|
|
| נשלח ב-19/10/2014 23:07 |
|
| |
אל תאמינו להההההההההההההה היא כתבה קטע מקסים מושלם מרתק ההההההההה להעלות קדימה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2014 22:20 |
|
| |
כרגע אני באמצע כתיבת הקטע הכי משעמם שכתבתי בחיי. משימה בקורס איסטרטגיות למידה- פיסקה של כעשר שורות- להגדיר את עצמי כלומדת- אסטרטגיות הלמידה שלי וכד'. אוףףףףף וזה לא הכל- אחכ פסקה נוספת- על מטרת המשימה... (ואם אני לא חושבת שיש לה מטרה??) ואז... פיסקה נוספתתתת- באילו איסטרטגיות השתמשתי על מנת לבצע את המשימה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2014 22:22 |
|
| |
חחחח, מסכנה... רוצה ניתן לך לכתוב קטע מעניין יותר?
(ניתן להינות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2014 22:24 |
|
| |
חחחח בכיףףף אם תתני לי רעיון....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2014 16:01 |
|
| |
אני לא הרבה על מחשב ובעיקר לא בזמן האחרון אם יש לכן רעיון לקטע בשבילי אשמח לקבל את הרעיון
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2017 19:55 |
|
| |
אני רוצה להוסיף קטע חדש (בזכות הרעיון עליו חזרתי לפורום) אבל הייתי רוצה שמישהי שמכירה כמוני את הספרים תגיד מה דעתה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2017 16:05 |
|
| |
סתם חשבתי על קטעים שאפשר לכתוב עליהם קטע מילואים: *האביר בסטיאן בליאטר מציל את שני הנסיכים מעשיה וטבלנאל מהרעלה (איסתרק, 67) *איסתרק ננעל בארון במטבח בגיל שמונה (מהללאל,804) *הפגישה של איסתרק מיכאל רנה והלה עם הנסיכים אחרי השבי *טקס ההמלכה של איסתרק. *רנה בהלוויה של המלך רעואל.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2017 18:38 |
|
| |
רנה לא הייתה בהלוויה של המלך רעואל- היא הייתה אז ביוספאר!
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 09:33 |
|
| |
יזס
| כוזרית כתב: |  | יקוואל בדרך לקטע רביעי.... וכל קטע, קטע... סחטיין עלייך. מחכה! תמרור, ים אין אצלנו. נאלץ למצוא רעיון אחר גם לימי שגרה.. |
| לדעתי יקוואל היא מיה קינן שכתבה את איסתרק מהללאל יוזבד ופדאהל ככהשהיא כתבה קצת יותר מ3 קטעים
|
|
|
|
|