| נשלח ב-30/1/2015 12:35 |
|
| |
יוסף דיאלידאן - פעם - והיום
כשעוקבים אחרי מה שקורה בפוליטיקה יש תחושה של דה ז'אבו. נראה שיש לו ממשיכים שאימצו את דרכו, ואולי גם קראו את הספרים ושאבו משם רעיונות...
ולא למדו דבר מההיסטוריה...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2015 21:25 |
|
| |
אני חושבת שבאופן כללי, כל הספרים נבנו על בסיס מציאותי. הסגנון של האנשים שמדובר עליהם קיימים תמיד, בכל תקופה ובכל מגזר. במיוחד שהסופרת היא סופרת בת ימינו, שסביר להניח לקחה רעיונות מהחיים עצמם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 15:34 |
|
| |
נכון מאד. אבל אם נתחיל להקביל את הספרים לעכשיו נוכל לגלוש בקלות ללשון הרע והשמצות, ועדיף לא לעשות את זה כאן...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 16:46 |
|
| |
נכון. במיוחד כשיש לנו עכשיו את האשכול שמהלעלעל טורחת להעלות לנו אליו כל יום הלכות!
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2015 02:25 |
|
| |
יפה שהעמדתם גבול חזק למניעת לשה"ר.
אני רואה דברים שקורים רק עכשיו ודומים למה שנכתב בסדרה כבר לפני כמה שנים טובות...
התובנות שקיבלתי במהלך קריאת הסדרה עוזרות לי להבין את המתרחש ולקרוא טוב יותר את המפה.
נמשיך לנתח דמויות ואירועים דמיוניים מהסדרה, מבלי להשוות למציאות, וכל אחת תסיק לעצמה את מסקנותיה. כך נמנע מלשה"ר.
אני מבינה שישנה הסכמה לעצם האמירה שלי. הסיבה שהעליתי את זה היא כי אני לא סובלת את התחמנות המושחתת שמתוארת בסדרה ועוד יותר קשה לי להיתקל בזה במציאות, כשאין לי אפשרות להרגיע את עצמי ב'תזכורת' שזה לא באמת קרה. כי במציאות זה כן קורה...
תוקן על ידי שמיםפתוחים ב- 05/02/2015 02:25:56
|
|
|
|
|