שבוע שעבר היתה לנו הרצאה של הסופרת שכתבה את הספר ביחד עם אישה נוספת שעברה סיפור כמעט בול כמו הסיפור בספר וזה ממש נראה כאילו הסופרת כתבה עליה את הסיפור אל אף שלא הכירה אותה מעולם. ממש הרגשתי כאילו גיטי עומדת מולי. גיבורת הסיפור יצאה מהספר.... הרצאה מרגשת ומצמררת מאד!..
הסיפור הוא על נערה מוצלחת שנהייתה כלה וכמה שבועות לפני החתונה היא עברה תאונה ונהיתה משותקת. זה סיפור על ההתמודדות הלא פשוטה שלה עם השינוי בחיים. ושל החתן שמתלבט אם לקחת על עצמו את ההתמודדות עם אשה נכה או לא.
אני עכשיו באמצע קריאת הספר: אל תסתר. ספר חדש של ליבי קליין. היום קבלתי אותו [אבא שלי חזר היום מישראל וקנה לי] חשבתי לשמור אותו לפסח אבל אתם מבינים לבד... ספר עצוב, מלא טרגדיות ואסונות בלתי נתפסים כמו שהסופרת הזו אוהבת .... בקיצער-שווה כל סנט.
נשלח ב-3/4/2017 11:18
נכנסתי לאלתר ספרים בבני ברק והספר הזה עולה 75 שקלים זה לא יקר מידי?
נשלח ב-3/4/2017 22:57
כמה עמודים הוא החדש?..
נשלח ב-26/4/2017 17:22
הייי מתי הוא יצא??? אוףף לגור באילת זה כמו לגור בירח! לא שומעים פה על כלוווום! איפה אפשר להשיג את הספר??
אני עכשיו באמצע קריאת הספר: אל תסתר. ספר חדש של ליבי קליין. היום קבלתי אותו [אבא שלי חזר היום מישראל וקנה לי] חשבתי לשמור אותו לפסח אבל אתם מבינים לבד... ספר עצוב, מלא טרגדיות ואסונות בלתי נתפסים כמו שהסופרת הזו אוהבת .... בקיצער-שווה כל סנט.
ואיך נהנית מהסוף שלו?אני עדיין בוכה בגינו. ושומעת את לייבי צורח מכאבים.
נשלח ב-23/5/2017 21:59
קלסריקה כתבה:
שריונה כתב:
ואיך נהנית מהסוף שלו?אני עדיין בוכה בגינו. ושומעת את לייבי צורח מכאבים.