא עוסקת באדמה פראית שלה, ולפני כן הייתה עסוקה באחד מאלף, ואנחנו נאלצנו לחכות בסבלנות... עד מתי? וכל פעם היא עבדה עלינו בתאריך אחר, ואכזבה אותנו קשות!!! (טוב לא ממש עבדה, אבל אני מרגישה בדיוק כך!!!)
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2014 21:23 |
|
| |
אני כבר בזמנו כשהיא נתנה לנו תאריך אמרתי מיד שזה לא יצא אז, מי שמאמין עליו נאמר "פתי יאמין" (אני לא מתכוונת אליך דוקא והכל נכתב כאן מתוך שעמום טוטאלי כך שיוצאות מפי מלא שטויות עכשיו.)
|
| נשלח ב-30/10/2014 21:28 |
|
| |
בסדר, אני גם לא ממש האמנתי לה, כי כבר שמעתי את התעלולים שלה... אבל, בכל אופן, יש איזה שהוא שלב שאת מעדיפה להיאחז בחבל בכל הכוח, למרות שאת יודעת שהוא דמיוני, ולא ממשי...
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2014 10:20 |
|
| |
גם אני כמותכן רוצה שיהיה המשך לספרים הללו. ומצפה לספר יוזבד בכליון עיניים. אבל אם נהיה כנים עם עצמינו כמה אפשר למרוח סיפורים על ממלכה ? הלוואי והיא תצליח - היא סופרת מעולה - אבל בוואדי יש לה עוד רעיונות לספרים אחרים. כמו שראינו שממלאים את ראשה לפני שתוציא אתהספר המיוחל -יוזבד.
בעיקרון , לעניות דעתי נראה לי שהספר יוזבד אמור להשלים את שרשרת האירועים של איסתרק ומהללאל ולסיים את עלילת - ממלכה במבחן. עד כמה שזה "מזעזע " להגיד...
הספרים הללו הם לא רק עלילה אלה גם פרקי מוסר ומחשבה. שחבל שייסתיימו.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2014 19:46 |
|
| |
רוחה- ברוכה הבאה!! אני גם חושבת כמוך, אבל +2 ספרים..... ולא 10+......
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2014 00:19 |
|
| |
מעניין אותי לקרוא את הפגישה בין מהללאל למיכאל כשהוא חוזר מבבל!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2014 10:33 |
|
| |
רוחה ומהלעלעל, ברוכות הבאות! תציגו את עצמכן באשכול ברוכים הבאים?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2014 10:51 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2016 10:36 |
|
| |
אני אעבור על כל האשכול הזה מאוחר יותר, נשמע לי מרתק! מקפיצת אשכולות שכמותי:)) צריך להרגיש קצת בפורום שהוא יצא! :)
|
|
|
|
|