רבקיאס, באתי. קראתי ו- אני מסכימה עם כל מילה. וזה היה צפוי, לא? אם אין לי בעייה שיסתובב לי בבית בין האצבעות איזה דבר אחר חמוד אז קל וחומר איזו אמא אחת חמודה. כשמספרים לילדון סיפור מחדירים לו מושגים כדי שילמד מהם. ואם האמא נעדרת לגמרי מהספר, מה הילד ילמד? שאבא הוא זה שמכבס, קונה, מנקה, מגהץ, מבשל ואופה שבפועל אבא זה רק אחד שיודע להכין לעצמו כוס קפה? אבל במחשבה שנייה, שימו לב שבכל הספרים [מראות לפעוט, רגע בלי פגע וכו] האמא תמיד מטופטפת ונראית בונבונירה. אם יש לה פרחים סגולים בחלוק אז המטפחת תהיה סגולה, הנעלי בית בצבע סגול והגרביים תמיד זוג. ואז הילד שלי יתבלבל, כאילו- מה הקשר? מה הקשר בין הזאתי שבספר לבין ה'שלוכע' הזו שצורחת עליו כל היום? אם בספר ככה נראית אמא אז ככה היא אמורה להיות. ולמה האמא שלו [אני -ולא במקרה] עם גרביים שנראים יותר כמו רשת דייגים [מרוב חורים] גרב אחד בצבע מוקה והשני אפור [היה לבן לפני שהתפקשש בכביסה] והחלוק -יותר חורים מבד. והנעלי בית- זה של ימין על רגל שמאל וההמשך מובן. והמטפחת- הגומי ברח אז היא גם ולכו תחפשו אותה..כנראה נפלה למרפסת של השכנים למטה כשניסיתי להקשיב מה הם מדברים שם.. אז, אידי- עדיף ככה. ואם את בכל אופן מתעקשושה על תמונות של אמא בספרים שלך אני מוכנה לדגמן לך. אמנם איך בין נישט א- בלונדע עם עיניים תכולות. אבל אפרפרה עם עיניים שחורות זה בסדר?
 |
|
|