בית פורומים בין כך ובין כך

שואה שלי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/9/2014 22:06 לינק ישיר 
שואה שלי

אני לעולם לא אתחתן עם מישהי מעדות המזרח. כן אני יודע שכולם יהודים, ושאין הבדלים, נו אבל אתם יודעים, השוורצע חייעס האלה זה לגמרי שונה. וזה לא שאני גזען או משהו, חלילה! פשוט התרבות שלנו נורא שונה! איך נחנך את הילדים שלנו ביחד? נראה לך שהרמ"א היה משדך את הבן שלו לבת של ר' יוסף קארו? בחיים לא! אשכנזים ומזרחים פשוט לא אמורים להתחתן. מה זאת אומרת "זה נשמע כמו חוקי נירנברג"? לאשכנזים יש תרבות יותר נעלה, אנחנו לא יכולים להתחתן עם גזע נחות שיזהם לנו את הדם! ושלא תחשוב שרק עם מזרחית אני לא אתחתן. גם עם חוזרת בתשובה אני בחיים לא אתחתן. כן, כן, במקום שבעלי תשובה עומדים וכל זה, אבל זה לא נוגע אלינו! נראה לך שר' יוחנן היה משדך את אחותו לחוזר בתשובה? בחיים לא! מה זאת אומרת "הוא עשה את זה"? נו שויין הוא היה עירקי, אצלם זה מקובל

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2015 21:36 לינק ישיר 

אני יודעת שעבר מלא זמן ממתי שזה נכתב אני לא יודעת אם זה היה באמת\בצחוק\תיאור רגשות....
אני חושבת אבל שהמחשבה שלך מוטעת לחלוטין.
אם תקשיב לסיפור של חיים ולדר שהוא סיפר על אחד שלא מצא שידוך ובגיל 24 הוא יצא לפגישה ובמקום להפגש עם הנערה שהוא היה אמור להפגש הוא נפגש אם אחרת בקיצור מה שקרה זה שאחרי הפגישה הוא גילה שזה מישהי אחרת ומה שקרה הוא רצה רק אותה אחרי חיפושים התקשרה לאמו בגיל 27 שדכנית ספרדית והוא אמר שהוא לא שומע מעדות אחרות היא אמרה לו שבגיל כזה יתפשר והוא לא הסכים.
לאחר ברורים של שנים מצאו את הבחורה ונו.. נחשת? היא הייתה ספרדיה והם התחתנו והם חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה.. 
ואותו בחור אמר שהוא רוצה לקרוא לכל אלה שנעולים על עדה מסוימת ולהגיד להם איזה טעות הם עושים ושיכול להיות שהם מפספסים את האושר האמיתי שלהם... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2015 15:10 לינק ישיר 

אני לא מאמין למה שאני קורא...
כינויגנרי, אני מקווה בשבילך שאתה צוחק.
אבל!!
גם בצחוק לא כותבים כזה דבר.
אתה לא חייב להשתדך עם כל אחד.
ואסור לך- ככה לפרט בגלוי מדוע.
 הכתיבה שלך לא מכבדת אותך ואת העדה שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > בין כך ובין כך > שואה שלי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול