|
|
| נשלח ב-1/6/2015 19:53 |
|
| |
| ניוטרל כתבה: |  |
| פאנזי כתבה: |  |
הי! אני לא מרשה לך לקרוא לי ככה אם אתה לא חבר מלב אל לב והכל אחרת זה לא שווה.... נשלח מהאנדרואיד שלי_________________ אתם חושבים שאני משוגע, נכון מיד תגידו שלא? אה... אבל אתם טועים, כולם טועים בזה... מקווה שאני לא משגע אתכם פה... |
|
לא הבנת! יש פה גבר נוסף שהניק שלו הוא קופיקו ושמחתי לגלות גבר נוסף שזה אתה... נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2015 08:15 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-2/6/2015 15:11 |
|
| |
| אסתרק כתבה: |  |
| ניוטרל כתבה: |  |
| פאנזי כתבה: |  |
הי! אני לא מרשה לך לקרוא לי ככה אם אתה לא חבר מלב אל לב והכל אחרת זה לא שווה.... נשלח מהאנדרואיד שלי_________________ אתם חושבים שאני משוגע, נכון מיד תגידו שלא? אה... אבל אתם טועים, כולם טועים בזה... מקווה שאני לא משגע אתכם פה... |
|
לא הבנת! יש פה גבר נוסף שהניק שלו הוא קופיקו ושמחתי לגלות גבר נוסף שזה אתה...
|
|
| נשלח ב-2/6/2015 15:35 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 10:29 |
|
| |
היום קיבלנו את משפחה,וכבר קראתי בילדים את כחול עמוק יותר.עכשיו הסיפור מתחיל להיות יותר מותח.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-19/12/2015 21:06 |
|
| |
|
| נשלח ב-19/12/2015 21:38 |
|
| |
חכי, בטח יתפסו את אבא של אורי.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2015 21:50 |
|
| |
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
1 2 סך הכל 2 דפים.
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|