אשכולות משחקים
אשכול הדימויים באשכול הזה נביא דימויים, מי שתמצא את מי ומתי מתאר הדימוי, תביא דימוי חדש. אשכול יוצא דופן כל חידה מורכבת מ 3-4 פריטים שאחד מהם יוצא דופן מסיבה עלומה, אותה צריך לגלות. אשכול חידתמונה כל חברות הפורום מוזמנות להעלות תמונות ולפענח את התמונות שהאחרות העלו מי אני? באשכול הזה נעלה חידות שקשורות מילולית לשם של אחת מהדמויות בספרים. כדור מתגלגל הראשונה כותבת משפט שעוסק בסיטואציה מורכבת ולפי המילים שבתוך המשפט הבת הבאה כותבת משפט חדש טריוויה ממלכתית חידות ללא כיוון מוגדר אשכול האסוציאציות מילה אחת, מה היא מעלה בך? אשכול הסצנות סצנות בחרוזים, מחדדים ופותרים מספרים מספרים מאיפה המספר, ומה הוא מספר?מה היה קורה אילו מישהי תזרוק משפט של שינו בעלילה של מיה, והבאה תצטרך להמשיך את אותו קו. כאשר יימאס נעבור למשפט חדש. סוף ציטוט אני נותנת ציטוט, ואתן צריכות לענות מי האיש ומה פועלו לתת יחס הוגן לדמויות זניחות ברחבי הממלכה;-) 'ונהפוכו..' אשכול פורימי חוקיות הבת שבחרה את החוקיות צריכה לומר אם המילים מתאימות לחוקיות או לא אישיות מישהי חושבת על דמות כלשהי מהספרים, וכולן צריכות לשאול שאלות של כן ולא שיובילו לתשובה זהו את הסיטואציה לזהות את הסיטואציה על ידי תמונות נכבד שאני יודע את שמו חידות על דמויות מהספרים איזהו מקומן? על אותו הרעיון של מי האיש רק במקומות.
תוקן על ידי צוות_ממלכה ב- 20/07/2015 14:04:24
 |
|
|