| נשלח ב-13/1/2015 18:55 |
|
| |
התלבטות בקשר לרכישת תוכנת די בי אס
הם מוכרים כרגע את הגרסה המלאה מס' 18 במחיר של 10 * 79 ש"ח עד ל-20 לחודש זה.
לאחר שהגעתי למסקנה שיש להם סדרות ספרים שאינם בבר נמצאים בבר אילן כגון ספרי הקבלה ועוד,
השאלה אם האמירות בסגנון "מבצע שלא יחזור" הן עלולות להיות אמיתיות או כדרך הסוחרים,
בפרט שהשעה קצת דחוקה.
(יש שירחיבו את הדיון לאופציית ההעתקה על בסיס שלל ההיתרים, אך אינני נוטה לכך כלל)
נ.ב. למותר לציין שאין לי כל קשר לפרסום לעסקיהם, ומה נעשה, והלא לפעמים גם צילום של לוויה קורעת לבבות כוללת בתוכה תמונות של שלטי פרסום לחנויות וכד' וההכרח לא יגונה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2015 19:37 |
|
| |
אם השעה תמיד דחוקה, אז אם צריך את התוכנה, אין מה לעשות. אבל לפעמים השעה יותר מרווחת, אז אפשר לחכות כי עד כמה שזכור לי המבצעים האלו חוזרים. אבל אם מבצע זה יחזור כשהשעה מרווחת או יחזור דוקא כשהשעה דחוקה, אתה צריך להחליט איך לשקלל את זה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2015 19:57 |
|
| |
הסתפקתי בזה גם. ומניסיוני בלוחות המודעות המבצעים האלו חוזרים בתדירות גבוהה במיוחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2015 23:52 |
|
| |
לדעתי המבצעים שלהם באים כתגובה לבר אילן, בינתיים גם הם חוזרים על המבצעים בתדירות גבוהה, אך מאז סיום שנת היובל (המוארכת) המבצעים פחות משמעותיים משהיו קודם. (אני קניתי בזמנו ב690 גירסת 22 פלוס, במבצע האחרון היה 990). נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2015 10:37 |
|
| |
במבצע האחרון גם היה אפשר להגיע לבערך 700 ש"ח עם אישור מהכולל.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2015 16:19 |
|
| |
בעבר היה להם גם איזה שיתוף פעולה עם בר אילן, ששני המאגרים יחד נמכרו במחיר נמוך יחסית. אולי זה עוד קיים. (אני מניח שמנוי וגמור עימך לרוכשה, מתוך מודעות לנחיתות התוכנה ביחס לתוכנה של בר אילן, לכן לא ארחיב בזה.)
תוקן על ידי מרחביה ב- 15/01/2015 16:20:40
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2015 21:12 |
|
| |
במבצע האחרון היה עם אישור מהכולל 690 לגירסה ללא האנציקלופדיה, ופלוס עלתה 990 כמו שכתבתי. האמת שזה היה מצחיק כי שדרוג בנפרד עולה כמדומני מאה. התוכנה של די בי אס הרבה פחות טובה, אך אם אתה צריך ספרי קבלה אין ממש ברירה. יתרון אחד יש להם, שלא צריך את הדיסק מחובר כל הזמן כמו בר אילן. ובמיוחד שהדיסק און קי של בר אילן עדין ויוצא כל הזמן מהמקום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2015 21:17 |
|
| |
מישהו מהמערכת של בר-אילן [חבר במסיח לפי תומו] אמר לי שהמבצע שהיה עכשיו היה באמת חד פעמי.
|
|
|
|
|