|
|
| נשלח ב-1/1/2015 15:04 |
|
| |
נכון, אולי זה מנוסח קצת אחרת, אבל זאת אותה שאלה צריך לחכות אם למשהי יהיה איזה תשובה לזה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2015 15:14 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2015 15:27 |
|
| |
זהו, שבאמת כל השנים מהללאל היה בטוח שהם חברים טובים, ואז פתאום אליהו מצהיר כי סה"כ הוא היה עוזר לכל יהודי באותה מידה. אבל אני מסכימה שזה נעשה באופן קיצוני מידי. זה באמת מוזר שפתאום בעקבות משפט-שתיים מהללאל מחליט שהוא לא רוצה להיות בקשר איתו.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2015 15:28 |
|
| |
| אסתרק כתבה: |  |
רבקוש, זה מה שנקרא חיזוק השאלה..
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2015 16:27 |
|
| |
רידה, להזכירך זה לא היה רק ממשפט זה, זה התחיל כבר כשהם נפגשו בהתחלה לאחר שברחו מהיער, ועכשיו מהללאל סה"כ קיבל חיזוק לכל התחושות שהוא הרגיש בתוכו מאז שהוא עזב את היער.
|
| נשלח ב-1/1/2015 16:42 |
|
| |
אז השאלה פה, איך בכזאת קלות הוא עוזב חבר של 7 שנים בערך, לטובת חברות מדומה בת שבוע.
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2015 13:51 |
|
| |
| SHIROH כתב: |  | | מהלעלעל, זה היה עם ר' ישראל מסאסוב.
|
|
| נשלח ב-7/1/2015 18:16 |
|
| |
| רבקושירה כתבה: |  | אז השאלה פה, איך בכזאת קלות הוא עוזב חבר של 7 שנים בערך, לטובת חברות מדומה בת שבוע._________________ ממלכה במבחן: או שנהנים מאסתרק, או שנהנים ממהללאל, (ניתן להנות גם משניהם... ;) ) או שלא מבינים בספרים!!! |
|
לדעתי - כי הוא היה באותו זמן בסערת רגשות והגיב מהלב ולא מהראש. במצב כזה שאדם בודד כמוהו מרגיש נבגד על ידי החבר היחיד שהיה לו אי פעם, זה לא פלא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2015 21:38 |
|
| |
אבל אח"כ הוא נרגע כבר מהסערה ואז הוא יכל לחשוב נורמלי ולפחות לא לכעוס ולשמור טינה על אליהו!!!
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2015 19:12 |
|
| |
השבוע פעם ראשונה שבאמת הבנתי את מהללאל. היתה לי ממש אותה סיטואציה עם מישהי שהייתי בקשר מאד טוב איתה ויצא לי המון לדבר איתה ולהתייעץ איתה. וקיויתי שגם היא מרגישה כלפי ככה, שגם לה חשוב הקשר הזה במיוחד. אבל פתאום קלטתי, שבעצם זה לא ממש ככה... ואני רק עוד אחת מהידידות הרבות מאד שהיא עוזרת להן ונותנת להן.. זה לא נעים להרגיש שהחברות הזאת היא לא ממש חברות הדדית, אלא רק חסד של הצד השני, והוא היה נותן לכל אחד.. לא דווקא בגלל מי שאני בשבילו
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2015 01:15 |
|
| |
וואו, נשמע לא נעים בכלל!! זה כל כך מאכזב עד שכל רגש שהיה לך אי פעם נמוג כלא היה. יחד עם זאת, עדיין היחתי נותנת קצת אמון בקשר איתה. גם אם זה נראה לך קשר כמו לכולם, עדיין כל קשר מקבל את הייחודיות שלו. ואני מאמינה שהיה לה רגש ייחודי אלייך. אלא אם כן זה היה קשר שהעיק עליה, אבל לא הייתי מדביקה לך כזו סיטואציה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2015 18:57 |
|
| |
תחושה של חברות מאילוץ זה דבר שאתה אומר: טוב מותי מחיי.
|
|
|
|
|