בית פורומים ספרים וסופרים

מחפש רש"י על התורה דיגיטלי מנוקד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/2/2015 23:32 לינק ישיר 
מחפש רש"י על התורה דיגיטלי מנוקד

שלום, אני מחפש טקסט מוקלד של רש"י על התורה עם ניקוד. הטקסט אינו חייב להיות מדוייק ומוגה היטב, כי את העבודה הזאת אני מתכוון לעשות בעצמי תוך כדי לימוד והשוואה למקורות מהימנים. סה"כ אני רק מחפש איזה "בסיס" סביר להתחיל איתו.

אם כבר קיים מאגר נגיש כזה שאפשר להשתמש בו אודה אם מישהו יוכל להפנות אותי אליו. אם אין מאגר כזה נגיש לשימוש, אודה לכל מי שיוכל להפנות אותי אל בעלים של טקסט כזה שאולי היו מוכנים לשחרר אותו לשימושי בתשלום סביר.

אני גם מעוניין בדבר כזה לרש"י על חמש מגילות.

תוקן על ידי מדףפתוח ב- 24/02/2015 23:35:57

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2015 00:18 לינק ישיר 

תורת אמת.
המון ספרים לשימוש חופשי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2015 09:25 לינק ישיר 

שלום "נחמד למראה", ותודה על התגובה. אני מכיר ומוקיר את "תורת אמת", אבל רש"י שם אינו מנוקד.

אולי אבהיר את השאלה: יש היום המון חומשים יחסית חדשים שנדפסו עם רש"י מנוקד על בסיס של קובץ דיגיטלי. בחלק מהם יש הגהה יסודית ומקורית, ובאותם דפוסים יש חשיבות מסויימת לנוסח. אבל ברוב החומשים החדשים והפשוטים עם אונקלוס ורש"י (ולפעמים גם עם שפתי חכמים ובעל הטורים) יש "סתם" נוסח ישן עם ניקוד בלתי-מבוקר. אני מחפש קובץ מהסוג השני דווקא (בהנחה שמהסוג הראשון לא יהיו מוכנים לשתף), ואם צריך אני מוכן אף לגייס תקציב כדי לשלם עבורו.

יש למישהו רעיון או הפניה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ספרים וסופרים > מחפש רש"י על התורה דיגיטלי מנוקד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext