|
|
| נשלח ב-29/1/2014 21:04 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 21:05 |
|
| |
שירו - ממני? אשמח לדעת למה... אהה. הבנתי. לא הוא לא מכוון לכלום, הוא רק ניסה לגלם דיבור במפלס גבוה יותר:) יושיוש - את באמת חושבת ככה או רק מאימת הרקע בסביבתך? רקע של בית משפט, את יודעת:)
תוקן על ידי תמרור25 ב- 29/01/2014 21:06:27
הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 21:07 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 21:33 |
|
| |
טוב. ברצוני לחזור לפסק הדין. את הישיבה בצהרי היום הזה סימנו כשבסעיפים 2 ו3 מוכחת חפותה של שירו וטוהר כוונותי'ה מעל לכל ספק. אולם לגבי שלב ראשון ברצוני להביע את דעתי. הנני סוברת כי תוקפנות מילולית הנה גרועה לא פחות מתוקפנות פיזית. ועל כן כשאנחנו באות לשוחח בפורום עלינו לחשוב על רגשות האחרת כאילו היתה כעת מול עינינו. וגם בפורום שמורכב מכתיבה בלבד יש לשמור על כללי התכתבות הוגנת והולמת. כמדומני שטרם הסבנו את לב חברותינו לצורך הזה, או שמא טרם עלה על דעת המחוקקות של יסודות הפורום סעיף קטן וחשוב זה. על כן ברצוני לבקש כי מכאן והלאה נשמור יותר ככל יכולתנו על כללי התכתבות הוגנים ויחס מכבד האחת אל חברתה.
מקובל עליכן?
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 21:37 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 21:37 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 21:40 |
|
| |
אסתרק את לא חיבת!!:) ממש לא, ולא לזה היתה כוונתי אלא ליצירת אוירה נעימה יותר (ולא שלילית פחות חחח:) בפורום. שמטבע הדברים איננה כזו כשמדברים בצורות אחרות... הבנת את כוונתי?
תוקן על ידי תמרור25 ב- 29/01/2014 21:54:24
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 21:46 |
|
| |
הכוונה מובנת לגמרי. רק התכוונתי לומר שלפעמים קצת ירידות הדדיות עושות אווירה נעימה יותר וקרובה. (חחח... לא שלילית פחות...) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 21:51 |
|
| |
נכון, בהחלט. אך עדין. אסתרק. האם אין הוד מעלתך סבורה כי כשדבר כזה קורה לעיתים קרובות מדי זה עלול לפגוע? ולעיתים, דברים כאלו כשנאמרים עלולים לגרום לפגיעה חלילה אצל מי שכלפיו נאמרו הדברים מבלי שהצד האומר זאת התכוון לפגוע כלל וכלל. האם לא כדאי לטובת ולתועלת כל הצדדים להימנע מכך? ולו על מנת להשיג אוירה של שמחה והדדיות אוירה חיובית ונעימה יותר? (ואני מדגישה שוב: לא שלילית פחות, כן? )
האם אפשרי להפסיק בכך את הדיון הזה, בבקשה?:) אני רוצה לעבור לסעיף הרביעי של התביעה.
תוקן על ידי תמרור25 ב- 29/01/2014 21:52:21
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 21:57 |
|
| |
אפשרי. בא נאמר שהרצוי הוא לחשוב פעמיים לפני כל תגובה אם היא עלולה לפגוע חלילה. מסכימה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 22:31 |
|
| |
יפה אסתרק! הוד מעלתך, ניסחת זאת מצוין!!
וכעת, נחזור לדיון בנושא .
לגבי הסעיף הרביעי:
איננו יכולים להכריח אף אחת, גם לא את מנהלת הפורום הנכבדת, לקרוא את הספר אליו לא הרגישה קשר או שלא מצאה ענין בו.
אף על פי שבדרך הטבע, מנהלת פורום הינה אחת שעל פי ההיגיון אמורה לשלוט ישר והפוך בנושא הפורום.
עם כל זאת, שירו הינה מנהלת ידענית ורחבת אופקים אשר אינה טומנת ידה בצלחת ותורמת להתפתחותו של הפורום בכל המישורים.
אי לכך נראה כי היא אכן קראה את הספר מהללאל אולם פשוט העדיפה לא להמשיך את הקריאה בו מסיבותי'ה שלה.
אך היא אכן מראה ידיעה בחלקיו הענפים, ועל כן החליט בית המשפט כי המנהלת לא זנחה את הספר אלא פשוט העדיפה למעט את קריאתה בו, בשל היותו אי מוסרי מעט לפי צו מצפונה.
אי לכך ובהתאם לזאת, בית המשפט קובע כי הנאשמת מזוכה מכל אשמה!!!
אך לאור הדברים הנ"ל, תינתנה כמה הצעות ליעול עבור הוד מעלת המנהלת.
1. נבקש שתשתדל לפתוח לפחות אשכול אחד במשך התקופה הקרובה למען יעול וחיות הפורום.
2. סעיף זה מיועד לכלל חברי הפורום באשר הם!
נמליץ לשמור על שפה מעודנת ומחשבה קודם שליחת הודעה, על מנת לבדוק את היותה נקי'ה מתכנים פוגעים או בלתי נעימים. _________________
תוקן על ידי תמרור25 ב- 29/01/2014 22:33:11
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 22:33 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 22:40 |
|
| |
תודה רבה לכל העוסקים במלאכה המרתקת. העברנו כאן שעות מספר של הנאה צרופה! תודה ליויוש ותמרור, על הרעיון ועל הביצוע... ולשירו ולי על שיתוף הפעולה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 22:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 23:00 |
|
| |
תודה רבה!!! תדעו לכם, אם לא הסגנית המדהימה הזאת... שום דבר לא הי'ה יוצא לפועל! אסתרק - תודה!!:) ואכן, שיתפתן פעולה בצורה מדהימה ויוצאת דופן!!! הי'ה מדהים תודה רבה!!!
ואני אכן מקווה שתיקחי את המסר לתשומת ליבך. וכמוך כל חברות הפורום. כולל אותי:)
|
|
|